Любители на Котки - Тема 115

• 36 705
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Да, повечето ветеринари са мнение, че е добре мъжките котета да се кастрират след една годинка.
Ние отложихме малко кастрацията на нашия разбойник. На 21 юли стана на 9 месеца. Прави секс с одеалото обаче Joy

Бреййй,много се харесва значи Laughing Laughing Laughing Laughing

# 601
  • Бургас
Здравейте, обмислям да си взема котка.Единствено ме притеснява,че имам две морски свинчета,които няма да подарявам,обичам ги и искам да останат у нас.
Казаха ми,че ако взема малко коте,то щяло да свикне.Имате ли идея на колко месеца трябва да е котето и дали може да им навреди докато е малко,в смисъл,ако се промъкне до клетките на свинчовците без да го видя.
Ще съм много благодарна,ако се включат хора с котки и морски свинчета/мишки/ хамстери.

# 602
  • София
Да, повечето ветеринари са мнение, че е добре мъжките котета да се кастрират след една годинка.
Ние отложихме малко кастрацията на нашия разбойник. На 21 юли стана на 9 месеца. Прави секс с одеалото обаче Joy

Бреййй,много се харесва значи Laughing Laughing Laughing Laughing

Може пък да се е влюбил в одеялото. Нали и то пуФкаво. Laughing Laughing Laughing

# 603
Оффф,с две гледам и пак не виждам!
Аз чета ОГЛЕДАЛОТО,а то било одеялото  Laughing

# 604
Какво ще кажете за сурова храна за котка?Някои пробвал ли я е върху котката,как се отразява и т.н?

# 605
  • София
Какво ще кажете за сурова храна за котка?Някои пробвал ли я е върху котката,как се отразява и т.н?

За месо става въпрос, нали? Аз съм давала и давам. Приема се с голям кеф.Simple Smile  Какво значи "как се отразява" ?
 Като всяка друга храна се отразява.Повечето мнения тук са, че месото трябва да се замрази във фризер за ен дни с цел да измрат паразити и микроорганизми ако има. Аз не съм правила такова нещо, нямала съм проблем.  

# 606
Аз мисля, че не би трябвало нищо да им стане. Ако котката е дива ще се храни само със сурово месо, поне звучи логично. Доколко сегашните котки им понася...не знам.

Плащам данък с психарката Китана и по-гальовната половина на сестринското дуо - Хоти.

Имам и едно въпросче. Събота най-накрая се изнасям от София при МП и котанките идват с мен. Имам две транспортни клетки, но те са още достатъчно малки да се вместя в една. Чудя се дали да пътуват в отделни клетки но една до друга клетките, за да им е по-широко или двете в една клетка, за по-малко стрес (пътя е 2.5 часа).

Благодаря предварително за съветите Simple Smile

# 607
  • София
Еха, сладкишчета, сладки!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз бих пробвала с 2 клетки Peace явно ще ти е за първи път, така че се подсигури за всеки случай. Не знаеш как ще реагират. Пък ако нещо се наплашат може да ги събереш в една клетка по време на пътуването. Само внимавай вратите на колата да са затворени, ако ще ги местиш, че понякога се паникьосват и бягат. 

# 608
Аз също съм за 2 клетки:)))

# 609
  • на брега на морето
И аз съм за две клетки.

# 610
  • София
аз пък съм с една клетка
натъпквам си ги вътре и не ми пука
е ходим само до ветеринаря на ваксина де
и без пенсионера, той освободен по старшинство

Скрит текст:
Джужи спинка

Сиси се кани да кпинка

Марк винаги спинка

# 611
  • София
Сиси е фен на Хари Потър, виждам Simple Smile
Страхотни котачета!

# 612
  • София
голям е фен
редовно събаря книгите
сега събори и едно списание
дай и на нея да бута нещо, по възможност от високо

сори за обърканите букви понякога, ама вкъщи клавиатурата няма нито една буква по клавишите, ни на кирилица ни на латиница, та карам на моторна памет

# 613
Много са сладки.Heart Eyes

И аз съм за две клетки.
Днес ходих за последно с Топче на ветеринар, ок е, но ходих с такси, че ММ имаше работа и двамата шофьори бяха много изумени как не са чули гласа на котката, обяснявам, че животното е свикнало да се вози в кола, оказа се, че на единия от шофьорите котарака също е с автоимунно и под постоянно наблюдение, та си поприказвахме за мъркащите другарчета.

# 614
  • Варна
Вдругиден ще гушкам Бебето и Мила. Затъжих се много за тях.
Магито е много добре-всеки ден ми показва как получава факс от кораба майка. Simple Smile Simple SmileSimple Smile
Голяма игра пада. Нали е жега в квартирата, та стоим на отворено и влизат насекоми. Мага ги лови. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт