Искам да кажа ... (128)_26.06-02.07

• 59 105
  • 576
  •   1
Отговори
# 555
Ааа,не е, 'ич! Помня аз как ставах нощем по 5 пъти да си мокря чаршафите и пак няма заспиване.
На мен пък днес ми е ужасно горещо, а не е. Навън си е нормално като за юли, 30 и малко, има и ветрец,  а аз съм вътре на климатик и пак съм се размазала. Не знам, нещо ми става.
Бебето гледа миньоните. Срам ме е, не е за тв, но след като 3 часа мрънка и нищо не помогна, се предадох и го паркирах до батковците му ooooh! Ужас Embarassed И се смее Mr. Green

Тази пък! Срам я било. Използвай всеки трик без никаква гузна съвест.

# 556
Преди двайсетина години, по това време бях в напреднала бременност, и въпреки прохладния апартамент няколко нощи спах на походно легло на терасата.

# 557
Наплажувахме се и сега кой от къде е. Демек всеки си е подхванал задълженията и нема лабаво.

# 558
 Hug

svetal4o27,Историята на Чингиз хан,5 книги са от Кон Игълдън.Много ми хареса и след като изчетох трилогията на Стиг Ларшон Heart Eyesднес започнах" Внукът на Чингис Бату хан " от Василий Ян.

# 559
Прибрах се аз, времето беше чудно за басейн. Топло, но подухваше, просто идеално. После кифла парти и сега се размазвам на дивана да чакам мъжът ми да се наработи. Мама ми прати кутийка с храна, та всичко е уредено. Ако утре не беше понеделник щях да съм още по-щастлива  Mr. Green

В Търново по принцип си е жежко лятото. Имам спомени като деца как се изнасяхме да спим на терасата...

# 560
Тук подухва ветрец и е под 30 градуса, което е направо хлад.

ММ гледа някакви много важни мачове, а аз съм затънала в компютърно-телефонни проблеми. Вчера отидох да вземам нано сим карта на дъщеря ми и ми предложиха нов договор, който аз с радост приех, а те ми подариха телефон. Някакво LG, ама хубавичко. Повече ми харесва от всичките самсунги. После се оказа, че и новият ми телефон работи с нано сим карта и пак в жегите ходих за карта, а днес съм вече до ушите в калта, защото реших да си преинсталирам лаптопа.

Писах едни по-лични неща, но ги махам. Готвих омлет с прошуто.

Последна редакция: нд, 02 юли 2017, 21:56 от Анонимен

# 561
Тук се излива страшна буря. Бях задрямала на дивана и ме събуди адския тътен. Мъжът ми си дойде мокър до кости... Поне ще разхлади, само да не бие град на село, че ще ми заминат доматите...

# 562
  • София
Пих една чаша бира на вечеря. Козуначко заспа като талпа. Съвпадение? newsm78

# 563
Една фотка от нашия плаж
http://prikachi.com/images/373/9144373h.jpg
Нещо на мога да я обърна

# 564
Оо, хубав плаж!  Heart Eyes А водата студеничка ли е?

# 565
Боза за толкова години тук не е била студена

# 566
Titina, гледах филм за броене на птици и се сетих за колегите ти барабар с шефа.
Светалчо, браво за сбирката дето сте си спретнали.
Аз съм муня. Поливах градината, но с по- късия маркуч, та се наложи да ползвам и кофа. Една кофа лиснах и на колчето, дето подпира един клон от кайсията.  Shocked

# 567
  • на Мелмак
Толкова е хладно ...ммм.
След градушката и дъждът , сега прозорците са широко отворени, утре щяло да е 20 С.

# 568
Това с рязката смяна на температурите не ми харесва.

# 569
Titina, гледах филм за броене на птици и се сетих за колегите ти барабар с шефа.
Светалчо, браво за сбирката дето сте си спретнали.
Аз съм муня. Поливах градината, но с по- късия маркуч, та се наложи да ползвам и кофа. Една кофа лиснах и на колчето, дето подпира един клон от кайсията.  Shocked
Хиххх, ще вземе да пусне корени, поне знаеш ли от какво дърво е колчето newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт