Искам да кажа ... (128)_26.06-02.07

• 59 139
  • 576
  •   1
Отговори
# 330
  • постоянно
Ще поискам чР да присъства.
Добра идея Даун  bouquet

# 331
Благодаря за пояснението, Сбъдваща  Peace
Основно бяха използвани моите думи, та затова се замислих  newsm78

Даун, нахвърляй си възможните според теб варианти за атака и се подготви за всичко. Не знаеш накъде ще забият, а фактите не ги кефят особено. Подготви се с доказателства на момента.
Не обичам неточните хора и тези които казват на черното бяло. Мечтая за точни отношения между хората и доносничеството, слагачеството, лицемерието, подливането на вода ме отвращава. Не виждам смисъл да се упражнява психически тормоз над някой и да се търсят измислени проблеми, при условие че с един разговор може да бъде разрешен проблема.

Титина също много добре ти го е казала. Слагаш кантара и действаш спокойно. В крайна сметка не всичко е така както изглежда. Когато си сигурна в това което си правила и си убедена, че си права, излизаш победител, независимо колко ти е струвало всичко. И това се оценява, дори да мине време се оценява  Peace

# 332
  • На брега на реката
Даун, стискам палци, дано всичко да се оправи. Понякога нещата ни се струват по-черни отколкото са. Ако не е късно, бих те посъветвала освен ЧР да поканиш на разговора и по-висшестоящия. Така според мен няма да "посмеят" да не спазят правилата, освен ако "заговора" срещу теб не е по-мащабен.
Много неща са ми минали през главата.
Скрит текст:
В сряда разбрах, че дори няма да ме допуснат до среща-събеседване за позиция, за която кандидатствах.  Изисква се степен бакалавър, която аз ще придобия догодина. Приложих уверение, че изучавам исканата специалност, но файда няма.
За да не кажете"Къде си тръгнала, като нямаш образованието, което се изисква.", ще кажа, че освен моята длъжност, изпълнявах и тази за която кандидатствах, в продължение на 4 години, без да получавам нищо допълнително /а, заплатата за по-високата длъжност е много по-висока/. И сега дет се вика на финалната права, обявиха подбор за длъжността и ме отстреляха. Разбрах, че ЧР не ме допускат, щот не отговарям на 100% /всъщност, имат човек за позицията, който явно са чакали да завърши образованието си, а аз само съм му пазила мястото/. Новия човек ще трябва да обучавам аз и то поне 2 години, което е още по-гадно. Много ми е гнусно и обидно, но нямам избор. Cry
И реших да внеса малка промяна във външния си вид, а именно да се подстрижа. Crossing Arms Отрязах си дългата коса, която отглеждах от 20 години. Харесва ми и ми е леко, а и символично, сякаш махнах някакъв товар от себе си.
Извинете ме, не се оплаквам, но искам да кажа, че живота не винаги е справедлив към хората, които много се трудят за да постигнат своето място под слънцето.
Махам с ръка и давам напред. Утре пътуваме за Италия за 8 дни. За първи път отивам  там и се надявам да си изкараме чудесно.

# 333
Когато прекият ръководител е гъз...то е нужно да знае този над него.

Този над него при всички случаи много добре знае, но така му е удобно.

# 334
Добро утро!
Даун, мисля те, да знаеш  Hug и пиши като имаш възможност Hug

Але, честита книжка и безааварийно да си бръмчиш bouquet

Аз стегнах куфара и зачезвам от града за 2 дни.
Хубав ден на всички!

# 335
Добро утро!
Аз вече мислено съм ей тук:
На първата снимка се вижда хотелът.
Багажът е събран, а аз съм скапана, но още утре мисля водата да отмие цялото напрежение. Надявам се да сме здрави, пък другото е ясно.
Даун, успех ти желая!

# 336
Буболина, отвратителна ситуация  Sad. Чудесно те разбирам Confused

Даун, стискам палци и аз  Praynig

Надявам се всичко да се разреши в твоя полза, но аз за себе си чудя, ако бях в тази ситуация бих ли останала дори след положителен за мен развой  newsm78 Да продължа да работя със същите хора, да бъда винаги нащрек, да се пазя и аргументирам всяка минута, да нямам никой на моя страна....звучи ми ужасно натоварващо. Това не е ден- два, не е час- два, това е ежедневието ти, аз лично такива разочарования си ги нося и у дома, криво ми е и понякога си го изкарвам не на когото трябва. От друга страна ти разчиташ само на твоя доход....ужасно е объркано всичко, дано се измъкнеш доволна от ситуацията  Heart Eyes

# 337
  • Бургас
Добро утро!
Аз успях да се класирам за автобуса и сега ще се насладя на кафенце на брега на морето,преди работа. Действа много зареждащо и хубаво. Любимо ми е. И зиме и лете.
Даун,стискам палци. Всичко ще се нареди,спокойно.

# 338
Добро утро и от мен!

Снощи се видяхме с приятелка след 2месеца разминаване, но пак не успяхме да се наприказваме. Simple Smile

Даун, успех на срещата!

Бобулина, крайно неприятно е това. За държавна структура ли става въпрос?

Скрит текст:
Въпреки че не съм на малко години, винаги ме е изненадвало подобно поведение в служебните отношения.
Винаги изхождам от позицията, че хората не са лоши....но реално са много по-лоши, злобни, подмолни и т.н. и т.н. И не ми е ясно защо се прави всичко това, създава се напрежение, "тровят" се едни други.
Миналата година попаднах в голям колектив и останах като гръмната.
То интриги, завист, мръсотии. Колкото и да се държиш настрана, в някакъв момент те въвличат. Или те обявяват за тотален темерут и че "не се сработваш с колектива". Simple Smile
Е няма как да се сработя с такъв колектив, нито беше необходимо пряко за работата ми.
Наистина ми е мъчно за свестни хора, които по една или друга причина са принудени да търпят подобно отношение.
Но честно казано...психичното здраве е не по-малко важно от физическото и е най-добре човек да бяга от такава среда.

# 339
  • Germany
Даун, успех!
Бобулина, отвратителна ситуация! Аз съм много честолюбива и в тази ситуация бих напуснала, ако мога да си го позволя.
Искам и аз на море! За съжаление децата са на училище до 26ти юли, а ваканцията ни е планирана чак от 13ти август. Супер малоумна им е системата тук. Дефакто до 10ти юли ще са оформени и след това само ще отчитат присъствие. Не разбирам защо не ги пуснат да почиват или поне да им бяха разпределили класните и изпитванията поне до 20ти. В момента имат класни през ден-два и масово са луднали децата. Цяла година, тъкмо влязат в ритъм и хоп ваканция. После докато се настроят зор и преди следващата ваканция яко натиск и пак сначале. Не е удачна тази схема, според мен, но уви никой не ме пита.

# 340
В Германия няма лабаво Simple Smile Много малка ваканция,  постоянно са заети децата, няма нищоправвне там.
Той затова онзи немец ме изсарказми за ВСВ. Wink А и щото занесе, че съм половин ру.  Гад   Sunglasses

# 341
Мони, ние нали се прехласваме по всичко чужбинско, много ми е полезна вашата информация от извора  Heart Eyes И аз смятам, че такива прекъсвания напълно нарушават учебния процес, била съм учителка и помня седмица преди и след ваканция какво беше, телом там, духом вече почиват  Laughing
Как е обстановката при вас, чета за наводнения, порои

Познати детски учителки ходиха на обмяна на опит в немски градини, ами никак не ми хареса това, което разказваха, че нашите са супер уредени пред техните, но пак има недоволни, естествено  Mr. Green

# 342
Райче, ми то някои хора така са си родени - вечно недоволни.

# 343
Добро утро!
Бобулина, ужасна ситуация. Честита прическа!  Heart Eyes
Даун, покажи им с кой си имат работа!  Hug
Признавам си, че снимката на Съни ме остави без думи. Красота.

# 344
Добро утро!
Още не мога да реша как да действам за освобождаване на пратката. И в двата случая ще е наложи да ходя до митница, която е от другата страна на Пловдив, а не разполагам с времето си Sad. Ох.

Общи условия

Активация на акаунт