Милано - 8

• 91 591
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
  • Milano
Сайта от първа стр. е официалният сайт.

Този който сте дали продава на четворни цени - за Тайната вечеря и църквата Санта Мария делле Грацие (която е безплатна) иска 45 евро. Shocked

Освен, че дава само 2 дати - през декември.

Катя, бика се намира като застанеш в центъра на Галерията под купола (в посока Ла Скала) вляво.

Билетите за регионалните влакове важат за деня в който са закупени.

Можеш да се качиш на който влак желаеш (нямат час, ако са закупени от гише или от машина). Когато решиш да се качиш, валидираш билета.

Само закупените онлайн билети са с час и не се валидират.

Мача, пълна скръб - добре, че пропуснах...

Билетите за 48-часа са споделяли, че важат повече - незнам дали си откарват до края на деня или са само няколко часа вповече, но е така. Laughing

Благодаря, rosi_030!

Krisimor, темата е за Милано - няма да го сравнявам с Банког или Истанбул, но с Рим - да.

Не е град на изкуствата, влиза в 20-те най-посещавани града в света и при това бие Рим, това си е новина.

# 316
  • Варна

Катя, бика се намира като застанеш в центъра на Галерията под купола (в посока Ла Скала) вляво.

Билетите за регионалните влакове важат за деня в който са закупени.

Можеш да се качиш на който влак желаеш (нямат час, ако са закупени от гише или от машина). Когато решиш да се качиш, валидираш билета.

Само закупените онлайн билети са с час и не се валидират.

Мача, пълна скръб - добре, че пропуснах...

Билетите за 48-часа са споделяли, че важат повече - незнам дали си откарват до края на деня или са само няколко часа вповече, но е така. Laughing

Сега като го прочетох това за регионалните влакове, се сетих, че съм го чела и преди, но съм го забравила. Уж си водих и записки... Rolling Eyes
Явно покрай бика съм минала около 10тина пъти и пак не съм го видяла. Абсолютна блейка! Simple Smile
А за билетите на градския транспорт - купихме ги на 30.09 към 9 сутринта. Последно се возихме на 02.10 към 20:00. Все си бяха активни.

# 317
  • Пловдив
Привет! bouquet
Да се вмъкна с питане...времето в началото на януари дали е ок за разходка?За 3 дни...

# 318
Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Привет! bouquet
Да се вмъкна с питане...времето в началото на януари дали е ок за разходка?За 3 дни...
Времето не знам какво ще е, но намаленията вече ще са започнали вероятно. Simple Smile

# 319
  • Пловдив
 Grinning Ясно...ама все още се чудя,а май ще е по-добре да отложа за март,да е по-пролетно  Wink

Имам доста да питам,но първо ще чета.

# 320
  • Варна
Пак аз, сигурна, но на прилични цени, рент-а-кар компания можете ли да ми препоръчате?

Гледах доста, ще ме убият направо, освен, че за столчета за кола трябва да плащам, като за нови, ами и за зимни гуми...

# 321
  • София
Имам приятелка, която пътува често и ми каза, че за Италия препоръчва Europcar и ние наехме кола от тях на летище Бергамо.
Бяхме резервилари Форд Фиеста или подобна (през rentalcars.com) - дадоха ни чисто нов Фолксфаген Голф на 10 км. На място доплатихме застраховка с пълно покритие.

# 322
Здравейте,
взехме си билети за Милано от 29 декември до 5 януари. Целта ни е да хванем намаленията и да прекараме Нова година там.  Ще ви чета и ще се опитам да избистря програмата за тези дни. Мисля, че ще имаме време да отидем и до езерото Комо.

# 323
  • Milano
Намаленията би трябвало да почнат на 05.01. - поне според местният закон трябва да е първият ''работен''  ден (понеделник - петък) преди Епифания (06.01).
Но датата трябва да се потвърди от Реджоне Ломбардия.

Януари е по-сухо от март.
Тази година март беше много хубав, но има други в които вали по седмица.

Мими знае много добре. hahaha Heart Eyes

# 324
  • Пловдив
Ясно...а къде да търся място за настаняване,то ще са 2 нощувки...по-близо да е до Метрото,нали?

# 325
А същото ли важи и за аутлетите? (за намалението)

# 326
Katia_N , благодаря за разказа  bouquet Върна ме мислено там и ми се дояде пица от "Spontini"  Heart Eyes

# 327
  • Milano
А същото ли важи и за аутлетите? (за намалението)

Да.

Гледа се съответната област.

Тази година през зимата всички области почнаха на 05.01 с изключение на Пулия и Базиликата (на юг), летните бяха всички заедно - първата събота на юли.

Ясно...а къде да търся място за настаняване,то ще са 2 нощувки...по-близо да е до Метрото,нали?

За вас е по-удобно, ако не познавате транспорта.

# 328
...
Януари е по-сухо от март.
Тази година март беше много хубав, но има други в които вали по седмица.

Мими знае много добре. hahaha Heart Eyes
Ха-ха!
Март добре го знам.  Joy
Мен в Милано ме е валяло и през август.  Mr. Green

Но времето никой не може да го предскаже, та всеки сезон може да бъде прекрасен.

# 329
  • Варна
Vivi, мерси! Все са скъпи... повече от самолетните билети... явно в Италия е така.

взехме си билети за Милано от 29 декември до 5 януари.

И ние, за същите дати Simple Smile
Още търся предложения за хубав ресторант, в който да хапнем навръх Нова година.

Общи условия

Активация на акаунт