Искам да кажа ... (128)_26.06-02.07

• 59 129
  • 576
  •   1
Отговори
# 420
  • София
И аз сред ранобудните Sad
Кога ли ще се наспя като хората?

# 421
Жълто цвете, като захладнее.

# 422
  • Бургас
Добро утро!
Аз и тази година не успях да отида на джулая. Дано догодина да успея.

# 423
И аз,да не се цепя,се събудих рано.А и от жегата късно заспах,но здраве да е.По принцип имам проблеми със съня,но дойда ли на село,само като помириша възглавницата и заспивам .Изпратихме родителите ми,а по—късно ще чакаме мъжа ми да дойде.До тогава ще се наслаждавам на тишината Heart Eyes .

# 424
  • Ямбол
Станали сте около 7 и ви се струва рано. Та аз нормално в толкова ставам. Днес в пет без десет. Бях много уморена от работната седмица, но само вечер ми се доспива рано, сутрин - около 5-5,30 и повече не мога. Второ кафе пих преди малко. Нямам планове за днес, освен работа. В магазина съм и между другото правя справки. Останаха ми още около десетина. Вижда ми се краят. До сряда трябва да успеем да приключим и после отпуска.
Вчера синът беше на изпит във Варна. Каза, че било малко по-лесно от предварителния. Другата седмица още три изпита го чакат и край.

# 425
  • София
Бели масички, кафене на плажа, спящо бебе...какво му трябва на човек Sunglasses Животът отново е хубав Heart Eyes

# 426
  • Ямбол
Оу, Белиндо, не се дразни така.
Още поне една седмица ми остава да се гърча, преди да ми се усмихне и на мен морското спокойствие. Само дано  не излезе нещо непредвидено.

# 427
  • София
Бели масички, кафене на плажа, спящо бебе...какво му трябва на човек Sunglasses Животът отново е хубав Heart Eyes

Другата седмица и аз Mr. Green
Като куквам рано, поне ще има къде да отида, а не да седя в задушния апартамент Thinking

# 428
Еййй, Белинда, представих си го цветно  Heart Eyes

Аз през седмицата ставам в 6 и ми се прищява в почивните дни да дремна повече... Но и на мен ми се доспива рано и си лягам, та не е драма, взела съм си нужните часове. Но няма какво да правя като стана толкова рано, мъжът ми спи и не мога да чистя. Лежа си от 3 часа на дивана и чета книга  hahaha Признавам си, че и малко ме мързи де, можеше да направя закуска и да побърша малко прах, примерно, ама ще го чакам да се събуди, че да ми помогне  Mr. Green

# 429
  • Бургас
Отказахме се от плажа. То е ад, днес щяло да бъде най-топлият ден от седмицата. Колкото и рано да си тръгнем от плажа, пак ще се опечен. Вървим пеша, а малкото се спира на всяка трънка.

# 430
  • дядовата ръкавичка

Искам да попитам, ако някой знае, за расад за домати. На времето, си спомням, че го правеха в кофички от кисело мляко.  Въпросът ми е, пробиваха ли се?
Аз имам саксии за расад и парник, който е лек и две години подред бури го събаряха и нищо не стана от расада, та си мисля, че ако може да не са пробити съдовете, ще мога да ги държа на прозореца.

Даунче, пробиват се кофичките, за да се оттича водата.

Лиляна, успех на сина ти! Медицина ли иска да учи?

Нашето море е чак септември, ако не ни мине котка път  Praynig. Но то и бездруго аз в жеги и навалици не обичам.

Отивам в градината да побера малко вишни, преди да е настанала канска жега.

# 431
По вашите писаници се ориентирам да ви поздравя с "Добър ден" Mr. Green
А ние се успахме- станахме в 9. Вече съм сменила бельото в спалнята, пере се, измита тоалетна, събрани дрехи от сушилката. А другото- като се събудят децата.
Кой каза, че при тях ще е 41 градуса? Тук ще е по- по- най!
И да кажа, че тази година късно си узря кайсията. Аз тъпагьозката попитах ММ какво ще я правим. Получих отговор "всичко". Защо, защо говоря глупости, като можех да си измълча.  #Cussing out

# 432
Станали сте около 7 и ви се струва рано. Та аз нормално в толкова ставам.

Аз съм нощна птица по природа, но последните няколко години свикнах да ставам рано и ставане в 7 ми се струва вече съвсем нормално като за уикенда. През седмицата ставам в 5-5.30 и не ми е трудно даже. Наистина било до навик. Местните без никакъв повод стават в толкова и почват да ръчкат нещо по градините си. Магазините за хранителни стоки са отворени в 6 и вече има луди задръствания по пътищата.  Crazy

Даун, радвам се, че си се успокоила.  Hug

Телефонът на тийнката е пристигнал от Англия, но куриерът вчера звънна на вратата и избяга. Те така правят тук, даже веднъж изкрещях след него от балкона. От снощи слушам мрънкане, а сега слушам музика по телефона, докато чакам да ми вдигне някой от куриерската служба. ooooh!

# 433
Чек, що така тия куриери?

# 434
  • Mediterraneo
И аз съм будна  Rolling Eyes Снощи бях до 1 на работа, мислех, че поне до 10 ще си поспя. Сега се излежаваме с малката и ММ. Имаме запазен час за сервиз на колата, ще сменяме въздушния филтър, а и нещо трака по ходовата част, да я видят; дано не излезе нещо сериозно!

Общи условия

Активация на акаунт