Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 64 - ЮЛИ 2017

• 111 879
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 855
Аз също не съм получила смс, има ме при хамаците(сравних кода), а също се съмнявам и за  bubble bed-а, номера е същия като моя

# 856
Ивайло, ти получи ли смс, заяви ли наградата?
Аз нямам нищо, има едни телефони в правилата, освен да се обаждам там. Играли сме с 2 телефона, на които се различават само последните 2 цифри и не знам с кой точно е спечелено.

Милена, честито! Страхотна награда!

Между другото,през първата седмица и аз си мислех,че съм спечелила,защото имаше номер започващ точно като моя...но не бях аз.
Изтеглиха ме чак през последната седмица.
Обади се на 0898 150 534 и помоли да проверят дали печелиш. Simple Smile
Кодът е мой. Simple Smile

# 857
Получих си възглавничката от Куинс и вече не чакам нищичко. 😒
Дано пуснат някоя интересна игра,но и да откривам продуктите.

# 858
А някой да си е получил хамака от Амстел ?

# 859
А някой да си е получил хамака от Амстел ?
Не , но бях питала  в страницата им във ФБ и казаха 30 работни дни след получаване на данните

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 18:20 от valida6

# 860
  • при късмета
Пак ми се обадиха за адреса от Фанта. Казаха, че днес ги пращат до 2 дни трябва да пристигне стека

# 861
  • София
Ивайло, ти получи ли смс, заяви ли наградата?
Аз нямам нищо, има едни телефони в правилата, освен да се обаждам там. Играли сме с 2 телефона, на които се различават само последните 2 цифри и не знам с кой точно е спечелено.

Милена, честито! Страхотна награда!

Между другото,през първата седмица и аз си мислех,че съм спечелила,защото имаше номер започващ точно като моя...но не бях аз.
Изтеглиха ме чак през последната седмица.
Обади се на 0898 150 534 и помоли да проверят дали печелиш. Simple Smile
Кодът е мой. Simple Smile

Обади им се на номера,който ти дадох.Срокът за потвърждаване на наградите е 10 дни.

# 862
  • Телиш/Плевен
Дано е хубав и удобен, не съм виждала никога на живо такова легло. Дали ще дойде "надуто", такова голямо?  newsm78
Ето клипче как се надува. Би трябвало да пристигне в компактен вариант (като в началото на клипа). Hug
На мен лично много ми харесва, но вече губя надежда, че ще го спечеля от Милка, та ще чакам някоя друга игра.

# 863
  • София
Oх, брат ми - на 9 г ми обясняваше за някакво летящо легло, явно това е било.  hahaha

# 864
Какво носят Европът ..чакам раница от теди(но тях ги носи ЛЕО) ,очила от кола (тях ги носи ин тайм ) , а едва ли е житница тях вчера ги потвърдих Thinking

# 865
  • Под Слънцето
очила от кола (тях ги носи ин тайм ) х Thinking

Последно спиди ми донесоха раницата от кола, а утре чакам камерата пак  с тях. Интайм са ми носили само награда от дъвки Идеал и  самсунга от кола.

# 866
Аз само от  ин тайм съм си вземала наградите от Кола ..а тези европът не ги свързвам к нищо ?

# 867
Европът носрха от Хенкрл, Локтайд.
Много яко клипче, нямам търпение да дойде бабъл беда, казах на мъжа, който мрънкаше за многото шоколади, сега е доволен Simple Smile
Благодаря и пробвайте на кръгъл час, накъде го бях чела и ето, късмет извадих Simple Smile

# 868
  • Сандански
Какво носят Европът ..чакам раница от теди(но тях ги носи ЛЕО) ,очила от кола (тях ги носи ин тайм ) , а едва ли е житница тях вчера ги потвърдих Thinking
Житница носят те. 😉

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 14:40 от Ivaylo77

# 869
sea.sea брат ти е казал истината, това легло е пълно с въздух и като го духне
вятъра, може наистина да отлети.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт