Студенти в UK - 8

• 94 648
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
  • В най - голямото село
Вече имаме безусловна оферта : Кент (Право).

# 121
Вече имаме безусловна оферта : Кент (Право).

Честито!

# 122
Здравейте,
Получихме писмо за настаняване в общежитие (за първа година сме в Абърдийн), в което е посочено , че таксата се заплаща на 3 пъти през годината. Първата вноска е до 04.09.17г., може ли да се заплати таксата на място с дебитна карата Виза-дебит, като се отиде или трябва дасе носят пари в брой?

# 123
Здравейте,
Получихме писмо за настаняване в общежитие (за първа година сме в Абърдийн), в което е посочено , че таксата се заплаща на 3 пъти през годината. Първата вноска е до 04.09.17г., може ли да се заплати таксата на място с дебитна карата Виза-дебит, като се отиде или трябва дасе носят пари в брой?
Oтвори сайта на общежитията и прочети там как става заплащането на таксата.  Навсякъде е различно. При дъщеря ми не можеше първоначално с бг карта, само в брой или чрез директен дебит от юк карта, но след първата вноска се оказа, че може и с наша карта.
Ние утре летим за Graduation. Трепетът е неописуем. Пожелавам на всички мами да го изпитат.

# 124
Здравейте!

Трябва ли след първата година отново да се пуска декларацията в НАП и какъв е срока? Може ли да се направи през декември?

# 125
Здравейте!

Трябва ли след първата година отново да се пуска декларацията в НАП и какъв е срока? Може ли да се направи през декември?
1. Зависи. Някои писаха, че ходят да подават всяка година. Аз няма да подавам тази година, понеже служителката в НАП оправи осигуровките на сина ми за 2-те години наведнъж. В справката му от университета беше отразен целия 4-годишен срок на обучение, може би затова.
2. Може по всяко време. Реално децата не са в страната и не ползват здравни услуги тук. Когато се приберат, тогава евентуално може да се наложи. Аз също подадох декларацията декември, малко преди да се прибере. От подаването на документите на гише до възстановяването му в системата като пациент с непрекъснати здравни осигуровки минаха 4-5 дни.

# 126
Здравейте!

На мен служителката ми каза, че трябва да подавам декларация всяка година, макар че в документа от университета пише, че обучението е 4-годишно, защото нямало как да знаят дали студентът не е прекъснал.

# 127
И дъщеря ми вече е с безусловна оферта от Съри. Simple Smile

# 128
  • В най - голямото село
И дъщеря ми вече е с безусловна оферта от Съри. Simple Smile
Честито  bouquet

# 129
... Ние утре летим за Graduation. Трепетът е неописуем. ...
Как мина Graduation-a, Мими? А сега накъде?

Последна редакция: пн, 17 юли 2017, 19:28 от cool_witch

# 130
Предстои утре. Сега се наслаждаваме на красотите на Кардиф. Честито на детето ти.

# 131
  • Попово
Получихме одобрение за общежитието,  но искат да заплатим депозита до 20.07. Детето е извън страната и няма възможност това да случи. Какво става, ако изпуснем изискваната дата?

# 132
Питайте общежитието, мейл може да се прати от всяка точка.

# 133
Получихме одобрение за общежитието,  но искат да заплатим депозита до 20.07. Детето е извън страната и няма възможност това да случи. Какво става, ако изпуснем изискваната дата?

Одобрението ,не е ли по някое от вашите желания?Ако е така какъв е проблемът да платите депозита в срок?Плащането на депозита ,ви гарантира ,че ще ползвате точно това общежитие.Ако не просото ще ви предложат друго,за което не е предоставен депозит ,но дали ще ви успройва?

# 134
  • Попово

Одобрението ,не е ли по някое от вашите желания?Ако е така какъв е проблемът да платите депозита в срок?Плащането на депозита ,ви гарантира ,че ще ползвате точно това общежитие.Ако не просото ще ви предложат друго,за което не е предоставен депозит ,но дали ще ви успройва?
Благодаря много. Това исках да знам. Детето е извън страна, а аз сама няма за се справя с плащането. Питам в случай, че не успее да се прибере в упоменатия срок. Там където е изобщо няма възможност за никаква кореспонденция или плащане през интернет.
И да, одобрили са я по първо желание за общежитието, имаше право на четири избора. И при всички ли е така?

Общи условия

Активация на акаунт