Ламинат или балатум?

• 43 757
  • 263
  •   1
Отговори
# 195
А къде забрави капещия калашник?  Wink

# 196
Според мен прахосмукачката изсмуква достатъчно прах. + пране веднъж годишно си е съвсем прилична хигиена, особено за спалня, в която едва ли влизате с ботуши.
По ламинатът също нон стоп има прах, ако го погледнете на слънце.

За канцерогенен - сега е модерно всичко да е канцрогенно, направо да взимаме по един бял чаршаф и да потегляме към гробищата Joy

Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

У нас имаме мокет в хола, 35 години, как сме живи - не знам.Innocent

# 197
  • на брега на морето

Скрит текст:
А мокета е една изкуствена материя, която няма никакво изчистване,като се напълни с прах.
И е канцерогенен.
ВЕрно ли  LaughingJoy? Как ли са оживяли толкова години харата, които го ползват ежедневно Laughing.
Това показват изследвания, а как са живели хората мен никак не ме интересува.

# 198
  • София
Скрит текст:
Според мен прахосмукачката изсмуква достатъчно прах. + пране веднъж годишно си е съвсем прилична хигиена, особено за спалня, в която едва ли влизате с ботуши.
По ламинатът също нон стоп има прах, ако го погледнете на слънце.

За канцерогенен - сега е модерно всичко да е канцрогенно, направо да взимаме по един бял чаршаф и да потегляме към гробищата Joy

Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

У нас имаме мокет в хола, 35 години, как сме живи - не знам.Innocent
Не знам как сте живи, ама сигуро излъчвате радиация вече  Laughing Laughing Laughing!

# 199
Същото казват и за ламината Joy
Код:
http://biopogled.com/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B4%D0%B5%D1%85%D0%B8%D0%B4-%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B5-%D0%B2/

# 200
  • на брега на морето
Бравос, нашите имоти са с паркет и дюшеме.

# 201
И нашите, мисълта ми беше, че всички, които са обект на размисъл от авторката попадат в тази графа, така че каквото и да избере все ще е канцерогенно Simple Smile

# 202
  • Стара Загора
Е вашите мнения вече отиват в съвсем друга посока. То и въздуха ,койъо дишаме сигурно е канцерогенен ама не ходите с противогаз, или греша?!

# 203
Нали? И никой не пуши Joy

Аз лично не залитам по такива крайности, но понеже се спомена като минус на едната възможност, разрових и за другите да видя те колко полезни се водят Simple Smile

# 204
  • Монреал

Скрит текст:
А мокета е една изкуствена материя, която няма никакво изчистване,като се напълни с прах.
И е канцерогенен.
ВЕрно ли  LaughingJoy? Как ли са оживяли толкова години харата, които го ползват ежедневно Laughing.
Сега ще се окаже, че си прекалено заета да ми постнеш линк към тези "изследвания". Ама не изказване в някой форум, или блог.

# 205
Аз се надявам, че водим достатъчно здравословен живот с много спорт и зарзавати, за да успеем да надмогнем лъчението на ламината. Grinning Grinning Grinning

# 206
  • на брега на морето
Сега ще се окаже, че си прекалено заета да ми постнеш линк към тези "изследвания". Ама не изказване в някой форум, или блог.
Не съм длъжна да  доказвам нищо на тоя и оня, само казвам какво съм чела.
Спете спокойно, хора, обзавеждайте се според дебелината на  портфейлите и предпочитанията ви.
Хайде, със здраве.

# 207
  • Монреал
Не съм длъжна да  доказвам нищо на тоя и оня, само казвам какво съм чела.
Това вече е друга песен.
Едно е да заявиш категорично "Това показват изследванията", съвсем друго е "Чела съм, че..."

Аз съм чел, че земята е плоска, че ни управляват извънземни, че Ванга била предсказала потъването на Курск...

# 208
  • Варна
Аз съм чела за съдържание на формалдехид в ПДЧ плоскостити и ламинатите, в които за спойка са изполдвани формалдехидни смоли. Той е канцерогенен, последните години се стремят да го избягват, но не е изключено да има и такива, които го съдържат, обозначава се с клас Е1 или Е2.

# 209
Лично моето мнение е, че в балатума се набива много лесно прах и мръсотия и няма чистене. Ламината е много по-доброто решение, да не говорим, че естетически изглежда по-добре и модерно.Simple Smile  Peace

Общи условия

Активация на акаунт