Парфюмни размисли и страсти - 211

• 149 164
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Аква Дивина Булгари би трябвало да има дюли, ама аз нищо такова не усещам.
И аз, много ми е морски този парфюм, с една приятна свежа сладост... може да е от дюлите? newsm78

# 691
Знаете ли парфюм с наситен аромат на къпини?

# 692
  • BG-DE
За мен Аметиста на Лалик е силно къпинов аромат  Simple Smile

# 693
Аз го познавам и харесвам. Прилича ми донякъде на прословутия Авентус Крийд, но той е по-хубав. Затова и не купих Орион, макар че го намерих на супер изгодна цена.
Добре че не съм го взела, защото щях да се набутам много здраво Simple Smile. Бях си пръснала обилно на ръката ( поне 3-4 пъти) и на тениската и след има няма 3-4 часа миризмата я няма никаква!

# 694
  • София
Благодаря на всички за отговорите по моите чуденки. Предзаплатно не е никак разумно да се наднича тук, че и следзаплатно - също. Доколкото разбирам, кардамоновата дюля на всичкото отгоре е само във флакони по 100 мл... Това е жестокост, която отказвам да субсидирам.  Mr. Green Бях в бутика, в който се предлага марката, но не тествах нищо тяхно, отивах с цел Memo и хлътнах жестоко по една от Кожите им - Irish Leather. Оттогава не съм припарвала  Laughing

Беше ми интересно да прочета отзива на BoMarina за Коромандел ЕДП. Аз мечтах за ЕДТ години наред (но не знам в коя точно формулация, бях чела, че ЕДТ е сериозно променян през годините и бачовете доста се различават). Май съм една от малкото, които скърбят за ЕДТ. Или споменът ме лъже, или аз съм се променила с времето и възприятията ми са други, но ЕДТ го помня по-искрящ и звънлив, по-усмихнат; според моя спомен, стоеше и по-цветен, новият е по-плътен/сладък и допускам, че това ми усещане може да идва от добавената амбра, сега сравних пирамидите във Фрагрантика. Сега съм с нова идея-фикс от ексклузивната линия - много искам да пробвам Jersey, защото в последните няколко години се запалих по лавандула. Дано успея някак да намеря мостра.

На Тициана Теренци съм пробвала само XIX March заради лавандулата точно, но не съм впечатлена. Прибран, сапунен, метален; лавандулов повей - почти никакъв, поне не и реалистичен такъв. Трайност - средна, но като цяло - незапомнящ се за мен парфюм. Искам да пробвам и други неща от бранда, но след първото разочарование остава на заден план, докато ми се поднови интересът по някакви неведоми пътища и невронни връзки.  Laughing

# 695
  • Стара Загора
Здравейте, бих искала да  попитам къде в България може да се купи Aerin Amber Musk на EL? Благодаря предварително. От провинцията съм и при нас го няма.

# 696
Здравейте, бих искала да  попитам къде в България може да се купи Aerin Amber Musk на EL? Благодаря предварително. От провинцията съм и при нас го няма.
Марката се предлага в бутиците на Estée Lauder в София.

Вчера се напръсках хубаво за разносване с Dolce Amalfi Xerjoff. Прелестен е този аромат. Дюлите се усещат още в началото много хубаво, заедно със силен кардамон и малко канела. Подправките са супер горещи и при всяко вдъхване влизат в гърдите. Усещат се много хубаво и ябълки, както и много шафран. Ваканционен, горещ, екзотичен и мек парфюм. Не е силен и търпи много пръскания.Има отлична трайностот над 10 часа.
 Не съм срещала такъв тип досега и страшно ми харесва. Цялостно в средата ми ухае на онзи специалитет от цяла печена тиква пълна със сушени плодове, дюли, сливи, фурми и подправки. Не е гурме в никакъв случай, а е подправков ориентал, но на моята кожа се трансформира в такава невероятно вкусна тиква и просто ме побърква. 100-те мл. и наистина неразумната цена ме спират да го купя веднага, защото това е лятно- есенен парфюм. Точно сега му е времето и се развива красиво. Пуснат е като ексклузив за Дубай мол и затова е само в 100 мл. Дано го пуснат и остане в редовната им линия, за да може поне да чака ред за покупка за другото лято, защото сега ще се свърши със сигурност тук. За 30 мл. въобще не се надявам.

Последна редакция: нд, 27 авг 2017, 09:14 от densi

# 697
  • Стара Загора
Марката се предлага в бутиците на Estée Lauder в София.
Благодаря, Денси. Ще им се обадя да питам дали изпращат с наложен платеж.

# 698
  • Варна
Пуснат е като ексклузив за Дубай мол и затова е само в 100 мл. Дано го пуснат и остане в редовната им линия, за да може поне да чака ред за покупка за другото лято, защото сега ще се свърши със сигурност тук. За 30 мл. въобще не се надявам.
Да, обаче ето на какво попаднах:
http://www.ebay.co.uk/itm/Xerjoff-Casamorati-Dolce-Amalfi-30ml/2 … 373%257Ciid%253A1

Ако някой се облагодетелства, да почерпи Wink

А колко струва иначе 100 мл в магазина?

Последна редакция: нд, 27 авг 2017, 09:31 от karie

# 699
А супер, може да е минал в редовната линия. Леле, дано си намеря 30-тица в бутик на марката.
Дааа, имат задействам се с търсенето на 30.
karie, благодаря много! Hug bouquet

Последна редакция: нд, 27 авг 2017, 09:45 от densi

# 700
А супер, може да е минал в редовната линия. Леле, дано си намеря 30-тица в бутик на марката. От ибей не смея. Тук е показано шишето от 100 мл. с пискюла. Малките нямат.

На летището в Мюнхен 100 мл беше 250 евро.

# 701
Тук е 475 лв.

# 702

А колко струва иначе 100 мл в магазина?

Karie 100 мл.са 255,а 30 мл.-89 има го в ausliebezumduft.de

Klodilia съгласна съм,че Coromandel edp е загубил от дързостта си.На мен не ми пречи, но смятам,че много от върлите почитатели на силното пачулено начало и изобщо на присъствеността на edt вероятно ще са разочаровани от edp.

# 703
Да, аз съм луд фен на ЕДТ и той ми харесва повече. Но като голям почитател бих имала и двата.

Karie 100 мл.са 255,а 30 мл.-89 има го в ausliebezumduft.de
Ей, мацки оправихте ми деня, благодаря ви. Вече съм спокойна, че този красив парфюм скоро ще бъде мой. Heart Eyes

# 704
  • Варна
Благодаря за отговорите, добре, че има по-достъпен вариант на този жълтур.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт