Парфюмни размисли и страсти - 211

• 148 932
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Преди дни е дошъл. Hug

# 646
Оригинални ли са парфюмите в безмитните магазини на летище София?

# 647
  • София
Здравейте,
ще се радвам, ако някой ме упъти от къде мога да си купя, може и онлайн, малки разфасовки на парфюми от 5мл, тип писалка, освен от Енцо?

# 648
  • София
Оригинални ли са парфюмите в безмитните магазини на летище София?
Разбира се:)))

# 649
Куражче, пробва ли новодошлият Бакара Руж Екстракт, който бил много по-хубав. Аз тези дни ще ходя и ме е страх да не залитна и по него. Whistling

Денси,може ли да споделиш повече за този парфюм ,в търсене съм на нещо ново за есента? bouquet Hug

# 650
Тези парфюми къде ги тествате, в магазина за който си писахме ли Денси, на Витошка?

# 651
  • София
Искам да споделя, че на мен Аква Дивина Булгари накрая изби в една безкрайна дървена база, която има и в Жасмин Ноар. Те имат и сходни съставки в базата. Да си знаете - който харесва Ноар.

# 652
Тези парфюми къде ги тествате, в магазина за който си писахме ли Денси, на Витошка?
На площад Св. неделя в бутика.
Ще споделя като тествам Екстракта на Бакара.

# 653
Аризона, Stash на SJP наистина много се доближава до Wonderwood, чуден парфюм е. Може би трябваше да го вземеш, понеже, изглежда, като цяло трудно се намира Peace

Седмица по-късно взехме, че се взехме. Smile
Чакаше ме там, където го бях оставила, никой не го беше пожелал.
Все още не съм го разносила като хората, понеже съм с друг парфюм, и само пръснах на китката, но ми харесва много. Нямам такъв аромат в арсенала си, определено.
Имам някъде забутан милилитър от Wonderwood, може да им направя паралелен тест някой ден.

# 654
  • София
Аризона, Stash на SJP наистина много се доближава до Wonderwood, чуден парфюм е. Може би трябваше да го вземеш, понеже, изглежда, като цяло трудно се намира Peace

Седмица по-късно взехме, че се взехме. Smile
Чакаше ме там, където го бях оставила, никой не го беше пожелал.
Все още не съм го разносила като хората, понеже съм с друг парфюм, и само пръснах на китката, но ми харесва много. Нямам такъв аромат в арсенала си, определено.
Имам някъде забутан милилитър от Wonderwood, може да им направя паралелен тест някой ден.
Ехеее ... мноооого се радвам! Честит да ти е! Hug

# 655
  • Варна
Помощ!!!
Дадоха ми блотерче на Sole di Positano Tom Ford  - копнея да го вдишвам, не искам да откъсвам ноздри от листчето, мечтая , жадувам за него ...

Кажете нещо неприлично за тоз мръсник  smile3513

# 656
О, много лошо мога да ти кажа. Безсрамно скъп за трайност около 30 минути. Вкисва на кожата в големи жеги и мъжкарее на някои кожи. Пробвам го постоянно от излизането му и понякога ми харесва, понякога ме отвращава. Пробвай го многократно на кожа. Многократно задължително! Блотерите го обичат страшно, но кожите често не. Трайността въобще няма да коментирам.
Пробвай Нероли Портофино и Нероли Портофино Форте. Hug

# 657
Помощ!!!
Дадоха ми блотерче на Sole di Positano Tom Ford .

Кажете нещо неприлично за тоз мръсник  smile3513
Изключително нетраен, а цената му '' О, Боже!'' Как може така да се излагат от ТФ, умът ми не го побира. 😲
И аз много го хареснам, но никога не бих дала толкова пари за трайност от половин час.

# 658
  • Варна
Evana ,  densi   bouquet,
Малко ме успокоихте, но трайност 30 мин, наистина ли? Жалко! На листчето изкара доста дълго ... Ще го пробвам и на кожа задължително. Аз ли си въобразявам или нещо ми напомня Pure Poison?
Денси, аз съм пробвала  Нероли Портофино два пъти на кожа, но той пък на мен ми мъжкарее и определено не е за мен, макар, че е свежак. Наскоро коментирах, че неролито не е моята съставка ...
 Peace

# 659
  • София
И аз наскоро пробвах Неролито за паралелен тест с Ив Роше О релаксант. Да, Неролито е една идея по-силно и по-мъжко.

Общи условия

Активация на акаунт