Студенти в UK - 8

• 94 658
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
 BARCLAYS BANK

# 91
Инфо от събота: картите на Сантандер за намаление на влаковете са само за UK студенти. Те самите са казали на дъщеря ми, че не могат да и предложат по-добри условия от Лойдс.

# 92
И моята дъщеря си извади от Лойдс. Близо до университета имат офис, като че ли техните условия бяха най-добри. Първата седмица /опознавателната/ в университета им имаше представители само на Сантандер, но като четохме условията на банките ни се видяха най-добри на Лойдс. Въпреки че при превод от тук натам има такса за входящ превод 7 паунда. Но пък за другите банки не помня какво беше.
Първо с един документ от унито ходи до банката, записа ден и час. След около 3 дни беше някъде. После като отидохме попълва документи, нагледно на лаптоп й показваха нещо във връзка с банкирането. И при нея има нещо като две сметки, да захранва сметката на картата когато има нужда от повече пари. Другата сметка се води нещо като спестовна.

# 93
Инфо от събота: картите на Сантандер за намаление на влаковете са само за UK студенти. Те самите са казали на дъщеря ми, че не могат да и предложат по-добри условия от Лойдс.

Аз вече писах, но същото важи и за NatWest - и техните карти за намаление са само за британски студенти.

# 94
Имали банка ,която дава карта за намаление в транспорта за студенти от ЕС?

Последна редакция: вт, 11 юли 2017, 11:16 от Sause baus!

# 95
  • София
Привет и от мен в новата тема! Animal Hatched Chick

valha, поздравления за чудесните резултати на дъщеря ти! Много успехи и занапред! Balloon Balloon Balloon

Момичета, поизпуснала съм няколко теми (не знам как), но имам за наваксване и ще се върна да ви прочета.

Ирина Б., браво на момчето, страхотен стаж! Bowtie

При нас - с две думи - студентът записа и магистратурата в Йорк, така че ученето продължава. Сега работи в лаборатория към Университета по научен проект. Чакаме го да си дойде във ваканция.  Flowers Sunflower

На всички - хубаво лято!

# 96
.♥.Петя.♥.,как летите от Йорк?

# 97
  • София
Sause baus!, най-често лети от Манчестър, а до там стига с влак. Йорк няма летище.

# 98
Благодаря,.♥.Петя.♥! Просто гледах самолетните билети до Манчестър и нещо не харесаха,та се чудех и за други варианти,но този и според мен е най-удачния.

# 99
Честито на всички завършили - желая много здраве ,късмет и успешна реализация !
Да споделя ,че и моят син се дипломира - Computing Science at University of Glasgow!
На мамите,които в момента готвят децата си за заминаване и са притеснени от раздялата и неизвестността, искам да кажа,че децата ще се справят , за тях ще останат само тревогите! Няма да ви е лесно, на децата още по малко,но когато дойде моментът на дипломирането и чуете името на детето си ,произнесено в една огромна зала ,сред аплодисментите на всички присъстващи, ще си кажете " Струваше си! "

# 100
  • Mladost
Момичета, моля за малко инфо - получихме мейл , че студентското финансиране за което е кандидатствала девойката е отпуснато, но няма  още писмо. До колко време горе долу се получи при вас? Притесненията ми са да не е изчезнало от пощенската ни кутия/случва се/, може ли някъде да се проследи дали е изпратено писмо и т.н ...

# 101
# 102
  • Попово
Момичета, моля за малко инфо - получихме мейл , че студентското финансиране за което е кандидатствала девойката е отпуснато, но няма  още писмо. До колко време горе долу се получи при вас? Притесненията ми са да не е изчезнало от пощенската ни кутия/случва се/, може ли някъде да се проследи дали е изпратено писмо и т.н ...
За да проследиш финансирането нали ти трябва номер, който получаваш в писмото. Ние дори имейл нямаме, за да знаем дали е отпуснат заема. Може да се обадите до Англия, за да проверите. Ние звъняхме, но се оказа, че документите за кандидатстване за заема  въобще не са пристигнали там. Пратихме втори път преди 20 дни и сега чакаме писмо. Аз лично съм силно притеснена дали няма да изтървем срока.

# 103
Здравейте! Как може да се прехвърлят пари от британска сметка към друга британска без да се използва дигитално банкиране, тъй като условията на банката са да имаме четец или през приложението й (другият човек няма четец и няма как да си инсталира приложението, защото е в България)?

# 104
queen of darkness,честито на младежа!Успехи и за напред!

За пътуване на коренспонденцията  от-до student finance -около 45 дни.Получени две писма,третото след статус безусловен прием.Чакаме го.

Последна редакция: ср, 12 юли 2017, 09:19 от Sause baus!

Общи условия

Активация на акаунт