Целувате ли децата си?

• 14 599
  • 382
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Целувам го още от първата минута като изплака и продължавам. Татко му също. Не мога да си представя да не си целувам детето. Сега съм болна и все го пазя, но от време на верме, без да се усетя пак го целувам.

# 46
  • ГОре на черешата...
Разбира се-от първия миг,в който го поех в ръцете си!Детето има нужда да разбира,че е обичано,това му дава увереност,а и го учи на обич и уважение.Той също ме целува,изобщо имаме си моменти на взаимна глезотийка,които не бих заменила за нищо на света!Скоро ще порасне и това сигурно ще се промени/в смисъл,че ще предпочита да целува гаджетата,а не майка си Mr. Green/така,че си отвзимам и за тогава! Joy

# 47
  • Стара Загора
Постоянно си ги мляскаме и аз и таткото . Grinning  Че как иначе аз го приемам за най-естественото нещо.

# 48
че как иначе.
кой друг да го прави вместо мен.
и кой друг да целувам, ако не детето си.

# 49
Откакто поех малката в ръцете си, не съм спирала да я целувам. Навсякъде. По много. Постоянно.

Точно. Постоянно го целувам, просто не мога да се въздържа.

# 50
Целувам го много,но само по челцето и по крачетата като го преобъвам, засега,защото е още много мъничък.

# 51
Целувам, хапя, гъделичкам  Laughing по цял ден и навсякъде  Joy

# 52
не съм спирала да го целувам!

# 53
Ми целувам я много ясно.

# 54
  • София
По главата мисля, че трябва да се целува само по косичката, но иначе  по тялото според мен няма проблем. Все пак ние ходим на най различни места и смятам за нехигиенично да го мляскам по устата или бузките поне докато е малко, може би като по порасне ще е друго, сега му е толкова чуствителна кожичката.

# 55
Разбира се, че този контакт е най-добър за децата! Те трябва да се чувстват винаги обичани   kiss   lovekiss
Моя приятелка изпадна в шок, когато ме видя да целувам бебчо по петичките, докато му сменях памперса .... Скара ми се и започна да ми обяснява, че тя си "позволявала" да целува детето си само през дрехите  smile3532

# 56
Не мога да се сдържа да не я целувам, по- много и постоянно.

# 57
  • Петрич
Не мога да не го целувам.И родителите ми непрекъснато мрънкат,че не трябва така.

# 58
МНОГОООООООООО

# 59
"ПОБЪРКВАМ" ги от целувки ...  Kissing Heart lovekiss дори и големия като ми даде не му прощавам  hahaha а на малкия да не говорим ... направо го изяждам на моменти  Joy

Общи условия

Активация на акаунт