Парфюмни размисли и страсти - 211

• 149 137
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
# 706
  • София
Аз имам Неро Асолюто, за моя вкус е страхотен, точно в сезона, който започва ,между лято и есен, обичам да го нося вечер с обилно напръскване. Упойваща орхидея с много хубава дървесна подложка. Секси аромат, нищо сложно и напрягащо.

# 707
  • София
Дами , господа сещате ли се парфюм , който да мирише като въздуха в Пирин над 2000 м. надморска височина? Сибирска хвойна, прозрачен въздух лек повей на билки и напечен камък.. Тази година хвойната я усетих някак по смолисто –сладка, почти цветна, отколкото зелена и остра. Направо не ми се слизаше.

Дюлята на Xerjoff звучи страхотно. За сега умишлено избягвам този магазин. Ще отида, когато реша ,че не мога без Lyra повече. Simple Smile

# 708
Куражче, това, но нещо не го виждам сега в каталога им. Подарих на мъжа преди почти цялата серия и са страхотни.
https://www.fragrantica.com/perfume/L-Erbolario/Ginepro-Nero-41163.html

# 709
  • София
Куражче, това, но нещо не го виждам сега в каталога им. Подарих на мъжа преди почти цялата серия и са страхотни.
https://www.fragrantica.com/perfume/L-Erbolario/Ginepro-Nero-41163.html
Има го в магазина на Ерболарио на Витошка Wink

# 710
Аз имам Неро Асолюто, за моя вкус е страхотен, точно в сезона, който започва ,между лято и есен, обичам да го нося вечер с обилно напръскване. Упойваща орхидея с много хубава дървесна подложка. Секси аромат, нищо сложно и напрягащо.
Благодаря ти!  Точно това ме интересува става ли за есенния сезон. Търся си нещо по-силно, ориенталско, много харесвам ванилия и жасмин в парфюм.  В момента съм с Bvlgari Mon Jasmin noir  и ми се иска да сменя с нещо по-силно и трайно.

# 711
  • на брега
Момичета, нещо да ми кажете за  парфюмната вода Rose на MOLINARD. Или за Les Fleurs Rose, тоалетната вода. Познавам само Habanita, нея нося я с удоволствие. Но сега искам роза.

# 712
Здравейте,аз имам въпрос,в последно време гледам много хора са луднали по парфюми на Zara,може ли да ми кажете нещо за тези трите,ще ви бъда много благодарна? Simple Smile))
Zara Exclusive Oud
Zara Amber Nobile
Zara Wood Noir

# 713
Аризона, tell me more!  Laughing Tи си се сдобила с някаква специфична версия на Stash SJP, който чаках сума време, след като прочетох за него, но не мисля, че някога ще се появи дори онлайн по Бг ширините. Та след един тест, за който трябва да благодаря на една фея + помощта на друга парфюмна дружка, ще имам 30 лелеяни милилитра след няколко дни, заръчани преди месеци и пътуващи към България.  Crazy Нямам търпение и дано не съм се подвела, но се съмнявам.  Wink Много ми хареса, като се има предвид, че не харесвам дървесни парфюми, направо е революция за мен, мек, кремест, мммм... Ако си пробвала класическата концентрация, ще ми е интересно да направиш съпоставка с екстракта, макар че се съмнявам да успея да издиря и него. Честит и много хубави моменти с него!  bouquet
Аз, доколкото разбрах от интернет, това "еликсир" в заглавието е добавено просто от куртоазия, иначе си е чисто и просто ЕДП. Laughing Такъв ще бъде и твоят, предполагам.
Ковачева е права, аз го взех на промоция - 30 мл за 13 паунда; днес обаче го видях пак във физически магазин - 50 мл беше към 47 £; виждам, че го продават и онлайн в superdrug... ами, явно не е чак толкова неоткриваем, той се уби да ми се пречка пред погледа. :laughing
Носих го днес, макар времето да не се оказа особено подходящо - за мен, като цяло, е тих, прибран и медитативен аромат; не дразни, не досажда, абсолютен релакс ми е.
Някой ден може да му направя поетично описание, ама сега ме мързи страшно.
Дано му се радваш скоро!:smile:

# 714
Благодаря ти!  Точно това ме интересува става ли за есенния сезон. Търся си нещо по-силно, ориенталско, много харесвам ванилия и жасмин в парфюм.  В момента съм с Bvlgari Mon Jasmin noir  и ми се иска да сменя с нещо по-силно и трайно.
'

Парфюма е много хубав да ! В момента го ползвам даже ! При мен не знам дали от времето
(Английско дъждовно)  или  от кожата ми  но сякаш не е много траен! Усещам го през първите 30 мин след това не или аз свиквам с аромата не знам! Иначе аромата му е много хубав ,точно по мой вкус Simple Smile
 Вчера ходих до Debehams -тествах новият BOSS SCENT INTENSE - много приятен аромат  бих го ползвала определено! Тествах и парфюм на Balenciaga  -едно бяло флаконче много ми хареса парфюма в интерес на истината ! Никога не съм ползвала техен парфюм ,но този ми допадна определено!
Новият Calvin Klein obsessed-нищо особенно,лек и нетраен при мен Simple Smile

Новият ми любимец е обаче  на Viktor & Rolf Flowerbomb Extreme  YumTwo HeartsTwo Hearts 

# 715
Момичета, нещо да ми кажете за  парфюмната вода Rose на MOLINARD. Или за Les Fleurs Rose, тоалетната вода. Познавам само Habanita, нея нося я с удоволствие. Но сега искам роза.
Имам и харесвам тази роза на Молинар: https://www.fragrantica.com/perfume/Molinard/Les-Fleurs-Rose-6250.html
При мен е свежа, млада роза, с листенца, в общи линии е моноаромат и е траен. Много релаксиращо ми действа. В жегите го комбинирам с Herba Fresca, Guerlain - става интересен, още по-освежаващ, носи комплименти.

# 716
  • София
Aризона, ясно, благодаря.  Hug Аз реших, че има някаква апокрифна версия/концентрация на Stash, но погледнах в сайта на SJP и видях, че този еликсир всъщност е някакво масло за коса и тяло. Взех си флакончето ЕДП вчера - бижу е (освен че е прекалено малко за лакомията ми  Laughing ). Наистина е дзен аромат, като разходка в иглолистна гора - не мирише точно на борове, но е доста смолист, без да е остър, омекотен е и леко сладък. Аз също не съм го разносвала сериозно засега, прекалено е топло все още тук, но до месец времето му ще дойде. Wink
В тази връзка си мисля, че може да отговори на търсенията на Courage.  Peace

Сега се сещам, че не съм отговорила по темата на темата (спрени парфюми), та преди да сме я приключили, да си кажа, че силно скърбя за 2 парфюма - Moschino Couture! (спрян) и Sarah Jessica Parker Lovely (кошмарно реформулиран към днешна дата). Москино открих прекалено късно и никога не успях да се сдобия с бутилка, една вълшебна дама от форума ми прати няколко милилитра преди години и успях да му се порадвам малко.  Heart Eyes Все още си пазя флакончето и си го помирисвам от време на време, все още има силен аромат, макар че е пресушено до дъно. Никога няма да забравя този жест. Lovely пък, след като за известно време изчезна и се водеше спрян, беше върнат в продажба, но това вече не е същият парфюм, а някакво плоско, нетрайно, бледо, едномолекулно и подобно на лакочистител за нокти копие. Имам известно количество от първата версия и го пазя за специални случаи вече, а преди ми беше ежедневен парфюм, който ми е донесъл куп комплименти.  Cry

Ruirana, не познавам тези предложения на Зара, но един съвет - ако си набелязала нещо конкретно за купуване, не отлагай дълго във времето, тъй като по-новите им парфюмни линии се сменят стремглаво и като се изчерпа нещо, после е неоткриваемо. Бълват нови и нови неща на конвейер, без да подновяват старите или, както ми каза една консултантка скоро - може в някакъв момент в бъдеще да повторят парфюм под друго име и в друга опаковка, но никой не гарантира.  Mr. Green Така изпуснах да си взема един чудесен мъжки парфюм и сега съжалявам. Изключително дразнеща политика, но донякъде е логична за профила на марката. Дано някой се включи с мнения за тези аромати конкретно.  Peace

# 717
  • Sofia
Вчера се вдигнах от плажа, за да пробвам Twilly Hermes. Започва с много автентичен джинджифил. Нататък взех да усещам около себе си аромат на домашен сапун от свинска мас  Sick Възможно е да е реакция с плажното мляко, ще го тествам пак.

# 718
  • Бургас
И аз го пробвах,не ми хареса.Няма да го описвам,просто го отписвам.Hermes не е мой бранд,освен Еликсира на Чудесата и Нилските градини нищо друго не е за мен.Но пък много силно се впечатлих от-https://www.fragrantica.com/perfume/Prada/Infusion-d-Iris-1795.html,страшно стилен,елегантен,класен и неземно нежен парфюм. Много "чист" аромат с леко загатната сладост,перфектен.Нищо бръснарско не усещам на моята кожа,това е прелест в бутилка. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 13:25 от Bright Crystal

# 719
Bright Crystal, Ирисовата Прада е една от най-големите ми любови! Heart Eyes Толкова е прекрасен, че винаги казвам това като някой заговори за него. Blush За мен е едно от най-изисканите ухания, които съм опитвала. Носи ми щастие когато съм с него.

Тwilly е в толкова красиво и сладко бутилче, а така да мразя джинджифил... Жалко!

От вчера се радвам на https://www.fragrantica.com/perfume/Rochas/Eau-Sensuelle-5903.html

Общи условия

Активация на акаунт