След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 62

• 88 073
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
 Hug Hug Hug

Съжалявам, че "изцапах" темата.  Praynig Praynig Praynig

Снежи  Hug въобще не съм имала теб предвид, нито си изцапала ти темата   Naughty То тая помия, която се лее не може да не ни изцапа, важното е да не се впрягаме от злобата и завистта!
А като знам Себи Hug как пали от четвърт оборот ...... Joy .... щеше ми се да си спестим тези емоции  Wink

Joy Joy Joy Аз май съм като нея.  hahaha hahaha hahaha

Прави сте с Мами - помийката няма как да се избегне, но важното е двамата да са щастливи.  Praynig Peace

# 181
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро момичета  Hug Hug Hug

Фахрие и Бурак направиха щастливи не само близките си, но и нас- техните фенове. За което съм им много благодарна. В този грозен, завистлив и злобен свят, в който живеем те ни дариха с красивата си любов и са глътка свежест в забързаните ни дни!  Heart Eyes

Алекс  Hug Heart Eyes много си права  Peace. За съжаление наистина живеем сред много злоба и завист  Whistling, но аз съм изключително радостна, че благодарение на вас  newsm51 вчера станах свидетел на красивата приказка на Бурак и Фахрие  . Завистници винаги, ще има  Naughty ама и хората са казали, че простотията не ходи по гората - тя е сред хората, та просто не искам да ги коментирам тези дребни и злобни души  Crossing Arms.

Мили девойки, честита ви радост и от мен! Сватба като приказка, а за усмихнатите лица на Бу и Фе нямам думи. "Любовта наистина прилича на тях"! Peace

Дани  Hug Heart Eyes радвам се мила да те видя и тук  bouquet
Абсолютна си права - Любовта наистина прилича на тях

Преди време гледах и сватбата на Несли и Кадир  Peace, ама там признавам си беше от чисто любопитство ..... и я нямаше емоцията, която изпитах снощи  Crazy. Почувствах се, все едно бях там .... сред гостите им ...... и виждам на живо пред мен  Flutter. От все сърце им пожелавам да са много здрави, безкрайно щастливи и винаги така влюбени. Нека не спират да се гледат с такава любов! Тя просто стриу навсякъде около тях  Crazy. Поглеждайки се двамата в очите, имам чувството, че светът за тях спира ....... и са само те двамата

Извинявам се дългия пост  Blush
Хубав и спорен ден на всички ви

# 182

"Арабските туристи" - също са влезли в репортажа Joy

# 183
Добро утро, момичета! bouquet

Тежък ден ни се очертава и днес, не само заради късното лягане, но и заради "ласкавите" коментари на "благопожелателите" Laughing

Фе с третата рокля е бижуууу, определено с нея най-много ми хареса  Heart Eyes

# 184
  • Once there was a Hushpuppy...
Не знам с кой и от какъв зор я сравняват Фе, но тя снощи показа, че до тук няма равна в стила на сватбата си Wink Третата рокля е вълшебна, нямам думи..... Ааа, май я е откраднала от.... Хммм, а сетих се Н. Кидман в Кан....  Mr. Green - ето, така звучат всички тези, които се опитват да пускат тук и там гочива жлъчка Tired... Не го правете е моя призив, няма почва да вирее посятото...
Три уникално красиви тоалета на съвършенната Фе Heart Eyes

После пак ще пиша, има какво да си обсъдим Hug

# 185
  • София
Здравейте  bouquet
По форумите ще се пишат глупости, нищо ново под звездите.Щеше да е прецедент ако не е така.
Жълтата преса ще си интриганства, в крайна сметка това и е работа.
Всяко чудо за три дни Peace
А чудото Буфчета ще е за цял живот Laughing

# 186
Дами  newsm20

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 11:10 от Ganaila

# 187
Момичета здравейте,
Като станах тази сутрин в 6, първата ми работа беше да вляза да видя нови снимки от снощи. Такова нетърпение, такова неистово негърпение, ще каже човек, че се жени моя много близка приятелка или роднина, такова нещо. И моя мъж като ма гледа как още със ставането съм забила главата в тф и направо горкия се хвана за главата и вика " майкооо, луда работа си...жена ти изтрещяваш, да знаеш", обаче хич и не му обърнах внимание
Момичета , все си мислех, че сватбата ще е нещо специално, но тя надмина очакванията ми, права е Себи- много е мислено, много е дадено!
Гвоздея е булката естествено, тази красива булка е достойна претендентка за световните класации.

# 188
 Heart Eyes Hug Heart Eyes

Ох, добре ,че съм на работа и не мога да реагирам, че те 'КОМЕНТАТОРКИТЕ"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green знаят да пл-ят, повр-ат, може и с друго да замерят,но трябва да се сещат понякога , че като започнеш много да риеш  скоро и на твоята глава ще падне Naughty

Желая ви спокоен ден и още новини  с членовете на семействата им bouquet bouquet bouquet

# 189
Момичета здравейте,
Като станах тази сутрин в 6, първата ми работа беше да вляза да видя нови снимки от снощи. Такова нетърпение, такова неистово негърпение, ще каже човек, че се жени моя много близка приятелка или роднина, такова нещо. И моя мъж като ма гледа как още със ставането съм забила главата в тф и направо горкия се хвана за главата и вика " майкооо, луда работа си...жена ти изтрещяваш, да знаеш", обаче хич и не му обърнах внимание
Момичета , все си мислех, че сватбата ще е нещо специално, но тя надмина очакванията ми, права е Себи- много е мислено, много е дадено!
Гвоздея е булката естествено, тази красива булка е достойна претендентка за световните класации.

Heart Eyes Joy Аз моят мъж го "изцерих" като - хвърлих компютъра и му организирах - едно ремонтче Wink почти посред зима Embarassed

А сега - синчето - даже ми помогна да си възстановя регистрациите в мрежите на "неговия" Mr. Green лаптоп

И сега у дома - се обичаме Wink още по-вече от преди Embarassed

Себи Heart Eyes

# 190
Момичета здравейте,

хахах аз бях същата, само дето станах в 8.

# 191
Здравейте  Hug
Писах в темата за Чучулигата преди 100 години и едва ли ме помните още, но не мога да не се разпиша в този паметен момент. Та ни знаехме, че те ще се оженят някой ден, много преди самите тях  hahaha Честито и на нас  Heart Eyes
Прекрасни, красиви, щастливи и влюбени, дано са винаги такива. Фахрие е такава красавица, че дори не ми се коментират опитите да я сравнят с някоя друга.

А, Мерве Болур била ли е на сватбата или след Чаплата с Бурак не останаха близки?

# 192
Привет Чучулиги  wavey
Честита ви сватба! Да са живи и здрави младоженците, много щастливи и успешни!
Много е красива Фахрие, чудесни рокли е избрала и много красива сватба са направили.

# 193
# 194
 Hug bouquet

Дано да не съм се омотала нещо Embarassed Embarassed но това е превода на песента под звуците, на която БУФчетата изиграха своя първи танц  Heart Eyes Heart Eyes

Цитат
Баналните истории, които поне веднъж сме чували, когато сме били малки
За това как човек влюбва до полуда
Нещо, което мислих, че съществува само във филмите и сериалите
Ми се случи и на мен, хей
(Уоуу уоуу уоуу, да)

Текстът на песента "Плаках много заради теб"
Преди не го разбирах, но сега напълно го разбирам

Застанах пред теб под лъч светлина, с роза в ръка, събрах
кураж и емоциите ми експлодираха (Блах-ла-ла)
Не мога да се контролира, говоря глупости,
когато съм пред теб  (Блах-ла-ла)

*(Когато аз говоря за любов, когато ти говориш за любов)
Дори да сме далече един от друг, аз вярвам в нас
Не спирам да мисля за нас
(Когато аз говоря за любов, когато ти говориш за любов)
Май наистина съм луд по теб
(Уоуу уоуу уоуу, да)

**Всичко е наред, щом става дума за нас двамата
Не сме лудо влюбени, лудо влюбени
Това, което се случва между нас е истинско
Аз вярвам в теб, няма да се съмнявам в теб
В миналото, настоящето и бъдещето

Лудо влюбени, лудо влюбени, лудо влюбени

(Лед, лед) Някога вледененият аз
Ти беше моята една и единствена пролет, която ме разтопи

Любовните реплики в романтичните филми
Преди не ги разбирах, но сега започвам да ги разбирам

(Зиг-заг) Тази енергия, която усещам
Това чувство започва да си играе с ритъма на сърцето ми
И то започва да танцува в гърдите ми и да мечтае за теб
Не знам какво да направя с това вълнение, което ме завладява

*(Когато аз говоря за любов, когато ти говориш за любов)
Дори да сме далече един от друг, аз вярвам в нас
Не спирам да мисля за нас
(Когато аз говоря за любов, когато ти говориш за любов)
Май наистина съм луд по теб
(Уоуу уоуу уоуу, да)

Аз потъвам в очите ти, които са сини като океана
А, главата ми прелива от вълни, носещи твоето име
Не мога да спра това чувство, уу
Не мога да спра теб, уу
Не мога да спра тази лудост, уу

(Уоуу уоуу уоуу, да)
(Уоуу уоуу уоуу, да)

Дори да мине много време, аз няма да се съмнявам в теб

newsm45 newsm45 newsm45  От щастие  Peace

Снежи Heart Eyes Сега - чакам Рашит - да вземе отношение по - уникалността на творбата си Wink
Мнооого приказлив беше Wink

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 12:45 от Ganaila

Общи условия

Активация на акаунт