Летен бриз и палави лъчи носят ни по 2 черти-Бъдещи мами над 35 :)

• 65 347
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
  • В градината...
Прояде, може и от пробиотиците, които му даваме да е. Вода само с лъжичка най-много по 100 гр.на ден, но и мляко не пие отдавна.

# 721
  • Пловдив
И това ще оправите...

Тоя дуфастон май никва не я свърши...току що се яви кафяво течение Cry

# 722
  • На остров
Мистик съжалявам!

# 723
Мистик и от мен гуш и дано всичко се оправи! 🍀

# 724
И това ще оправите...

Мистик, да не е само зацапване, ако е така, има шанс за имплантация, при много момичета беше така. Simple Smile))
Иначе и аз съм вече с Ц и съм много разочарована, имах стимулация, хубави 2 ДФ, инжекция за спукване и пак нищо, то ММ почти го нямаше де, ама пак имаме 1-2 опита Sad((( в ноември ми е надеждата, поредната
Мом оф 3, Ц дойде ли при теб?

# 725
И това ще оправите...

Mystic, и при мен днес се появи, въпреки че още пия Дуфастона. Съжалявам, че и при теб така е станало!

Лебед, не се отчайвай! Не може толкова силно да искаш бебе и да не стане.

aDream, и аз все се взирам в тестовете с надежда. Дано скоро да се появи втората при всички ни.
Когато забременях първия път, чертичката ми беше такава - буквално въображаема, но бебе имаше, а сега е голямо дете вече.

И аз направих тест днес, преди да ми зацапа, но явно много съм го напишкала или е дефектен, защото на мястото на тестовата линия имам едно размазване. Случвало ли ви се е ?
Тези Шуър чек взеха много да се дънят напоследък. Все фалове имам с тях.

Хубава вечер на всички и дано някой да открие сезона на положителните тестове вече и да повлече крак!

# 726
  • Пловдив
Не е зацапване...и червена кръв се появи,тъкмо ми се върна надеждата и пак греда...
В понед съм при док,каза ако ми дойде да отивам и да се готвим за инсеминация.

# 727
  • На остров
И аз направих тест от тези много ранните 6 дена преди мц ама си е много отрицтелен. Та освен удоволствие друго не е станало от нашите сексуални подвизи.

# 728
Дриймче, мерси за питането. Нямам М все още..🍀, утре ми става 31 дни от началото на предния Ц. Както казах след К всеки месвц ми става по-дълъг цикъла! Теста ми беше мнооого отрицателен в събота...та не знам какво да мисля и как да изчислявам...успех на всички! 🍀

# 729
Дриймче, мерси за питането. Нямам М все още..🍀, утре ми става 31 дни от началото на предния Ц. Както казах след К всеки месвц ми става по-дълъг цикъла! Теста ми беше мнооого отрицателен в събота...та не знам какво да мисля и как да изчислявам...успех на всички! 🍀
Е, браво , дано да има хубава причина Simple Smile))) Направи още един тест, как имаш търпение да чакаш, не знам, аз не мога.
Мистик, Две в едно, разбирам ви напълно, дано този месец донесе така желаните 2 чертички.
Мистик и аз се замислих за инсеминация, но моя док иска да дадем шанс на естественото. Какво ще трябва да направите и колко пари ще ви струва, всяка информация ще ми е от полза

# 730
съжалявам, за всички момичета по-горе , на които им е дошъл Ц. , аз още един-два дни имам да пия дуфастон и вероятно и аз ще проплача трагично; също правихме стимулация с клостилбегит (имах на идея да пробваме инсеминация, но не стана); и при мен два доминантни фоликула; две жълти тела; 10 дни дуфастон и утрогестан и голямото чакане, уж правихме и любов в дните изчислени от док., но то кажи речи всеки месец си правим и нищо....но все още имам тайна надежда, макар че нямам никакво усещане, даже нямам някакво симптомче, за което да се захвана....ако не се получи планувам за декември и аз инсеминация....

# 731
  • Пловдив
Дрийм,още не знам какво и колко...

# 732
Момичета как да си сметна О с този различен Ц? Ц започна на 3 окт и на 13ти имах розово зацапване(предполагам О?!), но от 13ти до 20ти не сме бебеправили и аз смятам, че сме пропуснали О. А и с този отрицателен тест със супер ясна една черта и кристално бяло прозорче там където трябва да е другата..😖...не знам защо не ми идва...👶🍀

# 733
  • На остров
За овулация най лесно с тестове за овулация.  В един пакет са 10 и си пише кога да се почнат в зависимост от дължината на мц. Друг метод е температура рано сутрин преди ставане.

# 734
За овулация най лесно с тестове за овулация.  В един пакет са 10 и си пише кога да се почнат в зависимост от дължината на мц. Друг метод е температура рано сутрин преди ставане.
Досега съм взимала в пакет от 5, с десет не съм виждала, поне тук при нас няма такива
Мом оф 3, направи нов тест и ако пак е отрицателен, на доктор, имах 2 такива месеци с надежда за Б, със закъснения и отрицателни тестове, оказаха се задържани Ф, след това Дуфастони 10 дни и после пак чакане на Ц, много време отнема и не се бави тогава. Предполгам не е това при теб, но не се знае, действай, не изпускай време Simple Smile)))
Мистик, пиши когато имаш повече информация какво ще предприемате

Общи условия

Активация на акаунт