Вегетарианска тема 9 - какво ще готвим днес

• 75 207
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • Стара Загора
Но ми залепваше сместа доста, защото ги правих на обикновени тигани.

какви са тези обикновени тигани?  Thinking
аз ги правя в стоманен, с нищо не е покрит и не ми залепват Peace

Ами от едновремешните  Joy без покритие.Между другото аз зелето го пасирах ,незнам дали трябваше и беше много като количество -основно зеле.Много ми хареса идеята за японските пици и ще си правим честичко  bouquet
Днес тиквени кюфтенца

# 46
Аз зелето по-скоро го накълцвам с робота. А мазнина сложи ли на тигана? Много се радвам, че идеята се е харесала Hug

# 47
  • Стара Загора
А мазнина сложи ли на тигана?
Да, сложих малко масло.Намазних тигана като за палачинки.

# 48
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
аз загрявам тигана добре и после слагам мазнина, но малко повече, не само да е намазан, а да има тънък слой навсякъде.

зеле не псирам. Naughty наситнено и понякога намачкано.

# 49
  • Стара Загора
Другия път ще нарежа зелето .
Днес обяда спагети със задушени гъби кладница и домашна лютеница.Нямах време за дълго готвене

# 50
Ние днес сме на таратор и руло от тиквички.

# 51
  • София
днес ще изпеча моркови на фурна, за да мога утре да направя някаква студена морковена крем супа (чудя се дали ще стане хубава с кисело мляко), че пак се стопли

# 52
Мира, не можах да не забележа аватара ти Heart Eyes

По темата още не съм решила какво да готвя днес. Имам аспержи и тиквички

# 53
Радвам се, че ти харесва Hug
Тиквичките бих използвала за зеленчуков галет, кюфтенца или като мен - на руло Grinning Аспержите - със сос Холандез (класика) Така и не се престраших да пробвам у нас.

# 54
Добро утро! Днес ще похапваме печени чушки с доматен сос и сиренце - едно от най-любимите ми ястия Two HeartsHeartHeart

Ето рецептата - http://mishhh-mashhh.blogspot.bg/2017/07/roasted-peppers-with-tomato-sauce.html

# 55
  • София
при нас ще е бобен хумус и салата от домати

# 56
Ася, правих японските пици. Харесаха се,!пак ще се правят. Още веднъж благодаря за рецептата.🤗

# 57
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
вчера правих тарта с лук (специалитет от областта на мъжа ми). половината ще го замръзя, защото уикендът ще сме насам-натам и ще го взема за из път.

днес смятам да направя запеканка с моркови и картофи (детето много яде в ДГ, да видим дали ще докарам нещо, което да яде вкъщи  Whistling)

Галче, при вас не мина ли сезона на аспержите? при нас последните ги продадаха миналата седмица.
вече няма.

Ася, правих японските пици. Харесаха се,!пак ще се правят. Още веднъж благодаря за рецептата.🤗

ааа тези пици ги разпространи hear again в началните теми.
радвам се, че са ви харесали. по вкусни са, отколкото докато се чете рецептата  Joy

# 58
Ася, досега бяха вносни, сега са местно производство. Тук нали сме по на север, по-късно излиза местната продукция Wink

# 59

Общи условия

Активация на акаунт