Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 64 - ЮЛИ 2017

• 111 879
  • 1 327
  •   2
Отговори
# 840
  • Сандански
Кой носи житница?

# 841
Някакъв банер за игра на Wilkinson ми излиза. Има ли нещо такова?

# 842
Някакъв банер за игра на Wilkinson ми излиза. Има ли нещо такова?

Има, заповядай: https://www.wilkinson-sword.pl/bg/promowilkinson

# 843
# 844
Добро утро, най-после награда от игра на Милка през годините Тъкмо снощи мъжа ми ми се скара, защо купувам 6 шоколада от Кауфланд, сега поне няма да мрънка. Късмет на всички, сега в 9часа я спечелих.

# 845
Честитоо!  Със здраве да го ползвате.

# 846
  • Телиш/Плевен
Честито за големия късмет и страхотната награда! Heart Eyes

# 847
Честито milena_dyakova86!Награда от Милка в тази игра ми се вижда като печелба от тотото.
Днес спечелих две кутии сладолед..болна съм и кашлям  Mr. Green.Леко неблагодарно,но винаги като
съм болна засилено печеля такива неща.
Днес ми идва бабъл беда спечелен от друга игра.Като гледам по клипчетата изглежда ужасно неудобно за лежане ще го пробвам да видя за какво са тези толкова натрапчиви реклами това лято.

# 848
Благодаря, майтап няма като от лотарията си е печалба Simple Smile Simple Smile
Междудругото НЛ удължиха срока за т=регистриране на непечеливши билети до 19, а оърво беше до 7, но на профила на мъжа ми усилено регистрирам и до момента и 5 лв не е дало. А за Милка си е истински късмет, като се сетя преди на опаковките с кодовете отгоре, 30-40 съм вкарвала и нищо, а сега с 6 шоколада и бабъл бед. Дано е хубав и удобен, не съм виждала никога на живо такова легло. Дали ще дойде "надуто", такова голямо?  newsm78

# 849
Тази година на плажа видях една двойка с такива. Надуват се от въздуха и после се сгъват.

# 850
Честито и от мен Simple Smile Надуваемото легло е много готина награда - не знам дали е удобно, но ми харесва това, че някак си се надува само. Иначе по форма ми напомня за едни дълги надуваеми играчки, които имаше навремето - нещо като бананите, на които се возят туристи, но по-малки))

# 851
Честито и от мен, много хубава награда. Аз се опитах 2 пъти и се отказах.

# 852
Ивайло, ти получи ли смс, заяви ли наградата?
Аз нямам нищо, има едни телефони в правилата, освен да се обаждам там. Играли сме с 2 телефона, на които се различават само последните 2 цифри и не знам с кой точно е спечелено.

Милена, честито! Страхотна награда!

# 853
  • София
Ивайло, ти получи ли смс, заяви ли наградата?
Аз нямам нищо, има едни телефони в правилата, освен да се обаждам там. Играли сме с 2 телефона, на които се различават само последните 2 цифри и не знам с кой точно е спечелено.

Милена, честито! Страхотна награда!

Между другото,през първата седмица и аз си мислех,че съм спечелила,защото имаше номер започващ точно като моя...но не бях аз.
Изтеглиха ме чак през последната седмица.
Обади се на 0898 150 534 и помоли да проверят дали печелиш. Simple Smile

# 854
В Wilkinson със снимки не ми харесва. Макар че и такива снимки качват https://wilkinson.socializer.pl/uploads/e3c8e0fca60edbc76d027f8c … f513ac3.jpeg?v=26

Общи условия

Активация на акаунт