Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е цената на апартамент с всекидневна, спалня и кухненски бокс в село Рогачевци, близо до Албена и Балчик?
Какви са правилата за таксите в детските градини в София?
Как да се справя със ситуацията, когато детето е в яслата, но не се чувства добре?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е цената на апартамент с всекидневна, спалня и кухненски бокс в село Рогачевци, близо до Албена и Балчик?
-
Какви са правилата за таксите в детските градини в София?
-
Как да се справя със ситуацията, когато детето е в яслата, но не се чувства добре?
Ако детето е в яслата, но не се чувства добре, важно е да получите бележка от лекар. Тази бележка трябва да удостоверява, че детето няма остро инфекциозно заболяване или алергия и не се нуждае от лечение или наблюдение от лекар. След това тази бележка може да помогне за връщането на детето в яслата.
-
Какво представлява разстройство при децата и какви са нормалните честота и последователност на изхожданията?
-
Какви са преживяванията на други майки с продължителното кърмене?

Във всяка ваканция, ако може и всеки уикенд ще се ходи при баба, че леля с бебоците е на 5мин от тях
И гушкат, и разхождат, и играят с бебета... При сестра ми и аз си осигурявам гушкане на бебче и миризма на сладичко бебешко
И на мен ми стига толкова, а и мъжа ми на 50+ няма да го правят татко отново, време е да стане отново дядо
Не само, защото мъжа ми не иска, а и аз вече. Според мен трябваше да си го родим набързо след малкия. Батковците са с 2г разлика, щеше да е добре и малкия да си има малък приятел в игрите. Не че му е скучно с батковците, де. Но вече аз искам да работя (много време се задържах в къщи и тепърва търся нова работа), а и искам да съм активна, да изляза, да работя, да нося доходи. Времето с децата ми беше прекрасно, просто вече искам да се развивам отново и професионално. Сигурно цял живот ще си мечтая за малка принцеса, но пък то и с този мъжки ген на мъжа ми ще е цяло чудо за момиче.