Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои идеи за бързи и лесни летни ястия?
Как се приготвят песто от рукола и нахутен качамак?
Как се приготвя царевично брашно?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои идеи за бързи и лесни летни ястия?
Някои идеи за бързи и лесни летни ястия включват картофени крокети, оризови крокети, песто от рукола, сурови домати с бъркани яйца и сирене, баница, луков тарт с картофи, тиквички на руло със зеленчуци и ориз. Тези ястия са подходящи за летните горещини и могат да бъдат приготвени предварително за различни събития.
-
Как се приготвят песто от рукола и нахутен качамак?
За да направите песто от рукола, просто блендирайте рукола с ядки (като шам фъстъци или бадеми) и твърдо сирене (като лютивин), докато получите гладка смес. Това ароматно допълнение е идеално за различни ястия. За да направите нахутен качамак, използвайте 250 грама нахутено брашно и 800 мл вода. Сварвайте и сгъстете сместа, докато стане кремообразна, след което добавете масло и сирене. Накрая заппечете в тиган.
-
Как се приготвя царевично брашно?
За да направите царевично брашно, загрейте вода до кипене, след което добавете царевично брашно и разбъркайте, докато се хомогенизира. След това добавете яйце, зехтин, сол и малко сода за хляб. Разбъркайте добре и изсипете върху хартия за печене. Печете в предварително загрята фурна на 350°F за около 20 минути или докато станат хрупкави царевични крекери.
-
Как се приготвя японска пица?
-
Какво е предизвикателството в приготвянето на кюфтета?
И сирене много ядем напоследък, към всичко.
Много ми прилича на един тукашен на име Kirschplotzer.
Тези около нас измръзнаха. Обаче погълнахме над 30 кг ягоди. 
ще пробвам кейла във някакъв вариант запеканка .Определено е зимен зеленчук и за това не ми върви на салата ,а и цялата пролет го ядох.Късам долните листенца и той постоянно изкарва отгоре.Ще има за цяло лято .


)

