Септемврийските тюлени ще стават още по-големи!

• 51 116
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
ralito89 не си само ти. Аз, уж да се съобразя максимално с таткото и накрая се оказва, че сме без нито един вариант. Започвам да се замислям може ли да ни изпишат от родилното без име, че голяма мъка  Laughing

# 241
  • Велико Търново
Аз всъщност си бях избрала име за мома преди да знам какво ще е и мислейки си , че ще е момче. И името продължава да ми харесва, обаче не знам защо имам резерви. В крайна сметка си мисля, че може да си дойде с името .

# 242
# 243
Аз съм или на 21 или на 22  Laughing Joy
Съвсем сериозно ooooh!

# 244
Добро утро!

Аз пък бях свикнала вече с едно име, но май ще сменяме. Като по чудо баща й даде предложение - Елена, а каката й казва Софи.

Ще трябва да мисля...

# 245
  • София
И ние нямаме име. ММ иска едно, което не ми харесва особено. Влюбена съм в женски имена, ама мъжко нито едно не ми харесва.  Confused

# 246
На мен също ми е трудно за 3-ти път да мисля женско име /мъжко си имаме още от първото дете/. Трябва да е нещо, което да върви с имената на каките /нещо универсално европейско/, а и те са ми поставили условие - да няма имен ден.
В тази връзка те тримата с мъжа ми, искат беба да се казва Зара и май ще си остане така, защото просто не ми се мисли друго.

# 247
Аз търся женско име с Б. Иска ми се да има имен ден и нормален начин за съкращаване. Имам един дебел речник и за пореден път го препрочитам с идеята, че ще изкочи нещо, което да ме грабне. Ама не става. Работни варианти за сега са Биляна и Боряна.

# 248
  • моята мила родна страна
При великото чудене с какво да си уплътня времето днес и попаднах на това http://bebeshkoime.info/index.php
Поне 30 мин. бях в истеричен смях от някои комбинации  Joy

хахаха....Бесепина  Joy rotfImbo /Axinora89, ето ти вариант с Б  Laughing/

И ние все още нямаме единомислие с таткото за името. В момента е на етап обмисляне на предложенията и кое ще надделее... newsm78

# 249
  • Велико Търново
Аз търся женско име с Б. Иска ми се да има имен ден и нормален начин за съкращаване. Имам един дебел речник и за пореден път го препрочитам с идеята, че ще изкочи нещо, което да ме грабне. Ама не става. Работни варианти за сега са Биляна и Боряна.
Аз много харесвах Бориса...обаче наскоро на една позната така й кръстиха внучката и сега ми е тъпо...
От Владимир се бях замислила за Демира - обаче се оказа, че е с турски произход. Нямам нищо против по принцип, но исторически пише, че е било популярно по време на робството, а много уважавам историята ни. Така че отпадна.

# 250
И аз съм на 21 или на 22.09 голям бебевалеж се очаква тогава Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 251
Simple Smile Голям ,голям! И аз съм за 21 или 22.09 Simple Smile
По темата с имената имахме желание за Екатерина,но ще е момче и нещо нямаме идея за мъжко име с този корен

# 252
  • Велико Търново
Момичета, аз все така си будувам
Не знам помнители, че преди 10на дена ви се бях оплакала, че имах две капчици кръв по бельото, които последствие реших, че са от раничка при бръснене на сляпо. Обаче днес по обяд пак имах две и след няколко часа още една се появи, по - скоро петънце....Болки не съм имала различни от обичайните, бебка си шава добре, и аз се чувствма добре...ама мн странна работа...тоя път не е от бръснене със сигурност...не съм звъняла на док тъй като при първия път ми каза "ти си вече в безопасните седмици, ако нямаш болки не ходи към болница". Чудя се дали има шанс вече да имам скъсена шийка...или пак имам някоя инфекция...така де ест ако се повтори и утре понеделник ще ида, иначе в сряда съм така или иначе на преглед при шефа на родилното тук, та да видим той ко ще каже  newsm78
все пак на някоя мама и се е случвало при предишна бременност ще се радвам да коментира

# 253
Ахинора-име с Б-Бояна. Ние сме се спряли на София. Може да си дойде с името на 17 септем.,а аз съм за 28.09. Напоследък си мисля ,че ще закъснее и ще се роди на 2.10-денят на музиката.

# 254
Мойто ще се казва на баща си... мислих всякакви други варианти, но не измислям нищо, а и той е категоричен, че иска да е на него...
А относно черните дрехи, обожавам черно, даже ако моят мъж се беше съгласил щях да се омъжа в гоооляма черна рокля с голям черен воал... Joy
Дрехите ми са предимно черни за бременноста също, купих си черна количка и смятам като порасне и детето да си обличам ПОНЯКОГА в черно...

Общи условия

Активация на акаунт