За леките наркотици и масовата употреба

• 65 045
  • 1 192
  •   1
Отговори
# 825
Аз попитах сериозно, предполагам че Дорис е в системата, по-скоро въпросът ми беше, дали за хероин става въпрос или нещо ново, венозно се въвежда кво ли не...

# 826
  • София
Дорис, ако искаш, напиши каква ти е професията и какво работиш, за да изчезне мистерията!

# 827
little kitty, според мен си е баш хероин. Но не съм им клиент и няма как да съм 100% сигурна.

Down Under, по-добре да напоявам със съвети, отколкото да бълвам жлъч.
То при моите скромни 4 000 коментара говорим за оросяване, но виж 13 000 говорят за социален проблем.

# 828
little kitty, според мен си е баш хероин. Но не съм им клиент и няма как да съм 100% сигурна.

Down Under, по-добре да напоявам със съвети, отколкото да бълвам жлъч.
То при моите скромни 4 000 коментара говорим за оросяване, но виж 13 000 говорят за социален проблем.

Не разбирам какъв ти е проблема, но по доста теми се изказваш неадекватно, давайки съвети и претендирайки, че работиш с деца, жертви на насилие, с жени жертви на насилие, а сега и с наркозависими, но не можеш да различиш наркотика.

Може и наистина да си психолог, но на мен не ми звучиш достоверно.

Къде пък видя жлъч?,

# 829
Ти пък за коя се мислиш, че да определяш кое е адекватно и кое не? Моето мнение за твоите нелепи и заяждащи се коментари е аналогично, но се въздържам да се правя на всезнаеща и определяща във форум. А и да си призная искренно не ме интересуваш. 

Дори лекар в клиника за зависимости не може да различи какво си слагат хората по пейките. Не ми е нито в задълженията, нито в интересите да знам кой наркотик какъв е и как се слага. Нито пък се чувствам длъжна да давам обяснения какво работя.

Последна редакция: сб, 15 юли 2017, 11:22 от the Дорис

# 830
Симптомите, които описваш са си баш на хероинова зависимост, виждала съм я от близо, вече дали са татуирани или не, няма отношение. Пак казвам, усилено се говори, че се завръща /дано не/, но е факт, че хероинът е "сравнително" евтин наркотик, но пък ставаш редовен клиент бързо.
Мислих че, всичко това е останало в ранното ми детство, но не, подробностите ще спестя.

# 831
  • София
за длъжност - никой не е длъжен, но когато има някаква относителна яснота, преценката е по-лесна.
Колкото до постовете, моите са не знам колко хиляди, трябва да погледна, но точно на тема число на постовете е тъпо да се заяжда. Всеки има право да пише или да не пише и колкото прецени, стига да не нарушава правилата.

Наистина не е възможно да се каже какво си слагат. Ако можеше на око да се прецени, досега да сме изхвърлили аналитичната химия в коша. Може само да се предположи, но вариантите са много. Ако не друго, пазарът на дрога се грижи за разнообразние на стоката.

Проверих- 30 хиляди са. И какво? Това е хубаво число.

# 832
Ти пък за коя се мислиш, че да определяш кое е адекватно и кое не? Моето мнение за твоите нелепи и заяждащи се коментари е аналогично, но се въздържам да се правя на всезнаеща и определяща във форум. А и да си призная искренно не ме интересуваш. 

Дори лекар в клиника за зависимости не може да различи какво си слагат хората по пейките. Не ми е нито в задълженията, нито в интересите да знам кой наркотик какъв е и как се слага. Нито пък се чувствам длъжна да давам обяснения какво работя.

Надявам се да не ти е в задълженията и да даваш съвети, защото са ти доста нелепи (справка - темите в СО).  Противоречиви, а понякога и опасни.

Предпочитам да чета измислените ти смешки, там си наистина добра и можеш да развиеш таланта си.

# 833
Темата не е ли за леките наркотици? И евентуално тяхната връзка с по-тежките? Какво общо има кой какво писал в СО?

# 834
Има общо, когато някой намеква, че е професионалист в дадени много сфери и дава съвети. Аз просто изказвам съмнение в професионализма на Дорис и смятам, че не е редно да раздава съвети без да се е представила с името си и титлата си.

# 835
Моля за цитат с кой мой СЪВЕТ в тази тема не си съгласна.

# 836
Аз не видях съвети, видях споделени впечатления от съжителството с едни модерни млади хора, които "на никого не вредят" и упражняват свободно демократичните си права.

Пък и съветите затова са съвети, за да са пожелателни, а не задължителни. И когато някой търси съвет от целокупния форум, то всеки участник има право да изкаже какъвто съвет намери за добре, пък авторът на темата сам си решава дали да последва дадени съвети или не. Няма нужда някой арбитър от Австралия да определя кой съвет е правилен и кой - не.

# 837
Смятам че ми бе отправена клевета и освен цитата от тази тема трепетно очаквам и три препратки към ОПАСНИ мои съвети. Или е редно да получа извинение. Предния път същата дама ме нападна с подобни обвинения и после се спотаи като мишка. Хайде пак искам, даже настоявам, за примери.

Последна редакция: сб, 15 юли 2017, 22:58 от the Дорис

# 838
  • София
Даун, казваш, че аз се държа странно, но нещо и ти си по странностите. С Бояна някаква мисия ли сте си измислили? Мен преди време Бояна ме обвинява, че не съм имала право да практикувам, три семестъра ми били малко, ти също ми обясняваш за някакво академично мислене, че не ми било достатъчно. Сега и на още един потребител трълваш да обясняваш какъв бил и какъв не бил. А вие, двете с Бояна какви сте? От коя професионална висота си позволявате да преценявате на кого колко му е достатъчно като обучение, дали му е достатъчно академично мисленето и т.н-? Да не би двете да сте психолози, логопеди или някакви академични светила в тези области? Не сте. Единствено имате право да имате претенции в областите, които са ваши. Там си преценявайте дали някой е професионалист или не, какво му е достатъчно и какво не, ако разбира се е нужно изобщо да оценявате. Бояна я измисли тая история, а ти нещо се зарази от нея и тръгна на кръстоносен поход. Гледайте си вашите дипломи и вашите професии, а те не са оценител на професионални полета, които не са ваши. Аз диломата, която ми дава право да практикувам си я имам, при това много красива, с холограмния стикер и всичко, а моето академично мислене го оценяват преподавателите ми и хората, които са ми ментори, и то защото наистина това им е работата. И, да, приемам го лично, когато се отнася лично до мен. Забелязвам, че започваш да предявяваш претенции към чуждите квалификации. И това го пиша, след като видях сега, че след като с Бояна бяхте подхванали мен, сега ти подхващаш Дорис по маниера на Бояна.  То си е твоя работа, но прави впечатление.

Дорис, ако си психолог, семеен консултант или образованието ти е свързано с тези области, примерно медицинско или подобно, по-добре го кажи, за да се приключи. Иначе ще има още потребители, които ще показват съмнения относно правото ти да се изказваш с претенции на професионалист. Не си длъжна, разбира се, но е по-добре да добием представа дали и доколко професионално и като квалификация си в тези полета. Образованието си е образование, човек като си го има, не виждам защо да го крие. Или професията си, особено щом е от тези, които са подпомагащи.

Последна редакция: сб, 15 юли 2017, 17:10 от Andariel

# 839
Какво ти влиза в работата Дорис какво работи? Или имаш непопълнено екселско квадратче? Какво има да се спори - три семестъра си е чиста смешка и то за работа с проблемни деца. Бояна е умна глава, както вече съм отбелязвала, а Даун е неадекватна и жлъчна.

Общи условия

Активация на акаунт