Искам да кажа ... (128)_26.06-02.07

• 59 191
  • 576
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Алечка, честито! Леко и безаварийно шофиране!

Черно коте, браво на детето и честито!

Ние утре финишираме в НГДЕК.

Мони, стиснати палци и от мен!

# 136
Моля за препоръки за добър паразитолог. Много добър, случаят е специфичен, странен, рядък. София или Пловдив. Благодаря.

# 137
blackcat6, Алечка - честито! Полейте го Simple Smile
Захир, може и нищо да му няма, ако даваш много леко назад дори да ги допреш не може да одереш нищо, ако е малко по-силно тогава става драскотина. Преди няколко години, посреднощ излизаме с мъжа ми - лято пей сърце, нали Grinning и аз се лигавя, смеем се, нещо го захласнах и прас назад удари някаква кола - не я разпознахме като съседска, на нашата нямаше и драскотина, но на чуждата - да, дори и вдлъбнатина. Няма никакви хора, никакви камери, нищо. Обаче оставихме бележка с извинение и телефон, звънна момчето, повече от благодарно, защото нямал каско, писаха го по гражданска, но ако не се бяхме обадили ние, щеше да си поема нещата сам, не е редно. Знам, че не са много тия бели птици, на мен лично ми се случва точно обратното, обаче какво от това. На служебен паркинг ме удари служебен камион, пробивайки ми бронята - само от този камион може да стане така, но никой не си призна, камери нямаше, съсед ни одра с трактора си - не си призна, а чухме стърженето и подминаващия трактор... и т.н. Преди известно време, бързам, закъснявам за среща, звънят ми двата телефона, колата пред мен спира по-рязко, аз съм разсеяна и го ударих - леко, защото реагирах, имаше една лека драскотина (аз не бих се занимавала, ако трябва да съм честна, колата му беше стара и като каска надрана) - казах на момчето, че нямам никакво време да се занимавам с протоколи, да ми дава телефона си и да казва кога да се видим - даде ми го, каза на обяд е свободен и аз отпраших, той моя номер дори го нямаше. Свърши срещата, звъня му аз, видяхме се, а той каза, че не може да повярва, че съм звъннала, а той забравил и номера ми даже да види (скоро беше взел книжка), сто пъти каза, че не може да повярва и техните даже са му се карали как може да е толкова глупав. Та така.

# 138
  • София
Мър, шапка ти свалям!
Ние от две години и половина живеем на настоящия ни адрес. Три пъти ни удрят на една и съща улица пред блока, на едно и също място - отзад в дясно. Естествено никой не се обажда. Добре поне, че имаме каско.

# 139
Алечка честито.
Коте браво на детето ти.
Мър, впечатлена съм. Досега не ми се е случвало такова нещо. Преди време тъкмо си взех колата и една ми отнесе страничното огледало и ми надра цялата дясна страна на колата. Звънях и дадде си телефоне поне, но нито ми вдигна, нито ми писа. И си платих всичко сама.

# 140
  • Germany
Прибрахме се. Изследването е минало добре. Казали са, че няма промяна от предният път, което аз приемам за добри новини. Искаше ми се да е изчезнала, но се радвам, че поне не нараства. Благодаря на всички за стиснатите палци! Представлението на малкия също мина много добре. Децата бяха чудесни! Сега мием зъбите и лягаме, че сме каталясали.

# 141
Прибрахме се. Изследването е минало добре. Казали са, че няма промяна от предният път, което аз приемам за добри новини. Искаше ми се да е изчезнала, но се радвам, че поне не нараства. Благодаря на всички за стиснатите палци! Представлението на малкия също мина много добре. Децата бяха чудесни! Сега мием зъбите и лягаме, че сме каталясали.
И това е добра новна, следващият път ти пожелавам да донесеш най-добрата Hug

# 142
Супер Мони, добри новини са това.

# 143
Аз се прибрах пеша,  минах през 2магазина за разхлаждане и утре предполагам ще си взема колата от сервиз.

Два пъти са му удряли, никой не се е обаждал.  Единият път беше такси, по цялата ми задна дясна страна имаше жълта боя.
Не знам как е успял, при положение че колата беше на паркинг. 

# 144
Коте, браво на детето.
Мони, дано всичко мине и замине бързо.
Честито, Алечка, лека и безаварийна  Peace
Ние вече сме на морето. Все още е тюркоазено. Много ми харесва така   Hug

# 145
Моята кола е доста одрана, после видях, че има и отпред, първоначално видях едно малко отзад. Утре ще оставя бележка, ще се изям, така ми е съвестно за човека и така ме е яд на мен си, че място не мога да си намеря.

Мони, добра новина! bouquet

Аз бях с бивши колежки във Вила Виктория, Ловния парк. Беше приятно. Но сега пак си се ядосвам.

# 146
  • София
Мони, браво Hug
И на умните момчета браво Hug Пожелавам си догодина и моето да се похвали!
Заххирче, не се ядосвай!Първата кола е за това-правиш я ритан чайник, научаваш се и чак тогава си купуваш нещо свястно.
Уф, май още нещо исках да кажа, ама...

# 147
Към 10 санта ми е задран предния капак снощи. Добре, че направих каско.

# 148
  • София
Захир, да не те плаша, обаче ако не си джаста-праста човек, винаги ще ти е гадно след такива случки. Дори не е важно дали ти е нова колата или стара.

# 149
Не съм..място не мога да си намеря. Най-тъпото е, че дори не помня колата. Само, че имаше лепенка за бебе в колата. Утре ще издирвам и ще оставя бележка и на таблото в блока. Представям си семейство с деца и колата им в сервиз заради моята тъпотия  ooooh! Аз не мога да мишкувам, да се правя на луда, да лъжа, не е за мен.

Общи условия

Активация на акаунт