Искам да кажа ... (128)_26.06-02.07

• 59 189
  • 576
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро.
Мони, бапни им по едно парче двойно лепещо на листата. Ние на времето ги лепяхме с тънка ивица тиксо за дръжката и в края на листото. Е, тя си се виждаше, ама тогава никой не беше чувал за машинка за ламиниране.  Laughing
Ети, като се освестиш мини да се разпишеш с малко красоти.
Лиляна, още, още малко. Съчувствам ти, иначе.

# 166
  • Варна
Второто кафе съм изпила вече и захванах поръчки.

Аз пък съм за десетина дни без кола и карам само мотора или ме возят. Сестричката ми си е в България за отпуската и си дадох колата, че да има с какво да се придвижва. Но после и мен ме чакат дребни ремонти, че нещо ми се счува като да прихлопва откъм ходовата част, а аз мразя да има нещо нередно по колата ми и взимам мерки веднага. По-добре така отколкото да чакам съвсем да се потроши.

Вчера познати на мъжа ми се върнаха от чужбина и донесли една торба подаръци за дъщеря ни. Три нови рокли, бански, няколко диадеми и една страхотна малка розова чантичка. Дребната изпадна в еуфория и половин час се чуди какво по-напред да облече. Голяма забава беше да я гледам как не може да си избере Simple Smile

# 167
Такава лудница се завъртя около нас, нямам време нито да ви изчета, нито да пиша. Все за хубави неща тичаме насам-насам, нищо лошо и неприятно няма, но напрежението си е изморително независимо от повода. За известно време ще се разлетим като пилци в три различни части на света.
Вчера изгубих сума време с една девойчица да си говорим за тарифи и планове за роуминг. Не беше в състояние да разбере и проумее съвсем елементарни въпроси, а  на по-сложните само ме гледаше с отворена уста и даже не мигаше от напрягане на единствената си мозъчна клетка. Говорих с управител, звънях на оператор. Луда работа. Интересува ме тарифирането в роуминг, когато двата телефона са извън страната, единия - в ЕС, другия - извън ЕС. Как се тарифира когато набира единия, и как другия. В коя хипотеза важат включените безплатни минути към ЕС, и в коя - не, и т.н. и т.н. Досега сме ползвали роуминг и в ЕС, и извън ЕС, но единия телефон винаги си е бил в България, и е лесно да се види какво-що. Все едно, вдигнах ръце от великите консултанти, и оставих мъжа ми да търси информация от "приятел на приятел"...

Който каквито поводи има - да се чувства поздравен!  На почиващите - отмаряйте и заради тези, които още не могат!

# 168
 Hug Oх, едно мило ми става като ви пиша, защото се успокоявам, и да чета обичам, абе като цяло темата ми е любима.

Лято, не съм  Tired Всяка вечер някаде ходя, снощи в 23ч се прибрах, днес съм на козметик, после на една среща, утре имам среща с банкера за кредита. Като долазя до вкъщи съм тотал щета и вече нямам сили. Но! Спрях цялостно виното, моето любимо. Не стига, че по 1 чашка пиех ама сега дори не близвам и вече 3-ти ден ям НВ ВМХ. Еми.. не съм подута. Надявам се, че не си въобразявам ама не съм нито много гладна, нито притрепервам, вчера ядох малко плодове и прегреших с 1/3 крем брюле  Crazy, но съм ок. Мисля да продължавам!!!  bouquet

# 169
Захир, ще те строявам! Тук съм.
Не се коси за колата. Спомням си първите разболявания на децата ми. Все си мислех, че аз съм виновна. Еми... мина ми. Свикнах. Не ги преживявам добре, но.....

# 170
  • София
Захирче, ама ти парктроник нямаш ли ooooh! Олеее, ти си герой, бе човече! Аз кола без бибитки изобщо не бих се навила и сега да изкарам назад, ще я помеля hahaha

# 171
Начи да си кажа, че чинно си изчетох всичко  bowuu

Аз искам да кажа, че умирам от жега в Пловдив, искам да кажа, че нямам търпение за морето и други неща исках да кажа ама забравих...

# 172
  • sofia
Черно коте, браво на детето! Много успехи му желая!

# 173
  • София
Сладурчета, минавам само набързо да ви се похваля, синът ми е приет в НПМГ. Много, много се радвам и се гордея с успеха му, че въпреки всичко самичко успя и изкачи първия си връх. Черпя виртуално който каквото пие  Heart Eyes
Честито, много здраве и успехи му желая!
Алечка, браво и безаварийно!

# 174
  • дядовата ръкавичка
Поздравления за успешните деца! Дано да им е хубаво в новите училища!
Моят син така и не успя да се социализира в новото училище, излиза, когато изобщо излиза някъде, с приятели от старото.

Не са ме удряли на паркинг, нито пък аз съм удряла, а и паркотроник нямам  Wink. Но и мен много ме е яд за щети по колата. И каско нямам, още си ходи на точки милата от градушката преди 3-4 години.

Алечка, браво! С кеф да шофираш!

Последна редакция: ср, 28 юни 2017, 10:52 от Айяла

# 175
  • Варна
Нямам парктроник, а на огледала карам перфектно назад. Да се похваля сама Simple Smile Удобни са всички тия екстрички, но пък от друга страна човек се измързеливява и губи тренинг с тях. Мое мнение.

# 176
  • София
Губи, ако изобщо го е имал някога Mr. Green Аз съм пишман шофьор, без екстричките по-добре да не сядам hahaha

# 177
  • някъде ... тук ...
Бърдс, големи са ... бели птици тия.
Скрит текст:
Аз разбрах, че български номер в БГ/ЕС, разговарящ с български номер в БГ/ЕС си ползва условията в договора. Ако единият от телефоните е извън ЕС, вече зависи кой звъни:
- звънящият в ЕС/БГ на друг извън ЕС - първият си ползва минутите, а вторият плаща, както досега за извън ЕС.
- звънящият извън ЕС на друг в ЕС - първият плаща, както досега за извън ЕС, а вторият нищо не дължи.
Дали е така за ЕС/БГ, ще видя като излезе сметката ми след около 2 седмици.

Нямам и аз парктроник. Имам още да свиквам с наличието на резервна гума отзад, но е разбираемо.
Човек се научава с практика.

# 178
ЕлиТ, резервната гума си е супер удобство. Simple Smile И да удариш някого назад, на теб нищо ти няма. Simple Smile

Парктроник имам, но единият датчик е хлътнал навътре и все едно го нямам. Само пиука, че съм на 0.4м. Така или иначе си паркирам без него.

Уфф, майка ми ме изнерви днес. Ще пътувам с децата другата седмица...искала да ми праща баща ми, да не съм сама, пък той после да се приберял с автобус.
Луда работа, ядосах се.

# 179
  • София
Али, честито! Безаварийно и приятно семейно шофиране.  Grinning

Коте, браво на детето ти. Много ме радват такива деца.  Hug Дано един ден и аз да имам повод за гордост.

Аз съм тотално скапана. Съседите ни бяха на гости до 1 ч. снощи, а вече чакам с нетърпение тази вечер. Този път ще сме отвън, на пейките и масата. Толкова съм щастлива, че попаднахме на супер съседи и няма скука.

От септември започва санирането на блока ни. Като нов ще стане.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт