Целувате ли децата си?

• 14 655
  • 382
  •   1
Отговори
# 225
Естествено, че целувам Маргарита!  Rolling Eyes И тя се роди недоносена, но какво от това?!  Shocked

# 226
Мляскам ги и ги ръфам навсякъде.
А целувате ли децата си по устичките?
Аз да, ама свекърва ми като ме видя за първи път ей такива очи ококори Shocked Как можело да си целувам децата по устата
Та аз ли не съм у ред, или тя?  newsm78
Тя нямаше предвид хигиената, а доколкото я усетих нещо малко перверзно го намира ли, що ли  newsm78

# 227
Разбира се, че го целувам и го хапя даже. Ами то ми е толкова сладко как да не го правя newsm78
И по устничките го целувам и зъбките също Heart Eyes

# 228
  • Mediterraneo
А целувате ли децата си по устичките?

Ъхъм, и там я целувам. Като й кажа тя да ме целуне, свива устнички и ми ги поднася  Heart Eyes

# 229
Целувам навсякъде, по много! Heart EyesКато ще го пазя от мен и "моите " бактерии,какво остава да го оставя по земята да лази Joyили ...всичко останало

# 230
  • най-шареното място
мляскаме го човека мноого, често и където го докопаме, но устата не.
Като има бузки и крачета за целуване, кой се сеща за устата? Simple Smile Така си ни остана от бебешките бузки като навик Simple Smile

# 231
Мляскам я непрекъснато. Само като й погледна бузката и вече съм я нацелувала.  Heart Eyes

# 232
Целувах я много допреди 3-4 години.Сега е на 10 и не дава мнго много да я целуваме .

# 233
Целувам я по много и навсякъде(бузки,дупе ,ръчички,крачета),че след време няма да мога,когато станат сериознии Grinning Grinning Grinning!!!

# 234
  • Свиленград
Целвам моя син непрекъснато, постоянно и навсякъде. Баща му по същия начин, особено,когато си го чакал това бебче толкова дълго време няма как да сдържиш чувствата и емоциите си. Обожавам го и не мога и даси помисля да не го нацелувам и нагушкам. Свекърва ми и до ден днешен го целува само по вратлето и главата,но...съм оставила да си разбират нещата,какт си искат. Важното е,че ние с тати го обсипваме с целувки Simple Smile и мисля,че това е най-нормалното и най-естественото нещо.

# 235
Аз много си целувам бебето.Дори забелязвам в последно време че на него му харесва.

# 236
  • в мъжки прегръдки
Аз храната му дъвча, пък какво остана за целуване. По цял ден го мачкам и целувам че след някоя и друга годинка няма да ми дава и по главата да го погаля.

# 237
  • София-там нейде в западната част
целувам си я сладуркатаааа Heart Eyes Hug

# 238
Разбира се че ги целувам, ако можех да си достигна коремчето, и това бебоче от сега щях да си го зацелувам Hug

# 239
Целувам ги постоянно. Peace

Общи условия

Активация на акаунт