Целувате ли децата си?

• 14 619
  • 382
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз пък я научих наскоро тя да ме целува! И то по устата! Мляссс! Mr. Green

# 151
  • Mediterraneo
Аз пък я научих наскоро тя да ме целува! И то по устата! Мляссс! Mr. Green

И моята така прави. Какво по- хубаво от това! Hug

# 152
  • у нас
И при нас голямо мляскане пада Mr. Green-мама,тати и ТЯ.Кой когото хване Joy

# 153
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Оооооо целувам си го, че как иначе. Той сам идва и подава бузка или челце за целувка - как да му откаже човек? (друг е въпроса, че аз съм го научила де Mr. Green)

# 154
да, често, с любов!

# 155
Ох, как само чакам туй детенце в мен и за да го нацелувам. Ще целувам навсякъде - ръчички, крачета, бузки, вратленце, коремче, дупенце и така, докато ми дават  Laughing

# 156
Целувам я постоянно и навсякъде!

Гушкаме си я и си я целуваме навсякъде, и аз и баща й. Че как иначе ще разбере колко много я обичаме.

И аз така

# 157
Аз не го целувам-направо го изяждам. Hug
Не мога да си представя,че няма да го мачкам,целувам и мляскам.Вече попорасваме и започваме да се дърпаме-а на мен ми се свива сърчицето-и още повече ми се иска да го изям.А,като си помисля,че още някое време ще ми каже-"Какво си ме замляскала-излагаш ме,остави ме на мира"-направо ми иде да заплача.То нормално-ама е много гадничко.

# 158
разбира се. постоянно и по много!  Heart Eyes kiss
но много се дразня като разни роднини и т.н започнат да я лигавят по ръчичките, лицето и устата  Sick

# 159
Много обичам да я цункам по бузките, защото са голеееми и розови   Blush и няма спасение от мен, а който гледа децата си стерилно ги обрича на постоянно боледуване и проблеми.

# 160
Не се целува по бузите и по лицето само първия месец.Наистина заради бактериите,защото детето няма никакъв имунитет тогава.Но на вашата възраст не е логично.Те са толко сладички,че как да не ги нацелуваш! Heart Eyes

# 161
И двамата по много и навсякъде, особено бебко, като съм все с него. И каката много я целувам, и от малка е любвеобвилна и гушанка. Те са толкова малки и сладки, че как да им устоиш?

# 162
Странно ми е какви са родителите, които не го правят?

# 163
  • София/Осло
Целувам постоянно. Аз съм си такава галюшка и си гушкам много децата, и си ги мачкам, и целувам по 24 часа в денонощието Laughing

# 164
  • София, в полите на Витоша
Навсякъде и постоянно, и трите!
За какво съм ги родила?!?!

Общи условия

Активация на акаунт