Целувате ли децата си?

• 14 653
  • 382
  •   1
Отговори
# 210
Не мога да си представя, че няма де целувам бебчо. Каката е голяма, ама и тя отнася доста целувки. Едва ли могат да навредят на бебо, ако не си грипав и ако не го целуваш по устата, което смятам за недопустимо. По-голямата грешка, която допускат повечето майки е да пробват яденето на бебето със лъжичката с която го хранят и дори да я облизват. В устата на всеки възрастен човек има цял набор бактерии, които няма нужда да се прехвърлят в бебешката устичка. Да не говорим, че има и научни доводи, че микробите, които причиняват кариес се предават.
Целувайте си наволя децата, така им показвате що е това обич. Не харесвам обаче, когато разни баби и лели налитат да целуват детето. Е това не го допускам.

Това не мога и да си го помисля даже! А съм чувала,че някои дори и с биберона му опитват ,дали млякото е достатъчно топло. #Crazy ooooh!
Това не е всичко виждала съм как майката пуши, детето заплаква, тя му взима биберона в устата си за да намести детето в количката и го подава на бебето. Светли когато беше бебе веднъж с замах си изхвърли биберона от количката. На това става свидетел магазинерката. Като започна едни тюхкане "сега ще ви донеса вода да измиете бибата, АМА ПОСЛЕ ДА Я ОБЛИЖЕТЕ ЗАЩОТО ВОДАТА НЕ Е ПРЕВАРЕНА"
Аз нито облизах биберона нито го дадох на бебето.

# 211
  • Варна
Разбира се че си целувам моето детенце-от краката до главата,че и тя като започне да раздава едни целувки няма спиране-как да и откажеш.

# 212
Постоянно ги целувам и двете.

# 213
 Да, целувам ги.
  love001

# 214
Да целувам я малката госпожица непрекъснато Simple Smile

# 215
Нямам спирка! Когато ми е в ръцете го мачкам и лигавя непрекъснато  Crazy. При преобличане също, де що има голичко бива веднага нацелувано и нахапано! Ми те децата са за това да бъдат целувани, гушкани и обичани!  Grinning

# 216
Не мога да си представя, че няма де целувам бебчо. Каката е голяма, ама и тя отнася доста целувки. Едва ли могат да навредят на бебо, ако не си грипав и ако не го целуваш по устата, което смятам за недопустимо. По-голямата грешка, която допускат повечето майки е да пробват яденето на бебето със лъжичката с която го хранят и дори да я облизват. В устата на всеки възрастен човек има цял набор бактерии, които няма нужда да се прехвърлят в бебешката устичка. Да не говорим, че има и научни доводи, че микробите, които причиняват кариес се предават.
Целувайте си наволя децата, така им показвате що е това обич. Не харесвам обаче, когато разни баби и лели налитат да целуват детето. Е това не го допускам.

Това не мога и да си го помисля даже! А съм чувала,че някои дори и с биберона му опитват ,дали млякото е достатъчно топло. #Crazy ooooh!
Това не е всичко виждала съм как майката пуши, детето заплаква, тя му взима биберона в устата си за да намести детето в количката и го подава на бебето. Светли когато беше бебе веднъж с замах си изхвърли биберона от количката. На това става свидетел магазинерката. Като започна едни тюхкане "сега ще ви донеса вода да измиете бибата, АМА ПОСЛЕ ДА Я ОБЛИЖЕТЕ ЗАЩОТО ВОДАТА НЕ Е ПРЕВАРЕНА"
Аз нито облизах биберона нито го дадох на бебето.

Това с облизването за дезинфекция ли? Нямам думи.... ooooh!

# 217
Постоянно, целувам го навсякъде, толкова нежна кожа и толкова сладко човече, какво да го правя, това си е първична реакция.
Иде ми да го наръфам на моменти.

# 218
много  се  гушим и  го  целувам по  бузките и по главичката , по ръцете , краката ,коремчето ...дано не получи  фобия от  целувки hahaha

# 219
Никакво целуване Naughty Аааа какви са тия лиготии, какво е това нещо Twisted Evil Сами в креватите в барокамерата  и даже не им и говоря. Че туко виж като съм се разприказвала и чрез слюнката ми се отделят бацили, които да ги заразят. Crossing Arms

# 220
  • Mediterraneo
Никакво целуване Naughty Аааа какви са тия лиготии, какво е това нещо Twisted Evil Сами в креватите в барокамерата  и даже не им и говоря. Че туко виж като съм се разприказвала и чрез слюнката ми се отделят бацили, които да ги заразят. Crossing Arms

Ама тази барокамера да вземеш първо добре да я дезинфекцираш, че  Naughty

# 221
Постоянно и навсякъде. Умирам да го целувам и давам на всички да го целуват.

# 222
 Аз също много си го целувам детенцето(освен когато съм болна разбира се).А тя е толкова щастлива като я целувам.
 От няколко месеца и тя се научи да ни целува по бузките, ей така сама, без никой да я учи, и е толкова горда и щастлива като го направи,а на мен пък ми идва да полетя от радост.

# 223
  • Пловдив
Естествено, че ги целувам.   love001 Винаги, когато ми паднат под ръка им праскам по един целуф. Е, баткото вече ги сведе до минимум целувките. Но малката още им се радва.  smile3534 А сега много обича сутрин като се наспи да се изтърколи при мен на спалнята и почва да ме целува и гали, и да ми говори колко е хубаво това, и че трябва да ставаме.
Ми като ми хукнат по гаджета - тогава ли да ги целувам.  ooooh! Е, няма да стане. Сега ми се е паднало и това е. Whistling

# 224
Да целувам я, и таткото и той.
Според мен децата трябва да се обичат, гушкат, целуват.
Но всеки си е прав за себе си, аз никого не съдя.
Лек ден.
Обичайте се и показвайте чувствата си. Все още не сме телепати.

Общи условия

Активация на акаунт