Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои парфюми вече не се произвеждат или кой парфюм е спрян от производство?
Кои са любимите спрени парфюми?
Какви са впечатленията от парфюма Trussardi Ambro Oud?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои парфюми вече не се произвеждат или кой парфюм е спрян от производство?
Списъкът с обединени текстове е: - Формулата разкрива няколко спрени парфюма, за които потребителите съжаляват, че вече не могат да намерят. Сред тях са Chanel 19, Lancome Magie Noir, Guerlain Sha-limar Perfuме Initial, Pulsion, Green Jaade от серия Omnia , L'Instant Magic Guerlain , Венеция , Ma Griffe , Tender Poison , Seni di Armani , Vaampira Aquawoman Roches, Midnight Poison, Gloria Chacharel, Sea of Oriflame, Clin d'Oei и други. - Потребителите съобщават, че парфюмът Acqua di Giо на Джорджо Армани е спрян от производство. Въпреки че може да бъде намерен на някои уебсайтове, има опасения относно неговата свежест.
-
Кои са любимите спрени парфюми?
-
Какви са впечатленията от парфюма Trussardi Ambro Oud?
-
Какви са впечатленията от парфюма Transformation by Sue Wong?
-
Защо спират търсените и харесвани аромати, които не са лимитирани издания, докато други аромати се произвеждат от векове?

, и след толкова чудене, си поръчах най-накрая Коромандел ЕДП. С това немско лято, съвсем скоро ще ми влезе в употреба 
Всъщност два пъти го поръчвах все пак на риск, и двата пъти ставаше нещо и ми отказваха покупката. А аз съм фаталист, и когато това ми се случи, го приемам за знак, че просто парфюма не е за мен. Ти какво ще кажеш, има ли прилика с Шалимар? Успя ли да пробваш и този 
Не го виждам на мен, твърде бял и добър е за мен, но пък е безобразно красив. 
Тъмен, страстен, сладък, вещерски и много мой. Жесток лакритц, жестоки опушени виолетки, жесток препечен сливов конфитюр, жестоко топло дърво, жесток мек амбър. Ако харесвате Хипнотичната отрова ЕДП на Диор, ще откачите по този. Коженото ми яке се е пропило от аромата, и просто припадам от кеф. Малко беше смущаващо, като видях различно оцветените сърца, наредени едно до друго
Капачката е доста нескопосана и не на място, но още два аромата също много ми допаднаха, така че няма да намирам кусури

А и няма гаранция как е съхраняван. Преди време получих остатък от Midnignt Poison и беше много променен, направо като изкуфял
Пръснах - нищо, пак пръснах - нищо........ Започнах да обикалям магазина с консултантка, която мога твърдо да заявя, /жалко, че не и взех името/, че за първи път попадам на толкова разбиращ и знаещ човек
Също трябва да ти благодаря, че открих и друга любов. Благодарение на теб, че влязох в Douglas, за да търся Izia и благодарение на продавача-консултант /споменат по горе/, който ми предложи да опитам COACH EDP. Признавам си, не бях чувала нищо за този парфюм, / познавам чантите им/ но повярвайте ми, уникален е /за мен/. Такова трайно съчетание от аромати, които не мога да опиша. Елегантен и ненатрапчив. Има и боди лосион. Няма как да го пропусна