Септемврийските тюлени ще стават още по-големи!

• 51 116
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря за предложенията за име с Б.
Споделям с вас статия, която намерих днес. Може да е полезна за някого - http://www.noviteroditeli.bg/zaedno/vsichki-vzrasti/krasivi-i-re … mena-za-momicheta
Кръщаване на майката/бащата има недостатък - става трудно вкъщи с обръщенията.

# 256
  • гр. Бургас
Кръщаване на майката/бащата има недостатък - става трудно вкъщи с обръщенията.

Аа , зависи . Повечето двойки използват галени или лигави обръщения . ММ например се казва Сергей , но никога не съм го аричала така . В много редки случаи ако сме на обществено и цивилизовано място , го наричам Серж .. иначе от край време си е Муму (някакъв вид галено и съкратено от маймунче  Laughing ) .

# 257
  • Варна
Аз моя от Иван го метнах на„гад долна„...някак си има по добра чуваемост Joy

# 258
Някой има ли опит си използването на колани за след раждане?
Има ли ефект от тях, ще си купите ли?

Последна редакция: чт, 13 юли 2017, 09:58 от Bella 🌟

# 259
  • София
Скабиела ме разби отново  hahaha
Бела, ако намериш някакво инфо за коланите, моля те, напиши го и тук. Аз четох някакви статии, но предполагам АГ ще даде по-компетентно мнение.

# 260
И аз ще следя за тези колани.
Това което ни казаха на курса в събота е, че е хубаво, най-вече при секцио, защото придържа корема. Дамата говореше обаче за някакво стягащо бельо, с което се прибирал корема доста по-лесно, но задължително да се сваля вечер, защото намалява кръвотока.

А за боничния, аз съм си на работа и така още две седмици и те си ми започват 45-те дни преди раждане. А и имам още малко неща за добършване Simple Smile

# 261
Аз след първото раждане ползвах стягащо бельо за прибиране на корема.  Представляват много стегнати, еластични гащи, които се обуват върху собственото бельо и стигат до над талията. Моят корем се прибра за около 2 седмици(носех си тесните поли и панталони, които закопчавах без проблем на талията) ,  не знам дали от стягащите гащи или от това,  че си спортувах до самото раждане, но като цяло мисля че помагат. Не знам обаче дали се препоръчваха при секцио, заради това че много притискат шевовете при операцията. Сега не знам дали ще ги ползвам, защото наистина са много стегнати и едвам ги издържах. Ако не ще разчитам на коремни преси, когато вече мога да тренирам.

# 262
При мен сънливостта от първите месеци от бремеността се върна с пълна сила. Не знам дали е от жегите или от хормоните, или от друго, но симптомите от началото на бремеността ми сa отново тук  - заспивам права и нявсякъде, плача за глупости и не се трая Sneaky

Последна редакция: пн, 10 юли 2017, 12:21 от surasura

# 263
Не знам за вас момичета, но аз се чувствам изключително глупаво. Не знам изобщо какво трябва да купувам за бебчо... чета някакви списъци, гледам колички, кошари, шишета и пр... и колкото повече гледам, толкова по-зле става. Ако вчера ми е харесвало нещо, днес нищо не ми харесва. Колички гледам от 4 месеца и уж се бях спряла на Зипи и Лорели (ако някоя мама има опит моля да сподели), но вече не съм сигурна.
За сега имам купени две гащеризончета, две бодита, един спален комплект, и една възглавничка (които вече май не ми харесват).  Sad Cry

# 264
  • Стара Загора
Лорели не са качествени.
Зиппи са по- добре, но са тежички. Simple Smile

# 265
Това с покупките е странно. Аз си купих до момента само един еластичен сленг и уж щях да се уча да го връзваме и да ходя на лекции по бебеносене, но даже не съм го изпрала още. Около 20-та седмица ме бе обхванала една мания по чистене на къщата и паника как нищо не е на мястото си. Доколкото помня от първото - тази маниакалност за подреденост и закупеност на всичко се завръща в деветия месец.

# 266
И аз бях объркана какво да купуваме, но бабите удариха по едно рамо и всичко си влезе в релси. Сега сме накупили почти всичко.

Последна редакция: чт, 13 юли 2017, 09:59 от Bella 🌟

# 267
Ние от миналия месец тръгнахме да гледаме за количка, при което харесах три коренно различни колички, на три различни цени и супер много се ядосах   #2gunfire
Спрях да гледам каквото и де, а имам и боя за детската да избирам чак ми се реве  Cry

# 268
  • Стара Загора
Още нищо не съм купувала, не знам някак си не се чувствам бременна, нещо не мога да приема мисълта че ще имам дете все още. Grinning

# 269
Аз за огромно мое щастие, имам почти всичко от племенниците на мъжа ми. Купихме вече и детската количка, сега я чакам да пристигне. Дрешки за бебка ще ми даде една приятелка, та за нас остават съвсем малки и козметични покупки.

При мен проблема е, че не знам кое за какво се използва и най-вече дали ще ми трябва. Купувам неща безразборно. Ето може, за болницата нищо да не съм си подготвила, но пък имам клечки за уши с предпазител за бебето.

Общи условия

Активация на акаунт