Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои парфюми вече не се произвеждат или кой парфюм е спрян от производство?
Кои са любимите спрени парфюми?
Какви са впечатленията от парфюма Trussardi Ambro Oud?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои парфюми вече не се произвеждат или кой парфюм е спрян от производство?
Списъкът с обединени текстове е: - Формулата разкрива няколко спрени парфюма, за които потребителите съжаляват, че вече не могат да намерят. Сред тях са Chanel 19, Lancome Magie Noir, Guerlain Sha-limar Perfuме Initial, Pulsion, Green Jaade от серия Omnia , L'Instant Magic Guerlain , Венеция , Ma Griffe , Tender Poison , Seni di Armani , Vaampira Aquawoman Roches, Midnight Poison, Gloria Chacharel, Sea of Oriflame, Clin d'Oei и други. - Потребителите съобщават, че парфюмът Acqua di Giо на Джорджо Армани е спрян от производство. Въпреки че може да бъде намерен на някои уебсайтове, има опасения относно неговата свежест.
-
Кои са любимите спрени парфюми?
-
Какви са впечатленията от парфюма Trussardi Ambro Oud?
-
Какви са впечатленията от парфюма Transformation by Sue Wong?
-
Защо спират търсените и харесвани аромати, които не са лимитирани издания, докато други аромати се произвеждат от векове?
много любим
,
И не е лесен за носене. Цял ден съм се въртяла чудейки се от къде мирише ,защото това , което усещам от китката не е това което се носи във въздуха. Близо до кожата се усеща , кремест - дървесно сладък- в облака И леко солен и смолист.
Което също е интересна нотка като избор.
Нямам търпение и дано не съм се подвела, но се съмнявам.
Браво, честити да са ти новите парфюми и много да те радват. И аз днес го предавам този филм на лудост, защото отидох да си купя парфюм, за който се убеждавам от цяла седмица, че не ми трябва, но днес не се издържаше вече
На живо е даже по-сладурска

За мен Сташ е унисекс, не мисля, че е чисто мъжки, но пак си опира до лични възприятия и кожа - аз подслаждам някои парфюми. Ако можех да го купя за 17 евро/30 мл, бих си взела не една бутилка, а две! Парфюмът задържа относително висока цена за селебрити парфюм много дълго време и според мен е много добре направен.
и някой би могъл да се възползва. Парфюмът лично за мен е с нишово качество, и за разлика от Wonderwood CdG, който при мен е безсрамно тих, а аз не съм от хората, за които трайността и прожекцията са основен фактор, Stash е изключително присъствен и трае повече от 10 часа. В никакъв случай не е монотонен, и има хубаво и дълго развитие. Ако беше преди две години, щях да си го нося, без да се замисля и щеше да ме радва много. Но в последно време разчистих доста от ароматите, които ми вървят в мъжка посока. Този ще остане за мъжа ми, защото е точно негов аромат. Просто ми се носят по-женствени парфюми, а този не е такъв определено. Но ако сте на вълна кожено яке, мотор и ботуши, то този парфюм е задължителен
Сега се замислих, че почитателките на черния кашмир на ДК също ще го харесат, макар пак казвам, че тамянът е доста умерен и тих.
, и съм на път да свърша и други пет
На косъм си и Шанел 5 да харесаш