Искам да кажа ... (128)_26.06-02.07

• 59 150
  • 576
  •   1
Отговори
# 270
чувствам се ужасно. Имам нужда да поговоря с някой, а всички са заети. Най лЮбимите ми ме нараниха днес, а и в работата ми ми се струпаха проблеми и не знам как да оцелея.
Уморих се да разчитам само на себе си вече толкова години.

# 271
Кажи си болката, Даун, или се нареви. Малко или много всички разчитаме първо на себе си.

# 272
  • постоянно
чувствам се ужасно. Имам нужда да поговоря с някой, а всички са заети. Най лЮбимите ми ме нараниха днес, а и в работата ми ми се струпаха проблеми и не знам как да оцелея.
Уморих се да разчитам само на себе си вече толкова години.

Излез с приятелче , напий се и си излей мъката ! Two brains are better than one !
Иначе ако търсиш слушател -  Hug  

# 273
Няма с кой да изляза. Всички са заети Sad, а и някак хората обичат да си изливат проблемите, а не да слушат чужди.
Синът ми заминава днес, а не изкарахме и 5 минути заедно. Аз се ядосах и се разделихме почти скарани.
В работата не се разбирам с никой, а това ми се случва за първи път от 25 години насам и незнам как да реагирам. За една година не успях да се впиша, има микро мениджмънт, който ме вбесява, а тях ги вбесява, че не съм съгласна и сега се заяждат.
Утре имам среща, на която ще ме разкостват, а аз нямам никаква подкрепа, а и правата не си знам, защото никога, никой не се е държал по този начин с мен.
Искам само детето ми да се върне здраво, но и драмата в работата ми се отразява и въобще не съм адекватна и не мога да мисля трезво. Нямам болнични и отпуска, а неплатена не мога да си позволя.

# 274
  • Варна
Даун, дишай спокойно. Детето ще бъде ок и целият тормоз ще си остане само за теб. За работата не мога да дам адекватен съвет, но ти изглеждаш много способна и вярвам, че ще се справиш  Hug

# 275
Детето ще е ок, притеснява ме, че са му набити в главата глупости, а той още не се усеща.

# 276
  • на Мелмак
Даун  Hug По много!
Преди години и аз съм се чувствала скапано и на работа и в къщи и много  Hug

# 277

чек, стър фрай се пише на български, макар че много хора неправилно го произнасят стир. На амглийски се изписва с ай, но се произнася почти ъ.

Напоследък правописът и правоговорътми куцат.  Mr. Green И в друга тема направих неправилна забележка снощи, но там направо се заядох и набързо само това измислих. Laughing

# 278
  • постоянно
Добре,
детето заминало вече , не го мисли засега . Ще поговорите като си дойде  Hug

Щом като не можеш да си позволиш неплатен , значи работата ти е нужна. Трабва да стиснеш зъби (засега ) и да go with the flow . В това време обаче , защо не започнеш да се оглеждаш за алтернативна такава , където ще си по- удовлетворена и щастлива и когато това се случи  си хващаш шапката и заминаваш . Знам , че е по-лесно да се каже отколкото - направи , но както се казваше в един филм " Надо Федя, надо"  Heart Eyes

Hug

# 279

чек, стър фрай се пише на български, макар че много хора неправилно го произнасят стир. На амглийски се изписва с ай, но се произнася почти ъ.

Напоследък правописът и правоговорътми куцат.  Mr. Green И в друга тема направих неправилна забележка снощи, но там направо се заядох и набързо само това измислих. Laughing

чек, прибрахте ли го вече приятеля в БГ?

Хър, от две години търся. Пазара е ужасен, а аз не мога да си позволя каквато и да е работа.

# 280
  • София
Детето ще е ок, притеснява ме, че са му набити в главата глупости, а той още не се усеща.

Спокойно, Даун, усещат си се децата. Аз също така понякога се притръшквам за моя син и баща му, но с времето ми е станало ясно, че много точно си ги усещат децата нещата.
Споко! Пийни една бира на теферич и си пусни някое смешно филмче.

# 281
Даун, тези дни ще ходи да му вадят пасавана, билетът вече е осигурен, т.е. парите за билета, но не може да се купи без номер на личен документ. Ще се оправят нещата.

Стискам палци за срещата, но вземи че си потърси по-активно друга работа. То така не се живее и все пак се надявам нещо да не си доразбрала ситуацията и да има шанс да се подобри.

# 282
  • Пловдив
Даун - работата е за да се яде и плаща сметките. Не си търси приятели там и си свиркай. Пък детето - ма т'ва е тийнейджър бе, ще се поочовечи към след 21, някои си мислят след 18-19, ама аз заприличах на човек към 21-22. Изобщо няма значение какво му се обясняват и му набиват сега в главата в дългосрочен план, с опита и годините нещата си идват на мястото.

Аз съм на "калимера" и местна бира. Узото не е моето питие. Въпреки, че го рекламирам Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 283
 Hug благодаря, но наистина виждам пораженията за които и аз имам вина.
За работата - аз там не търся приятели, макар че е хубави, когато се получи, просто за толкова години съм отвикнала на подобно отношение и ми е супер гадно.

Имам нужда от правна защита. Сериозно е. Аз имам опит и знам, кога се опитват да те натопят.

# 284
Даун, и моят съвет е да потърсиш работа по-сериозно.
Това че не можеш да си позволиш каква да е, не го разбрах обаче.

Мен винаги ме е изненадвал този стремеж, хората да се сприятеляват на работните си места.
Хайде, ако се случи по естествен път и много си допаднеш с някой колега - ок. Но...да се тръшна, че колежката Пена не ме кефи, както и аз нея..няма как да се случи.

Мислех днес да ходя из града и да се мотая по магазините...но при 39С на сянка ще се откажа. Прибирам се директно в къщи.
Лошото е че ще тъпея, сама съм.

Общи условия

Активация на акаунт