Целувате ли децата си?

• 14 639
  • 382
  •   1
Отговори
# 285
Постоянно.Нека знае колко много я обичам!

# 286
Да, и добре, че са две  Laughing, та има повече място за целуване

# 287
постоянно  Party Flutter Hug

# 288
Естествено, че го целувам , и то много...чувала съм , че точно тъй се прави имунитет, да свиква с бактерийките и на други хора Mr. Green

# 289
Не спирам да го целувам. Не знам как бих се удържала да не го правя.
Една позната постоянно е с кило грим на лицето и за да не си изтрие гланца един път не съм видяла да целуне дъщеря си... Confused

# 290
Целувам я и то много,даже по някога си мисля ,че малко прекалявам, но детето трябва да се чувства обичано , за да може и то да дава обич.

# 291
 Целувам я до насита kiss. Дори го правя, а то не е редно, когато съм настинала. Просто не мога да се сдържа. Ако мога сигурно цялата бих я схрускала newsm47

# 292
  • София
Непрекъснато го целувам, ама не спирам. То ако мога само да го целувам и да го гушкам, само това бих правила.

# 293
  • Sofia
През цялото време и навсякъде  Laughing

# 294
  • София
Много я целувам, чак прекалявам. Не мога да си представя да не я целувам. След време няма да ми дава толкова и сега се възползвам до насита. Laughing

# 295
Много,много ама много си го целувам на всякаде  love001  love001  love001  love001  love001

# 296
Постоянно го целувам,навсякъде по всяко време.Докато имам възможност ще се възползвам,като ги знам какви са момчетата скоро ще почне да бяга и да се срамува ooooh!

Peace

# 297
  • Варна
Целувам ги по много и навсякъде и всеки път им казвам, че ги обичам! Two Hearts

# 298
  • София
Постоянно го целувам,навсякъде по всяко време.Докато имам възможност ще се възползвам,като ги знам какви са момчетата скоро ще почне да бяга и да се срамува ooooh!

Peace

И аз тва викам: като стане на 20г. ли ще го целувам?!

# 299
целувам я мнооого и постоянно и не мога да си представя някоя майка да не го прави.
та нали е толкова xубаво да ги гушкаме и целуваме.
то си ни идва отвътре.невероятно 4увство и наистина се изненадаx много от тази жена-нецелувателната.

Общи условия

Активация на акаунт