Летен бриз и палави лъчи носят ни по 2 черти-Бъдещи мами над 35 :)

• 65 345
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • На остров
Много ви благодаря, днес като ми се обадиха едвам се сдържах на работа да не пусна големите сълзи.
Дано утре не се обадят. Отделно точно утре имаме планирано голямо местене на стълба в къщата, но ще трябва мм да изчезне за няколко часа.
Л. е много болен, ходихме днес в спешното въобще само гадости.

Утешавам се с винце и швейцарско сиренеце сега ако не друго.

# 706
Уанче, много съжалявам, но много бебета се получават и в такива случаи, така че не отписвай опита. Дано Лео се оправи бързо.

# 707
  • На остров
Нямахме късмет CryCryCry

# 708
Sad(( Кураж и успех за следващи опити. И аз все това си повтарям, но е трудно. Разбирам те.

# 709
Две в едно, Съжалявам Sad Но не се предавай, може би просто не е било това вашето бебче, някое друго чака да дойде при вас в точния момент. Все това си повтарям и аз, но ...

# 710
Уанче, голямо гуш от мен!

# 711
  • Пловдив
И от мен!!!
Нали няма да се отказвате?
Леу как е?Какво му е?

# 712
Идвам да се оплача... имам всички симптоми за скорошно начало на нов цикъл (би трябвало да е в четвъртък и ей го на, два дена преди това почнаха мъките). Нямам желание за нищо. Спряла съм живота си - гледам се отстрани - не се харесвам (не само външно, а и начина, по който... избутвам /ей това не го понасям/... дните). Живея от няколко дена след цикъл до няколко дена след овулация и влизам във водовъртежа на очакванията. Мисля си, нямам търпение за 2 седмици да изчакам, как ще изкарам 9 месеца, как ще издържа поне 18 години да съм опора и пример... В главата ми тупти тази болезнена истина - няма време. Беше спряла да ме обзема цялата само си тлееше в един ъгъл, но сега отново в тези емоционално разклащащи дни усещам пипалата ѝ как стягат душата ми. Ще ми дойде и ще ми мине, но ехото от празнотата ще остане.

# 713
  • Пловдив
Гуш!!!

# 714
Уфф, Лебед гушка и от мен! Не се предавай! Немспирай да се молиш на Бог да те дари с рожба! ❤
Две в едно, кураж и на теб! 🍀❤

# 715
Лебед, и аз съм така, от няколко дена имам въртене в Я, отделно днес правих тест и е категорично отрицателен, Sad((  беше толкова ясно една черта, че нямаше никакво основание да ми се привиди поне бледа втора такава Sad((( взирах се, взирах се, но не.... така че тя разбирам напълно.
А толкова го искам това бебе, че търпението ми свършва.
Аз имам търпение за 9 месеца, имам търпение за 18 години и т.н., но нямам търпение да съм бременна, защото това ми се струва по-трудно. То да стане, другото ще се нареди.

# 716
  • В градината...
Уанче  Hug Това последен опит ли ви беше?

# 717
  • гр.София
Честит празник на Народните Будители!!! Имаме пълното право да се гордеем, че сме българи!!!
Уанче прегръдки, не се давай на отчаянието, нека Л. ти е за стимул Kissing Heart
Лебед, както и на всички останали, пожелавам бързо забременяване.
Ние този месец имаме 2 пъти, в които не се пазихме, не беше целенасочено, така се случи... Броят ли се за начало на опитите Grin
Вчера изпратих моите чудовища да обикалят за лакомства, а те се събрали толкова хора, че 2кг бонбони не ми стигнаха и се наложи да раздавам и вафли( все се карам на свеки, че ги купува, а ето че ме спасиха от сурови яйца) и плодове!
И сега почваме подготовка за Коледа. Оглеждам се за нова елха, вече поръчах някои неща от vivre. А колко подаръци трябва да се купят.... Малко по малко ще се започва скоро, иначе ако трябва наведнъж, ще обявиме фалит пред коледно Rolling Eyes
Перу как са децата? Ида как е, Яската ходи ли?

# 718
  • В градината...
2 пъти - брои се и още как  Crazy
Ясен вече може сам да се изправя. Държим го и пристъпва. След няколко месеца и ще проходи.

# 719
  • Пловдив
Браво!
А с яденето и пиенето как сте?

Общи условия

Активация на акаунт