След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 62

• 88 048
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • Враца
Добро утро, упорити момичета!!!  Hug Hug Hug

Измина един прекрасен ден, изпълнен с дъъъъъъълго очаквани емоции. Един ден - приказка.
Отново не ни разочароваха - да ви кажа честно - не се сещам за момент в който да сме били разочаровани от тях  Rolling Eyes  Колко ли е трудно да живееш и с мисълта, че трябва да угодиш и на някакви си непознати, които те обичат, и то не един и двама  ooooh! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Но те са си го избрали да бъде така. Благодарна съм им, че на този прекрасен ден не се скриха, че ни направиха съпричастни с тяхното щастие, а естествено и наше. Знаеха с какво нетърпение, ние техните фенове чакаме този техен специален ден и направиха така, че да присъстваме, макар и виртуално  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

newsm78 newsm78 Thinking Thinking Thinking  А сега какво ще чакаме от тях  Thinking Thinking Thinking Joy Joy Joy Joy  Чакаме си малките Буфолинчета  Joy Joy Joy Heart Eyes

https://video.twimg.com/tweet_video/DDiGo_bXoAA1cLU.mp4

# 166
Ето кой е хванал букета. Wink

# 167

Не закъсняха...  ooooh! роклята за бракосъчетанието копирала тази на Неслихан, прическата също. ooooh! #2gunfire

Хубав ден! Hug bouquet

Joy Joy Joy hahaha
А Бурак е облякъл костюма на Кадир Joy Joy Joy

# 168
Лили,  bouquet Hug

Не закъсняха...  ooooh! роклята за бракосъчетанието копирала тази на Неслихан, прическата също. ooooh! #2gunfire

Joy Joy Joy hahaha
А Бурак е облякъл костюма на Кадир Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy  Да не се харчи.  hahaha hahaha hahaha

# 169
Здравейте, Прекрасни Хора  newsm51 newsm51

Да не обръщаме внимание на сравненията Praynig Praynig Който има желание - ще проследи и официалните появявания на ФЕ от последните 3 години...И лайковете й...Най-малкото ще се сети за образът й от рекламата на Лореал..и прическата, и венчето Peace И всичко това - преди сватбата на Кадир и Неслихан

Praynig Нека  Praynig просто да се обичат и подкрепят  Praynig всички двойки  Praynig които ние тук следим - разделени по теми
При нас е тежко - при тях - още по-вече Sad

А папсите - просто празно няма ooooh! Joy

Нали още вчера сутринта обсъдихме и Дорук, и Теконур, и Фатих...и чуващия се смях на ФЕ Wink

Обаче Joy hahaha за чул-не -до- чулите ....те са - Арабски туристи ooooh! Joy #2gunfire

Снощи бях като в приказка  Embarassed Съвсем реални усещания  Embarassed
Горда от моите любимци  Heart Eyes Бях в ролята на техен родител - приемащ поздравленията  Heart Eyes
Всичко - много истинско...познато...

Помня как се радвахме на видеото от галата на АСБ - където се вижда как Бурак оправя корделата на шлейфа на ФЕ. Снощи като го видях - как без да мисли за снимки-пози и т.н.. леко се надупва Wink срещу публиката Embarassed за да подреди роклята...Казах си - това е Той - грижовен, внимателен...
Помня как коментирахме видеото от Инстайл Embarassed ФЕ се умилква около него като коте Wink Снощи отново...Любов
И това - след три години връзка..

Ще ми отнеме много време да изгледам всичко - но то ще бъде - удоволствие Heart Eyes

Прекрасен ден  Heart Eyes И още веднъж - Благодаря  bouquet

# 170
Добро утро!Вчера,като че ли,бях част от една красива приказка.Сега видях и третият тоалет на Фе-красавица.С това тяло може да си позволи да облече всичко.Наслада за окото е начина по който се гледат.Никакви безпочвени сравнения не могат да помрачат емоциите,които ми подариха.Чак изпитах желание да погледам избрани моменти от,,Чучулигата,,.Хубав ден!

# 171
Еййй, оженихме ги тези наши чучулиги!!! newsm47 Two Hearts Two Hearts
Толкова са един за друг, че и съдбата видя и чу... Grinning
Да са винаги така!!!

Благодаря ви, момичета за всичкото инфо.  Hug bouquet

# 172
 Heart Eyes Heart Eyes Hug

Mr. Green Сега се поядосах малко  #2gunfire даже много  Sick

Joy hahaha Вчера цял ден - аз да запълвам ефирно време - говорейки как ще щурмувам сватбата по вода...по едни бански само Embarassed И да чета днес - "арабски туристи"

Нищо  Embarassed Днес ще приключа месеца - и утре ще ги - изненадам  Mr. Green

Момичета Heart Eyes Hug ще чета днес - и ще се включвам Peace но няма да съм в състояние да водя смислени разговори Embarassed Извинявайте - ако ще изглежда - като ни в клин - ни в ръкав Praynig Praynig

Още веднъж - Прекрасен ден Heart Eyes

# 173
  • София
Ето затова вчера казах на Себи да не дърпа дявола за опашката  Joy
Тези глупости ""кой от кого"" подругите ги дъвчат още от появата на булката. Аз знам, че простотията е за цял живот, затова  не исках да цапаме темата с тези гадости!

Фахрие и Бурак направиха щастливи не само близките си, но и нас- техните фенове. За което съм им много благодарна. В този грозен, завистлив и злобен свят, в който живеем те ни дариха с красивата си любов и са глътка свежест в забързаните ни дни!  Heart Eyes

Пък аз си мисля сега дали въобще щяха да могат да се оженят БуФчетата, ако нямаха челния опит на Несли и Кадир  hahaha hahaha hahaha
Тъжно е, че имат и такива завистливи фенове -дребни души, които не могат да се зарадват на чуждото щастие Naughty

Пиша от таблета и е голяма мъка  Joy Даже снимка не мога да сложа ..

Пьк аз съм щастлива, защото ви има вас и когато си поискам мога да прескачам мантинели за доказателство, че щом имаш приятели с еднакви тръпки и мераци - няма препятствие, което може да ви спре! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 174
Съжалявам, че "изцапах" темата.  Praynig Praynig Praynig

# 175
Е и какво,ако роклите са сходни...и двете са много красиви. Може дизайнерът да е един и същ. На мен първата ми мисъл беше, че е копие на онази реклама от преди година. Всеки си има вкус Simple Smile

# 176
Мили девойки, честита ви радост и от мен! Сватба като приказка, а за усмихнатите лица на Бу и Фе нямам думи. "Любовта наистина прилича на тях"! Peace

Пожелавам им дълга и щастлива любов като на Мехмет Асланту (Селим от "Истанбулска приказка") и Арзум Онан (Сахра от "Цвете от изтока"), женени щастливо от 1996 година. Преди 5 дни бяха засечени на яхта в Бодрум, все още влюбени и прегърнати.

Скрит текст:

# 177
  • София
Съжалявам, че "изцапах" темата.  Praynig Praynig Praynig

Снежи  Hug въобще не съм имала теб предвид, нито си изцапала ти темата   Naughty То тая помия, която се лее не може да не ни изцапа, важното е да не се впрягаме от злобата и завистта!
А като знам Себи Hug как пали от четвърт оборот ...... Joy .... щеше ми се да си спестим тези емоции  Wink

Усмихнат ден и само хубавинеща да ви се случват!  bouquet

# 178
  • Враца
Алекс, с помията тепърва се започва, така, че стерилни няма как да останем  Mr. Green
А нали си имаме неписани "правила" - трябва всичко, което се случва и пише с и за тях да знае  Wink Mr. Green
Така че щем не щем, ще погазим и в кал и помийка  ooooh! Mr. Green

Не мога да не повторя, потретя  Heart Eyes

Гани, ти намирайинфото, а ние ще си го осмисляме   Wink  Hug  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 09:53 от mama_an_ji

# 179
 Heart Eyes Heart Eyes Хелп   Praynig Heart Eyes Помощ  Praynig "

Ако може - още  някой Praynig като Дданни Heart Eyes да ни помогне с гостите  Praynig Praynig
 Wink Е - за всичките 500 няма как, но поне 480 Embarassed

Heart Eyes

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 09:59 от Ganaila

Общи условия

Активация на акаунт