Милано - 8

• 91 793
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря за отговора.
Снощи взех билети до Милано, но полета е нощен. Пристигаме в 22:15ч. Резервирах и трансфер до града с Lookin4transfers. Притеснява ме дали ще има с какво да се придвижим от гарата до самия хотел толкова късно вечерта.
Хотел все още не сме запазили.

# 481
  • Вестерос
Мисля, че до 12,1 е метрото, но не съм сигурна, в първи  пост не пише ли?

# 482
Благодаря за отговора.
Снощи взех билети до Милано, но полета е нощен. Пристигаме в 22:15ч. Резервирах и трансфер до града с Lookin4transfers. Притеснява ме дали ще има с какво да се придвижим от гарата до самия хотел толкова късно вечерта.
Хотел все още не сме запазили.

Защо не резервирате хотел около централната гара. Отсядала съм няколко пъти в района поради късни пристигания или предстоящи последващи ранни пътувания. Препоръчвам хотели Garda и Keb Hotel. Изобщо района от тази страна на гарата, където са посочените хотели, си е ОК.

# 483
Ще разгледам, благодаря.
Все още не сме букнали хотел, само разглеждах, но не успях да се спра на такъв.

# 484
  • Milano
Не е толкова късен полета. Wink
Какъв вид е този трансфер, частен ли?
Движението е спокойно в този час - за 40-45мин сте на Ц.гара.

Последните влакове минават оттам в 00.49 и 00.54 на зелената линия М2, а на жълтата М3 в 00.31 и 00.42 в зависимост от посоката.

Около половин час след тези часове почват да се движат нощните линии на метрото (с автобус).

Трамваите също вървят до късно. Има денонощен тролей в зоната.

Само кажете къде ще ви е хотела за по-голяма точност какво и къде да хванете.

Аз се върнах в 01.00ч онзи ден, че бяхме на кино докъсно - ок. 00.15 свърши филма.

Така, че спокойно.

Довечера ще запалват елхата (тази година Скай, които са спонсор, нарушават традицията).

# 485
Момичета,
използвайте Гугъл Мапс за това как ще стигнете от и до дадено място.
За Милано функционира идеално!
Може да напишете и часа ,в който ще го ползвате и ви излиза всичко .

# 486
  • Milano
Аз предпочитам сайта на транспорта (АТМ) в случая или който и да е в съответният град.

Понякога показва пълни глупости Гугъл.

Наскоро имаше подобен случай в темата за Мадрид и т.н.

# 487
Използвам само Гугъл Мапс от години - абсолютно никакъв проблем,особено за Милано
Използвах го наскоро и за Париж и пак всичко ми го даде много точно.

Да не говоря ,че можеш да видиш  дирекно улиците и местата и предобиеш някакво впечатлиние.
Или пък със сателита,нещата се виждат по-добре...

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 12:13 от ffr

# 488
Трансфер взех от Looking4transfers. Предложиха ми го от Раян, когато купувах билетите и направо го резервирах. Хотел не сме избрали все още, защото ще сме с още една двойка, която лети от Лондон и не са букнали билети.
Иначе ползвам гугъл мапс, за да преценя разстоянието и да се ориентирам в коя част на града съм Simple Smile

# 489
Някой ходил ли е на cooking lesson в Милано?
Харесах това: https://www.bonappetour.com/cucinista# но малко съм притеснена, че няма много отзиви.

# 490
  • София
Някой ходил ли е в Леоландия?
Планирам тридневно пътуване през март, като идеята ми е само няколко часа в Милано, колкото да видим Дуомо, на другия ден Комо и наоколо, на третия ден - Леоландия.
Дружината ми е такава, че няма да се впечатли нито от красотата на Милано, нито от шопинг  Laughing (на 4 и на 8 години)

# 491
  • Варна
Днес ще трябва да резервирам самолетните билети и имам въпрос относно резервацията за Тайната вечеря. Има ли ограничение в броя на туристите, които пускат за един ден подобно на Колизеума и Ватиканските музеи? Тоест кое е по-удачно първо да букна, за да не се окаже, че през времето, което ще сме там, билетите за вход ще са изчерпани?
В магазини като MAC, Sephora и Pandora има ли намаления?

# 492
  • Вестерос
Трудно се букват, има ограничение, с часове са билетите.

# 493
  • Варна
Трудно се букват, има ограничение, с часове са билетите.
Тъй като посочения линк на първа страница показва, че няма билети за посочената дата, влязох отначало по всички стъпки. Това ли е което, трябва да резервирам първо и после audioguide?
http://www.vivaticket.it/index.php?nvpg%5Bevento%5D&id_show=63954&idt=744

# 494
  • Вестерос
Дава ми , че е недостъпен евента.

Общи условия

Активация на акаунт