Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 64 - ЮЛИ 2017

• 110 960
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 1 215
Честито Simple Smile
Не печеля голяма награда, но съм доволна от тази игра. Дано скоро да се появят още такива.

# 1 216
И аз съм доволна.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 217
  • Сандански
Да ви се похваля JoyJoyJoy

# 1 218
  • София
Честито за колелото и пуфа  Hug , аз пък съм безкрайно недоволна от играта на бонибон. Мрън-мрън.  Crossing Arms

# 1 219
Честито, много е хубаво когато има много награди в темата.
Приятелка ми даде две бележки за Милка, понеже знае, че участвам в игри, а те много харесват скапаните шоколади, ако ги намеря ще ви пиша и който иска ще му ги дам, стига ММ да не ги е хвърлил. Докога е тази игра, че да се активизирам да ги търся?
sea.sea, потърси из печеливши, онзи ден имаше много награди срещу които нямаше име, може да си спечелила и да не си разбрала, нали и момичетата в темата писаха затова наскоро.Hug

# 1 220
Честито, много е хубаво когато има много награди в темата.
Приятелка ми даде две бележки за Милка, понеже знае, че участвам в игри, а те много харесват скапаните шоколади, ако ги намеря ще ви пиша и който иска ще му ги дам, стига ММ да не ги е хвърлил. Докога е тази игра, че да се активизирам да ги търся?
До 31.07

# 1 221
  • София
Нямаме в bonibon Sad и в Милка не ми върви.  Само от Белвита чакам кутийка.

# 1 222
  • Телиш/Плевен
Таня и Ивайло, честито за хубавите награди! Heart Eyes Hug

# 1 223
Здравейте! Все още не съм получила чашите си от Орео от Април. Спечелих 2. Писах имейл до Монделийз през юни, отговориха ми да пратя данните си, за да проверят случая. Вече е краят на юли и нямам отговор. Нито съм получила нещо. Преди 2-3 седмици им писах още 2 имейла - никакъв отговор. Какво да правя?! Не ми е за чашите, а за отношението вече.
И аз чакам. Ще видим.

# 1 224
Честито на всички за хубавите награди. Flowers Bouquet ( липсват ми старите картинки )

Нямаме в бонибон, но то няма и глобулски номер. Smirk

# 1 225
Честито на спечелилите!  bouquet

Влизам да споделя игра с покупка в Метро, печелят се метални кутии за бисквити на Милка.
Знам, че има почитатели на кутиите в темата.  Simple Smile

# 1 226
  • на североизток от Рая

Нямаме в бонибон, но то няма и глобулски номер. Smirk

Точно това ми направи впечатление.  Thinking

Честито на спечелилите!  Hug

# 1 227
При мен е голяма суша, надявам се тия дни да се постресне малко късмета ми и да се появи  Wink

Честито на печелившите за хубавите награди  bouquet

Зачетох се в на Престиж правилата и никак не ми се връзват нещата, освен сгрешената дата, ами и наградите 14 надуваеми дюшека и 28 чадъра разпределени по равно между повече от 60 магазина  newsm78  Crazy  Нещо яко са се омазали и ще чакам да ги оправят и тогава да ходя да ги търся тия забутаните магазинчета в нашия град, дето никога не съм ги чувала.

# 1 228
  • при късмета
Честито на печелившите!
И мен ме няма в бонибон.

Тотото имат нови билети и са интересни.

# 1 229
  • София
Честито на печелившите!
И мен ме няма в бонибон.

Тотото имат нови билети и са интересни.

Тези, които имат буквичка в десния ъгъл или други?

Общи условия

Активация на акаунт