Разширени вени- кой, как се бори с проблема? - 2

• 136 379
  • 764
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте някой има ли отзиви за капките Вариксин?

# 421
Не съм пила и не бих ги купила за себе си, заради съдържанието на невен, защото съм алергична към тревни полени. Имайте го това пред вид, също с жълтия кантарион много внимавайте, когато се взима дали самостоятелно или в каквато и да е комбинация, НЕ трябва да се стои на силно слънце, а сега лятото, слънцето е много силно, задължително шапка на главата и да не се движите по най-силната слънчева част на деня, фототоксичен е.
Хмела също го дават по билковите сериозни книги да Не се употребява повече от 10-14 дни без прекъсване.
Билките не са безобидни, внимателно винаги си преценявайте кое е за Вас и кое не, прочетете внимателно поотделно и сравнявайте За и Против - пиша го, защото ползвам доста билки у дома и самостоятелно си правим смески, но винаги преди това чета и преценявам внимателно кое става и кое не.
Пример - аз съм с ниско кръвно, мъжът ми - с по-високо и винаги внимавам при билки, които понижават кръвното или го повишават.

# 422
  • Sofia
Някой маже ли се с Цедралекс?
В Кауфланд е на промоция 16,70лв.

Аз да се оплаче,че от около месец имам усещане за топлина на единия крак,но някаква особена,вътрешна, все едно съм се допряла до радиатор...като го пипна е студено мястото...Какво може да е?

# 423
Извинявам се, че така нахлувам в темата, но търся мнения за добър съдов хирург в София, за предпочитане в 3 градска или Св. Екатерина, ако има и другаде, няма проблем.
Отдавна имам разширени вени и вече е време да взема мерки. Особено последните дни много ме боли отзад десния крак, където в близост до болката имам няколко доста изпъкнали вени и се уплаших какво ли може да е.
Затова търся добър специалист, който да каже какво е нужно да се направи.

# 424
  • Sofia
В 3-та гр.б-ца препоръчвам д-р Николай Величков.

# 425
В 3-та гр.б-ца препоръчвам д-р Николай Величков.
благодаря Hug, ще погледна кога и как преглежда.
Иска ми се на такова място и такъв специлист, където и при когото мога да направя всяка интервенция, която се наложи, а не да ме препращат по болниците.

# 426
А защо изключваш ВМА ?  За мен д-р Марангозов е много добър и отговорен лекар.

Писали сме по-рано за лекари, от които сме доволни. Не помня в тази тема, или в темата за еластичните чорапи. Върни се малко по-назад, ще намериш както линкове, така и полезна информация. Аз съм леко скептична за трета градска, но все пак там са различни съдови хирургии и са по райони. Да, операцията ми мина добре, но преди това все нищо ми нямаше. И си мисля, че ако бяха погледнали отговорно и навреме, нещата вероятно щяха да са по друг начин.

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 13:01 от Diorela

# 427
Не изключвам ВМА, но навсякъде чувам най-добре било в 3та градска или Св. Екатерина. Нямам мнение и затова търся личен опит, защото и аз съм си патила от това "нищо ти няма".... А не ми се стреля напосоки.
Ще се върна на чета назад, но тези дни имах доста неприятни ситуации и много се наплаших и затова ще "тичам" на преглед.
Преди година бях доста стриктна със спорт, хранене и добавки. След едногодишен застой и операция, нещата май са се влошили отпреди и в належащо да взема мерки.
Благодаря, ще погледна и този доктор Hug

# 428
  • Sofia
Мен повече би ме притеснило, ако ми кажат,че веднага трябва да ме оперират,както ми се случи в Софиямед,всички чакащи на опашката бяха"спешни"...Добре,че бях посъветвана да отида в 3-та и там първо лечение ми предписаха,след 1/2год и операция.

# 429
О да, права си, естествено, че предпочитам лечение.... То най-добре нищо да ми няма, ама.... Simple Smile
За операция силно се надявам да не се налага в скоро време, че преди няколко месеца имам една (от друго естество) и още се боря с последствията от нея Confused
Иначе не пия, не пуша, слаба съм, да не кажа прекалено, преди време съм носила една зима стягащи чорапи, доскоро ги гледах при бельото Simple Smile)))) не съм ги изхвърлила.

# 430
  • Sofia
Доплер правен ли е?

# 431
преди години да, скоро не съм, защото нямах оплаквания Flushed, но сега чета, че след операции е възможно да се получат усложнения при вените.
Затова търся добър лекар, който ще ме консултира, прегледа обстойно, Доплер и т.н.

# 432
  • Sofia
Операцията с пълна упойка ли беше?
Аз след пълна упойка получих тромб и болки в крака.

# 433
Не, не беше пълна, но дали това има някакво значение? Thinking

# 434
  • Sofia
За пълна знам,че е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт