Искам да кажа ... (128)_26.06-02.07

• 59 190
  • 576
  •   1
Отговори
# 150
А, то па щото като се научиш да караш не стават такива неща, оправи се с човека и махай с ръка, нищо кой знае какво не е станало. Аз придобих много маниера на мъжа ми в това отношение и хич не си го слагам на сърце. Айде аз да не си се хваля сама нали Joy, но той наистина е много добър шофьор, еми няма-няма и му се случва случка. О, нали ви казах, че имаме и една баничарка - отива на работа, слиза в подземния паркинг - спирала, ама изключително кофти паркинг, така да го мразех, съобщават му някаква там неприятна новина и прас на единия завой - завой, ама с остри ъгли, завиваш по "П"-та е толкова тъп паркинг, щял да обърне колата, огънал я отстрани, боя по нея... Даваме я на наши приятели за временно ползване - отиват единия ден при него - хъката-мъката "Брат някъде сме ви ударили колата, смачкали сме я, много ни е неудобно! Пастирали сме я, махнахме боята, сега има час за изправяне на вратите... не знам какво да кажем!" и оттам въпрос "Червена ли беше боята? Joy", "Да бе! От къде знаеш!?", ми от къде ли да знае Joy Оттогава ги бъзикаме, че имаме нова щета, няма ли да я взимат.

# 151
Алечка, честито, много се радвам!
Коте, честито и на вас!
Захир, спокойно, ще издириш хората и всичко ще се оправи. Ламарини са това, не е по-лошо. Белинда е права, първата кола е за това.

Място не мога да си намеря. Хората са гадни, а мен ме е яд, че ми пука. Защо съм такава, не знам.

# 152
  • София
Мър, то повечето мъже са като твоя. Само ние жените като зациклим в емоции и само се тормозим за глупости. Обаче женска ни работа! Какво да се прави? Трудно е да станеш мъж, а може би и по-добре  Thinking

# 153
Благодаря ви момичета, много сте мили  Hug Heart Eyes Наистина си е голям кеф и пожелавам на всеки да изпита тази гордост когато му дойде времето  Heart Eyes Много е приятно, когато труда е възнаграден  Heart Eyes

Али, честито и да почнеш да шофираш Simple Smile
Захирче, не си го слагай, въпреки че аз... със срам ще си призная, че съм вещоманка или както там се нарича. Нещо повредено, ожулено ме дразни, започвам да го мисля и ми нарушава спокойствието, ама то това ми е от зодията - всичко трябва да е перфектно  Mr. Green

Последна редакция: ср, 28 юни 2017, 01:07 от blackcat6

# 154
Добро утро!

Имам ли компания за кафето? Simple Smile  Рано станах, изкъпах се и се гримирах. Сега се наслаждавам на първото за деня кафенце. Не ми се спи, чувствам се свежа. Не знам докога обаче, и днес ще е много топло. Но не се оплаквам, лятото е кратко.

Али, Коте, честито! bouquet

# 155
  • Germany
Добро утро Simple Smile
Събудих се в 5.30 с главоболие... Навън вали и се е схлупило. Дали не ни беше това лятото за тази година? Дано не! Днес ще се отдам на чистене и ще се опитам да помогна на големият с един проект по биология. Някой да има идея как най лесно да залепим сухи листа на лист хартия? Имат да правят хербарий. Текстовете са почти готови, листата изсушени, остава да го сглобим, а аз съм забравила как се лепяха пустите листа. Мислех си за вариант с фолио, ама нещо не мога да си го представя как точно да стане...

# 156
Закрепяш с двойно лепящо се тиксо и отгоре ламинираш. Доста сложно стана  Mr. Green

# 157
  • някъде ... тук ...
Добро утро!

Браво, Коте! Да му върви по вода на бъдещият осмокласник в желаното училища!
Мони Hug
Захир, ще свикнеш Simple Smile Ламарини са, оправят се.
Алечка, с кеф да шофираш Hug

Нямам идея как се лепят сухи листа Blush

# 158
Добро утро!
Браво на умните ви деца.
Моите мъже снощи ме разсъниха и успях да заспя след 12, не ми се беше случвало от доста време. Днес се очертава неспокоен служебен ден, а част от колегите са в командировка, така че клиентската любов ще е на моята глава Simple Smile

# 159
  • Germany
Закрепяш с двойно лепящо се тиксо и отгоре ламинираш. Доста сложно стана  Mr. Green

Как да ламинирам? Нямам машинка, а подозирам, че тук ще е доста скъпо да ги занеса за ламиниране...

# 160
  • Ямбол
Добро утро.
Кафето го изпих отдавна. Приготвих десетина вида справки, а ме чакат още доста. Надявам се днес да успея с бележниците и да започна картоните. Между другото съм и дежурна по записването. Многоръкият Шива ряпа да яде.

# 161
Мър, имаш сродна душа нейде
http://www.168chasa.bg/article/6304939
 Heart Eyes

# 162
Добро утро!

Изпратих ММ, за целта ме събуди в 4.30ч (не той де, будилника) и после заспах чак в 5.30ч.
Днес колата ми трябва да е готова, но сигурно ще я взема утре, че трябва да мина и през Еконт да си взема един наложен платеж.

Захир, не се ядосвай толкова.
Сложи един парктроник, вече ти писах и бъди по-внимателна с маневрите. Simple Smile

# 163
  • на Мелмак
Добро утро и от мен с кафенце.
Днес съм добре, но вчера бях много зле  Confused От сутринта ми беше много зле, много силно главоболие, прибрахме се в БГ, имаше турбуленция в самолета, тя вече ме съсипа, едвам се прибрах и легнах.
Кръвното и пулса ми бяха ОК.
Обаче пуснах две перални, третата за през нощта.  Crazy
Днес ще видя какво остана. Мисля да почина един ден, да си подредя емоциите от екскурзията  Grinning.
И да поръчам суши.

# 164
Добро утро!
Един-единствен път съм зажулвала кола и веднага си признах. Момчето, оказа се колега на съпруга ми от едната му специалност, се стресна доста силно, когато ме видя да излизам от колата с голяяям корем. Минахме го през ГО и нямаше проблеми.
Моя приятелка, която има офиси за застраховане и др екстри, ми сподели за случай как в една автомивка момчето, което миело колите, нацепило S класа в едно Инфинити. Момчето нямало книжка, каското и на двете коли го спасили.
А за каското колата трябва да е изрядна и без драскотини, в противен случай не застраховат този елемент.
Захир, започна ли с тренировките?

Общи условия

Активация на акаунт