Какво работят половинките ви? Ревнувате ли ги? А те вас?

• 25 789
  • 320
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аха, те тук всичките едни либерални, неревниви, освободени....    Laughing  а пък всеки мъж, с когото е ставало дума, се оплаква, че жена му го ревнува. 
Нали Laughing
Единственото по- жалко от много ревнивите е ревнива хрътка, която следи мъжО си, но застава пред огледалото и се самоубеждава, че хич не е ревнива, а напротив- много либерална, докато му оглежда яката на ризата за червило или блузата за чужди косми. Mr. Green
Самопознанието- дар Божи.

# 91
Не виждам какво общо имат професиите с ревността. Иначе мъжът ми работи в голям колектив, само в техния офис са над 400 души. Вероятно горе-долу половината са жени. Ако взема да ревнувам от всичките 200+ жени, които вижда ежедневно бял ден няма да видя.

В началото като се събрахме обаче, ревнувах страшно. Той е от тези много красиви хора, които навсякъде правят впечатление. Жените редовно го заглеждат, заговарят или изведнъж си глътват граматиката в негово присъствие, обръщат се след него и изобщо показват засилено внимание и интерес. Спрях да ревнувам, когато установих, че той е сляп и глух за чужди домогвания. Олицетворение на моногамността е. Сега ми е смешно, но в началото наистина се дразнех.

Ами имат. Ако си фотограф и снимаш най-яките мацки, манекенки и т.н. това за някои жени е УЖАС.

# 92
Не виждам какво общо имат професиите с ревността. Иначе мъжът ми работи в голям колектив, само в техния офис са над 400 души. Вероятно горе-долу половината са жени. Ако взема да ревнувам от всичките 200+ жени, които вижда ежедневно бял ден няма да видя.
Става дума за такива професии, в които има 2-ма мъже и 200 жени  Laughing

# 93
  • Стара Загора
Или разни професии, в които ги има клишетата и слуховете между колегите.
Но както каза едната ни съфорумничка, прекарвала е по- голямата част от времето си с бившия си съпруг на работата, и пак не му е попречило.

# 94
За определени професии, за които се носят легенди въобще не са клишета, а си е самата истина.

Но както каза едната ни съфорумничка, прекарвала е по- голямата част от времето си с бившия си съпруг на работата, и пак не му е попречило.
Дори да няма друг човек пак отношенията им могат да се влошат и да се стигне до разпадане на семейството. Т.е. причината е друга тук  Peace

# 95
Имам приятел фотограф, който снима най вече еротични фотосесии, целия ФБ е залят с неговото творчество. Беше се хванал с една мадама, голяма любов, голямо нещо, тя го разиграваше доста време. Накрая му би шута и замина да живее извън България. Нашият друга жена не можеше 2 години да погледне, те му се разчекват чисто голи пред физиономията всякакви -енки  Laughing , на него сега тука контрастът му е важен и нищо друго. Ходеше, молеше я, всяка седмица летеше да я вижда, накрая се събраха и вече няколко години са заедно.
А доста от моделите му правеха всякакви гимнастики да го впечатлят, е няма братче, той си искаше онази и това е.  Peace

Последна редакция: нд, 02 юли 2017, 14:32 от thumbelinna

# 96
Не се ревнуваме. Аз нямам нерви за такива изпълнения, харчи много енергия. С ревност изневери не се спират, дава само измамно чувство за контрол върху неконтролируемото. Горе някой се чудеше как било свързано със самочувствие... ами не разбирам самочувствието в този контекст като някаква убеденост, че съм най-прекрасна или мнение, че няма по-добри от мен жени във всяко едно отношение.

# 97
  • София

Знам..Не ме интересуват прехвалените й  качества на професионалист, смятам че ако държи на мен, ще се съобрази с нежеланието ми да не е част от персонала...част от живота ни. Едва ли заведението му ще загуби толкова, колкото връзката ни от това Crossing Arms

А, защо се чувстваш толкова неуверена, след като тя е прочетен вестник? newsm78
Били са заедно, разделили са се, с какво е повече от теб, та се притесняваш да не те измести?
Нали знаеш, че ако искат винаги могат да се видят и да ти изневери?
Помисли и как ще приеме факта, че в ревността си стигаш дотам, да не ти пука че бизнеса му запада........

# 98
Май притесненията идват и оттам, че не живеят заедно, тоест нямат изцяло изградени взаимоотношения, май тяхното клони повече към гаджелък.

# 99
Има разлика между еднократна служебна среща с бивш/а и ежедневие прекарвано заедно, макар и в служебна атмосфера.
Иначе, примерът с фотографа онагледява онези мъже, които наричаме не само професионалисти, а и такива, които знаят какво искат в живота и натрапването на кухи лейки само може още повече да ги отдалечи от тях.

# 100
Знам..Не ме интересуват прехвалените й  качества на професионалист, смятам че ако държи на мен, ще се съобрази с нежеланието ми да не е част от персонала...част от живота ни. Едва ли заведението му ще загуби толкова, колкото връзката ни от това Crossing Arms
А, защо се чувстваш толкова неуверена, след като тя е прочетен вестник? newsm78
Били са заедно, разделили са се, с какво е повече от теб, та се притесняваш да не те измести?
Нали знаеш, че ако искат винаги могат да се видят и да ти изневери?
Помисли и как ще приеме факта, че в ревността си стигаш дотам, да не ти пука че бизнеса му запада........
Чувствам се неуверена, защото знам, че нещата са били сериозни - живеели са заедно. Тръгнала си е един ден след скандал заради ревност. Тя го е е ревнувала явно доста, той въобще не е ревнив. В случая е ставало въпрос, че не я взел на някакво парти на яхта до Тасос. Като се върнал, нея я нямало. Седи ми недоизживяна историята. На всичкото отгоре пази една нейна снимка в телефона си. Не съм ровила, искаше да ми покаже кучето си като бебе и на снимката то беше в нея...Може да пази снимката и заради кучето, не знам, досега не се бях замисляла много върху това.  Всъщност моментната ми мисъл, когато я видях беше - ха, аз съм по-млада и хубава  Laughing Ама, понякога това не стига, както знаем...

# 101
А и той, ако не искаше да работи с нея, би споделил за обаждането й и би казал, че не е познала, няма да работи с нея.
Според мен опипва почвата.

# 102
Аз съм ревнива,но само при повод. Но все пак даде ли се такъв, просто друг човек се вселява в тялото ми и откачам до 3 секунди 😂
А приятеля ми сме заедно от година и нещо. И той е от тези много социалните хора, които са много любезни и е възможно човекът отсреща да обърка доброто възпитание с флирт. Говорили сме по темата и когато нещо ме подразни му го казвам. Ревнувала съм го, но туширахме всичко и в момента имаме спокойни и добри отношения.
Той не ме ревнува, ама хич. И по-добре. В предишната ми връзка много бях ревнувана (без повод) и вече нямам нерви за подобни изпълнения.

# 103
Аз имам снимки във фейсбук с бившият.Сегашният ми приятел с две предишни приятелки.Питал ме е дали да ги махне,казах му -не.Не бих си правила изводи за една снимка.
А това да му намериш стара и грозна готвачка,надявам се е шега.Аз бих се обидила от подобни съмнения.
Имал е време да я потърси ,вероятно и преди да е с теб.Но не го е направил,явно има причина.
Ако искаше да има 'развръзка'според мен въобще нямаше да съобщава за намеренията си да я наеме.
Искате ли да живеете заедно?Говорили ли сте?
Въпреки ,че през работната седмица,дори да живеят заедно двама души,по-голяма част от активния ден (не говоря за сън Mr. Green)са на работното място.

Последна редакция: нд, 02 юли 2017, 14:37 от lady_gothic

# 104
  • Стара Загора
За определени професии, за които се носят легенди въобще не са клишета, а си е самата истина.
О, съгласна съм, за мен клишетата са клишета, защото са истина.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт