Парфюмни размисли и страсти - 211

• 149 154
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Йоан Владимир, къде в Италия е това приказно място?
Живея в Италия и може да ми е под носа и да не зная за него.
И аз свършвам парфюми, и се каня да  се разходя качествено. В магазините,които влизах, срам нямаха парфюми излезли вече в Бг.
При мен е още жега:blush:, като ви чета какви парфюми пробвате ви завиждам. Тук ще могат да се носят от декември до март.
Като ви чета тамян свързвам го с църква и смърт:fearful:. Егати странната асоциация.

Последна редакция: пт, 25 авг 2017, 21:59 от cloè

# 676
Да, на 28 Twilly d’Hermès Hermès в България.
Аз лично дотук упорито избягвам да тествам Xerjoff и засега удържам фронта. Сега остава да се надяваме Денси да напише, че не си струва парите.  Mr. Green
Надежда всяка тука оставете! Невероятен е парфюмът! Уникално топъл, дюлово - подправков, женствен и емоционален, със съвършена тамянена база. Супер емоционална е и цената му, както и 100-те му мл. Абе защо винаги харесвам най-скъпите парфюми?
И Бакара Руж Екстракт е много хубав. Много! Heart Eyes А пък бутилката каква му е?

Ох, хора имам много впечатления ще пиша постепенно! Така съм се напръскала с Бакара Екстракт, че се влюбих отново в себе си. Дали да не спра въобще да ям и без това имам нужда, и да купувам? Ще живея на слънчева енергия и парфюми. От време на време ще си пийвам, не за друго, количества да топя.

Има и ново Гучи и то за мен правено. Жасмин и Тубероза. Мек и по-обикновен вариант на една от вечните ми любови Do Son Diptyque. Който обича тубероза да тича към Сефора, другите отдалеч да заобикалят щанда, защото е много силен.

Последна редакция: пт, 25 авг 2017, 22:05 от densi

# 677
Ама какво става с тази тубероза, тя е във всеки нов парфюм, възмутена съм.

# 678
  • София
Ама какво става с тази тубероза, тя е във всеки нов парфюм, възмутена съм.
Всичко е за мъжете Laughing  Калин от салон Олфактив в разговора ни с него беше споделил, че това е една от много харесвани от мъже нотки  newsm78

# 679
Ooooo, unterdenlinden, имай милост!!! Аз пощръклявам, като чуя кардамон. Да разбирам, че е натуралистичен кардамонът в този парфюм ли? А quince е дюля.  Wink Което също е интересна нотка като избор.

Grinning Тази дюля нито я усетих, нито я разпознах на снимката във фрагрантика, нито думата за нея на английски знам, дип че имам и цяло дюлево дърво в двора. При мен беше само кардамон, леко заоблен, подправков, но типичен кардамон. При Денси чета избива дюлята, явно ще е до кожа.
Сега виждам, че в енцо са пуснали  и ексклузиви на Шанел, но за съжаление не са тези, които аз търся. Ще ги следя, че още не съм се отказала от мераците си за руската кожа.

# 680
Някой писал ли е за този парфюм?
https://s27.postimg.org/muz2tsxyr/IMG_2957.jpg

# 681
# 682
Знам че го има в фрагрантика, исках по- скоро мнение на някои от тук пишещите. Пръснах си на ръката и сега се душа през 10 секунди и не мога да му се наситя. Имам още един час да реша дали го искам Simple Smile
Напомня ми на zagid Voltaire, но някак си по- изискан.

# 683
  • София
Аз само като го гледам по съставки и описание, започвам да го искам! Wink

# 684
Мирише на пушек Simple Smile

# 685
Аз го познавам и харесвам. Прилича ми донякъде на прословутия Авентус Крийд, но той е по-хубав. Затова и не купих Орион, макар че го намерих на супер изгодна цена.

# 686

BoMarina, да разбирам ли, че "след 28" означава след 28.08, т.е. през септември ще е в Бг новият Ермес?  newsm18
Извинявам се за късния отговор.Да 28.08 е датата на която се очаква официално да бъде пуснат в продажба, според момичето от щанда на Hermes, с което говорих.

Вие сега ми запалихте бутонките с тази Panthea Sunglassesи ще трябва да се пробва.

# 687
Не съм следила темата отдавна, кой е новият Ермес?

# 688
  • Варна
Pipi, ето този:
https://www.fragrantica.com/perfume/Herm-s/Twilly-d-Herm-s-46145.html
Миналата година беше година на розата,
а тази явно е на туберозата  Confused
А видяхте ли това:
https://www.fragrantica.com/perfume/Terry-de-Gunzburg/D-lectatio … endide-46457.html
Тук виждам 98% любими съставки. Ковачева очаквам да разкажеш, ти имаш контакт там  Wink

Стана ми интересно това Dolce Amalfi Xerjoff
Много харесвам аромат на дюли, но почти не съм срещала в парфюм.

# 689
  • София
Аква Дивина Булгари би трябвало да има дюли, ама аз нищо такова не усещам.

Общи условия

Активация на акаунт