След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 62

• 88 084
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • Once there was a Hushpuppy...
Кумата е перфектна, обожавам такива линии изчистени Heart Eyes
Ама, сигурно и тя е копирала някоя кума Mr. Green hahaha

# 211
 Здравейте Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,много сте мили момичета и сигурно ще пропусна някого ,а не искам Hug
Ще отбележа само Уси Heart Eyes Hugне съм я виждала отдавна.

Малко ми е замаяна главата от емоциите снощи и едва ли ще запаля и от пълен оборот hahaha hahaha hahahaАлекс Heart Eyes

Това , което мога да кажа за роклите на Фахрие  е че излъчваха трудно подражаем  стил ,елегантност и практичност.

Първата беше богата като материя, форма на цвете оформяха двата пласта-този по бедрата и  следващия преминаваш в шлейф.Ефирния и лек воал предаваше царственост на и без друго елегантна фигура.Трудно се движеше , но и не бързаше за никъде освен към  ЕВЕТ!
  Имаше в дантелата много перли камъчета Сваровски/така се правят скъпите булченски  рокли.

Сакото на Бурак е в цвета на втория тоалет /личи по разликата с бялото на ризата/
Той само сакото смени  Wink, но и това наблюдавам за първи път в сватбите ,които съм гледала.

Вторият тоалет харесаха моите млади и неомъжени колежки.

И са прави , защото той придаваше със своя цвят щампан аристократизъм  и финес и абсолютно подходящ за специално разучения бавен,подходящ за влюбени танц.Истинска млада дама беше в него Фе.

Третият ,любимия ми тоалет, подчертаваше нежните ,почти момически черти на лицето.Лек и ефирен е предполагаш и ниски обувки удобни за танци до зори.Затова така я гледа Бу Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Прекопирам от Генчето  

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 16:57 от sebilMM

# 212
Когато я видях с втория тоалет се притесних за нея  Laughing Викам си как ще танцува до зори с тази тясна рокля и много ме изненада с последната рокля, не очаквах и трета. Много е красива с нея, като горска фея. Може би и тя ми харесва най-много, защото нея бих избрала за себе си - хем красива, хем удобна и дава възможност за свобода на движенията.

# 213
Когато я видях с втория тоалет се притесних за нея  Laughing Викам си как ще танцува до зори с тази тясна рокля и много ме изненада с последната рокля, не очаквах и трета. Много е красива с нея, като горска фея. Може би и тя ми харесва най-много, защото нея бих избрала за себе си - хем красива, хем удобна и дава възможност за свобода на движенията.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ех, момичета  Sad Аз нищо не успях да видя внимателно  Sad Дори днес избягвам да се обръщам поименно към Вас, защото и четенето и осмислянето на никове Embarassed отнема време Sad Embarassed Ще пропусна или объркам някой Embarassed Докато - вдяна, че аз познавам  Embarassed Хъш минаха минути Embarassed

Снощи - тотално се обърках - с роклите и костюмите Embarassed Роклята с дантелата - за танца - после пак роклята с дантелата - и тази на приказната фея - видях по-добре чак днес Embarassed
 newsm78 Изглежда - втората ще да е била по-неудобна newsm78 newsm78

Но, ФЕ беше - Прекрасна Heart Eyes Heart Eyes Бурак - няма да го коментирам Embarassed Той вече е - Глава на семейство  Heart Eyes

Себи Heart Eyes Аз пак ще ги сложа...

Сега ще сменям - положението си в пространството Wink и ще ми отнеме - време Embarassed

Heart Eyes

# 214
Ама, сигурно и тя е копирала някоя кума :mrgreen: hahaha
Голям смях... сигурно даже цялата сватба е копирана,  даже и тез дето ги ожениха - и те са копирали от сватбата на някоя друга двойка

# 215
  • София
Ама, сигурно и тя е копирала някоя кума Mr. Green hahaha

Joy Joy Joy

Хъши Hug, ама ти съмнения ли имаш по въпроса?  Shocked Ми естествено, че е копирала някоя кума, нищо, че ние не знаем коя  hahaha

Гледам, че и младоженецът е копирал повечето присъстващи от мъжки пол: дълъг панталон, риза, сако или фраг и папионка  Naughty Е как можа да не сложи едни къси панталонки, за да е сигурно, че няма да изкопира никого! Капка оригиналност нямат тия хора, брей! И с бяла риза като Кенан, за да ги бъркаме на снимките от танците  ooooh! Да беше сложил нещо cok romantik розовичко, на сватба сме все пак! newsm62

Ето нещо от рускините, на което да се посмеем  hahaha Само да уточня, че харесвам и Неслихан, и Пелин, и Мелиса  ( Асу ми идеше да я удуша, но това не пречи да харесвам Мелиса, особено буйната й грива!)

Връщам се да чета, че много сте изписали днес  smile3503

# 216
  • Once there was a Hushpuppy...
Гани  Hug
Аз ви помня, не се притеснявай, просто като не следя даден сериал и избягвам да пиша да не спамя..  Rolling Eyes
Но, сега съм във възторг от красотите на Красотите ни F & B Heart Eyes

Алекс  Wink така, така Mr. Green, по пътя на антифенската логика щом е перфектно, значи е копирано... Да им имам мисленето Mr. Green ooooh!

# 217
Себи,  Heart Eyes много точно. напълно съм съгласна с теб. Hug Peace

Това, което мога да кажа за роклите на Фахрие е, че излъчваха трудно подражаем стил, елегантност и практичност.

*Първата беше богата като материя, форма на цвете оформяха двата пласта - този по бедрата и следващият, преминаващ в шлейф. Ефирният и лек воал придаваше царственост на и без друго елегантната фигура. Трудно се движеше, но и не бързаше за никъде освен към ЕВЕТ! Имаше в дантелата много перли, камъчета Сваровски/така се правят скъпите булченски  рокли.

*Вторият тоалет харесаха моите млади и неомъжени колежки. И са прави, защото той придаваше със своя цвят шампан аристократизъм и финес и абсолютно подходящ за специално разучения бавен, подходящ за влюбени танц. Истинска млада дама беше в него Фе.

*Третият подчертаваше нежните, почти момически черти на лицето. Лек и ефирен е, предполагащ и ниски обувки, удобни за танци до зори.

...ще добавя за третия тоалет и това от поста на Валия... Много е красива с нея, като горска фея

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 18:18 от ·٠•Snejka•٠·

# 218

Аз , не зная  защо, но нямам достъп до нищо освен до  Туитър Mr. Green
Няма и да се регистрирам  м-та им!

Снеже Heart Eyes Hug

Вали Hug
 Тя във втория тоалет не се налагаше много да мърда hahaha hahaha hahaha, а да се натиска по- плътно до Бу Laughing

Генче Heart Eyes Hug много  ме кефи този развихрил се,разхвърлил се , с влажен  страстен Wink поглед Бу Laughing

Алекс Heart Eyes Hug това от рускините ме разстрои Wink Sad Cry готова съм да запаля на 1/8 оборот, ама няма,Обещах си!

Хъши Hug много си права за роклята на кумата-изчистена , стилна и с подходящ цвят.
Като говорим за анти кампанията в Туитър се втрещих като видях , че  сравняват третия тоалет на Фе с този на Берг/аз много я харесвам и уважавам/ с който беше на сватбата на S/K.
Има общо -да по дантелата горе и ефирната пола и до там!

Абе , мога да извадя от 9 кладеница примери , ама нали обещах Wink

bouquet
Ще вадя нещо си ,а не зная как да няма бяло поле в поста ми Embarassed Embarassed Embarassed пфуууууууу

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 18:25 от sebilMM

# 219
Здравейте!Защо си помрачавате настроението с тези писаници_коя рокля на коя приличала?Не ги четете.Важна е жената,която носи дрехата.А Фе беше неотразима,много красива.Най ми допадна третата рокля.Забавлявали са се,обичат се.Това е важно за мен ,като тяхна фенка.

# 220

Само снимки/видео от тортата и шаферките ми липсват. Thinking

# 221
rasitbagzibagliAtölye aşamasından #fahriyeevcen #gelinlik ✨Fransız danteli, tül, işleme, organze kullanarak hazırlanan gelinliğin detayları.. #weddingdress

https://www.instagram.com/p/BV-AP0BBDHz/

Дизайнерът Raşit Bağzıbağlı (@rasitbagzibagli) се видя в чудо  Mr. Green Joy Joy Цял ден обяснява, че не е възможно да сътвори подобен шедьовър, ако  прототипът му бе Неслихан  Wink Wink
Милата,  няма достатъчно качества, че да е муза на творец...

Е, колко по-трудно беше, когато търсехме кусури на Чапа Mr. Green ooooh! Thinking Naughty Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 19:27 от lilitoKoleva

# 222
Здравейте  Heart Eyes Heart Eyes

Лили Heart Eyes Heart Eyes Колкото пъти вляза в Кауфланд - все за теб се сещам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Помниш ли newsm78 Heart Eyes Нещо обсъждахме за БУФ newsm78 че все на едно и също място ги срещат  newsm78 newsm78 и ти - " И те като мен - докато не мина през Кауфланд не мога..." Нещо подобно беше  newsm78 Heart Eyes И аз съм така  Embarassed Локация - удобна Embarassed

Praynig Навестявай ни  Praynig Praynig Липсваше ни  Heart Eyes Heart Eyes

Wink  Heart Eyes

Чудно - защо никой не пише - Бурак копирал костюма на Мурат Й newsm78 Официално  съобщиха, че са в един стил newsm78

Видяхме ли я?

Sad Освен за - роклята - друго не превеждат  Sad  А тук за какво става дума -
 ми се иска да разбера
 Heart Eyes

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 19:36 от Ganaila

# 223
Гане,  Hug тогава взех решение да не пиша в темата, докато не сключат брак- Фахрие и Бурак.  Joy Joy Joy
Дочаках Embarassed Joy и доживях ooooh! Joy Joy

Гледахте ли това?

Нур много се е разхубавила след раждането Heart Eyes, дано и на Фе и подейства така Blush Blush

Mr. Green Joy Joy Това е била последната снимка, която съм постнала  Laughing Laughing Joy Joy

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 19:43 от lilitoKoleva

# 224
 Heart Eyes Joy А  Joy Добре щом ти си си решила Peace Joy Защото - докато чакахме  сватбата  Wink Себи Heart Eyes Heart Eyes я лишаваха от правомощия в темата - за по месец  - на сила  Embarassed

Вече и сватба реална си имаме...и бебе...още по-реално  Heart Eyes Heart Eyes Wink

Joy Щом си казала - да гледаме - гърбове..

Сега ще гледам видеото....

Преди това

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт