Парфюмни размисли и страсти - 211

• 148 843
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
cloè от мен едно предложение, пробвай  L'Ombre Dans L'Eau Diptyque. Тук в темата не е много любим, но жегата и влагата не го убиват, траен до безобразие.

# 496
Ау скандала наистина кърти мивки, вади пломби и т.н. Но пък тези крака така ме кефят Simple Smile не знам дали бих го купила само заради шишето обаче.

# 497
Заради краката ще купя 50 - тица, иначе избягвам и купувам винаги най - малкото възможно.
Днес си купих с голямо намаление D600 Carner Barcelona почти насляпо, тъй като тестера беше развален и не даваше никаква представа  за аромата. Само по отзиви на Ковачева, на която е любим парфюм, се сдобих с това наистина пудрино ванилово съкровище. Много ми харесва! Благодаря! Heart Eyes Hug bouquet

# 498
  • ULPIASERDICA
WaltherP99, ще се радвам да споделиш кои са близките до Platinum Egoiste парфюми.

# 499
  • The Evergreen State
Привет парфюмни Flowers Rose

тествах днес новия Мис Диор и съм доста озадачена и объркана. Досега не съм била толкова объркана по отношение на парфюм, интересно. Преди да вляза в Сефората си бях измила ръцете в тоалетната с един доста гаден но за сметка на това трайно миришещ сапун. Исках да си пръсна на китката от парфюма но пръснах леко по-към ръката, в първите няколко момента ми хареса много. Не се бавих много в магазина и продължих да си обдушвам ръката като излязох но за мое голямо разочарование усещах повече сапуна от тоалетната, ароматизаторите от магазините, цъфналите жасмини наоколо изобщо всички градски миризми но парфюма  никакъв го нямаше. В колата като влязох започнах да го разпознавам леко но все така седеше близо до кожата и почти не го регистрирах. Питах детето то каза - "да усеща се, ами парфюм като парфюм" -това успях да изкопча като отговор. Възможно е да е в мен проблема, да не го регистрира обонянието ми, за пръв път ми се случва такова нещо. Може би пък Диор се надпреварват с Шанелския Льо кой ще сътвори по-зен и почти невидим изплъзващ се аромат, знам ли? Ще чакам с нетърпение вашите отзиви за него. Вече измина час от както се прибрах, облякох тениска прана с Персил, от мен се носи лек аромат на прано както от тениската така и от ръката ми където пръснах. За мен е още по-олекотен Льо, правя паралел между двата, не че си приличат като аромат, по-скоро в усещането което ми носят. Не мога да ги нарека нетрайни защото не са нетрайни, по-скоро идеята е да са там до теб но да нямаш усещането че са там, да не ти навлизат в пространството. Харесвам Льо, споделяла съм много пъти, харесвам и този парфюм макар че го регистрирам съвсем слабо. Дали бих се чувствала най-чистия човек на света с тях - да, определено, но дали се чувствам секси и привлекатена - по-скоро не Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 авг 2017, 08:41 от Athena

# 500
  • София
Заради краката ще купя 50 - тица, иначе избягвам и купувам винаги най - малкото възможно.
Днес си купих с голямо намаление D600 Carner Barcelona почти насляпо, тъй като тестера беше развален и не даваше никаква представа  за аромата. Само по отзиви на Ковачева, на която е любим парфюм, се сдобих с това наистина пудрино ванилово съкровище. Много ми харесва! Благодаря! Heart Eyes Hug bouquet

Денс, къде я има тази пудрена прекрасност bouquet

# 501
Последна бройка във Farenah и затова много намалена.

# 502
  • София

Ще дадеш едно фъс тогава, да я душна таз пудрена ванилийка:yellow_heart:

# 503

Ще дадеш едно фъс тогава, да я душна таз пудрена ванилийка:yellow_heart:
Разбира се, с удоволствие! Heart Eyes Hug bouquet
Сега го напръсках на климатик в нас, супер е. Навън обаче в жегите поливам здраво само Колоните на Ермес. И пак ги няма след половин час най-много.

# 504
О, Денси, честито! Д600 ми е любимия на марката.  Heart Eyes

Моята парфюмна апатия придобива обезпокоителни размери. Rolling Eyes Цяла седмица ежедневно тествах Mugler Aura. Прекрасно се развива върху мен. Изненадващото е, че нероли изобщо не усещам! По-скоро лотос, или водни цветя с ментолово-карамелена подложка. И комплименти получих, но в контраст с "това в косата ти е в пъти по-хубаво!" (Alien Essence Absolue, който се превръща в парфюмен подпис! Shocked). Исках да си купя Аура преди да се прибера....и забравих.  ooooh! hahaha

Пробвах и Скандала- ммда. "Скандална" дъвка, която избледня до сух, скучен муск. Не е мой. Нищо не е мое. Освен всичко, което вече притежавам...няма лошо.

Сега наблягам на Amouage SUnshine. В топлото е много хубав, но ванилийката ми идва в повече. Шалимар печели, Извънземната Есенция да не говорим. Добре че Съншайн ми е само отливка 12мл. Бутилка не искам. Малко ми идва като Плей доу. Намерих моята ванилия в Абсолютната Есенция аз.

Ще започна да гоня дъна и елиминирам виали и отливки. Поне да ми е от някаква полза тази парфюмна апатия. На вас случвало ли ви се е ?

# 505
  • София
Дами и господа, моля някой да се отзове с думи за отзив относно Sensations на Jil Sander Praynig.

# 506
И аз пробвах скандала, но не е моя парфюм. Не е лош, но не е и нещо, което да ме накара да си го купя. Не бих му се радвала, дори ако ми го подарят.

# 507
Привет, парфюмни феи!
Извинявам се за нахлуването, но имам нужда от съвет за подарък. Трябва да купя подарък за 13!!! -годишно момиче, което се захласва в момента по всичко марково. Родителите казаха-  само да не е тежко и да не е много сладко. Предложения?

# 508
На 13 години и е малко рано за маркови парфюми Simple Smile. Нещо от Ив Роше ще свърши идеална работа.

# 509
  • Варна
Привет, парфюмни феи!
Извинявам се за нахлуването, но имам нужда от съвет за подарък. Трябва да купя подарък за 13!!! -годишно момиче, което се захласва в момента по всичко марково. Родителите казаха-  само да не е тежко и да не е много сладко. Предложения?
Здравей,
не споменаваш конкретна сума, но на първо четене се сещам за някоя Алегория на Герлен, стига момичето да цени Герлен, защото ми се струва, че по-младите сякаш разбират под марково - Гучи, Кавали, Пако Рабан ... Мисля, че ще е супер и в тон със сезона и Bronze Goddess, a някоя от Miss Dior -ките ще бъде върха с тези закачливи панделки. Също Ange Ou Demon Le Secret Givenchy e приятен и марката е известна Wink Ако бюджета е по-малък ...  newsm78
Дамите тук са споменавали и някои модели от Burberry, мисля че има свежаци там.
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт