Целувате ли децата си?

• 14 630
  • 382
  •   1
Отговори
# 300
Смачкваме я от целувки и тя нас. Laughing

# 301
Жената може да си има правото- детенцето и се е родило недоносено и така е свикнала от началто. Била е уплашена и е имала реалния риск да го загуби.
Аз моята бебка я побурквам от целувки и по косата и по очите и по нослето и по устата и по дупето:) Обичам си я и си е моя как янма да си я целувам?Колкото повече показваш на детето , колко го обичаш толкова по- отворено ще е към чувства и ще расте пълноценно

# 302
  • някъде там
Много се целуваме!Той нас и ние него и си мисля че това са най-хубавите и сладки моменти,особенно като се обърне и каже"Мамо,Тате много ви обичам"Ето това пълни душата и ни кара да сме много щастливи Peace

# 303
ммм ми ако остане време ги целувам ,ама тати и баба ме заместват Heart Eyes аз като малка не обичах много да ме целуват може би затова гледам да не го правя ,но като ме хване лигнята няма начин  Joy

# 304
Целувам я по всяко време, навсякъде, по много. Кой каквото ще да казва- това е нашият начин. Дори и тя започна наскоро да ме целува по бузата. А е на почти 7м. Аз не си представям да спра да я целувам и да не й казвам, че я обичам!

# 305
Постоянно го целувам,навсякъде по всяко време.Докато имам възможност ще се възползвам,като ги знам какви са момчетата скоро ще почне да бяга и да се срамува ooooh!

Не спирам да го целувам ,сега ми се е паднало Peace

# 306
Целуваме я с татко и а бабите и я целуват само по косичката

# 307
Целуваме я страшно много и тя милата топчи устичката все едно и тя иска да я целуват  bouquet

# 308
  • На небето
И ние го целуваме много и навсякъде, особено аз. И той ни целува. Дете което е получавало много любов дава също много любов. Дори сам идва и си проси целувки когато има нужда, идва сам за да го гушна бута се в мен за да го прегърна и погаля, много е любвеобилен. А най обича когато двамата с баща му го целуваме едновременно. Сияе от щастие. Радва се дори когато ние с баща му се целуваме и ни бута един към друг за да се целуваме пак и казва „пак”.
Имам приятелка която никога не е взимала детето си на ръце, дори като го хранеше го хранеше през биберон и то си стоеше в леглото, а тя само му бута шишето, не го е прегръщала, нито го е целувала, галила и какъвто и вид ласки. Израсна много саможиво, не обича ласки и целувки, предпочита да е само и в никакъв случай не би позволило майка му или който и да е да го прегърне.

# 309
дааааааааааа и още как! Умирам си да я целувам навсякъде-по косичката, ръцете, крачетата, коремчето! Само като я хвана и се започва една цункванееее! Умирам си от кеф!

# 310
Гушкаме се и се целуваме навсякъде  Simple Smile

# 311
  • София
Постоянно!   remybussi

# 312
Много обичам да я ЦЕЛУВАМ   remybussi  по гушката коремчето бузките ръчичките .............. навсякъде, а и тя много се кефи и обича да се гушкаме. Дори понякога спим двете, сега ако не я глезя кога? smile3533 smile3534 newsm10

# 313
Целувам го от първия му ден. И таткото много го целува. На бабите и дядовците даваме само по главичката и ръчичките, защото е още малък.

# 314
И я целувам, и я хапя, и направо ще я изям  Hug
А бе гледам да не пострада все пак... Wink

Общи условия

Активация на акаунт