Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 64 - ЮЛИ 2017

• 111 036
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
Засега се разбрахме да дойдат утре преди обяд. Ще видим какво ще стане и дали ще се налага да се разправяме пак.  Grinning

Да предупредя за менютата на Събуей от Кока кола Спаркс. На практика важат само за варненци и бургазлии. В новия списък за София са написали само един ресторант, но до 1-2 седмици и той ще отпадне. Пловдивския ресторант също е премахнат от списъка. Ако някой софиянец има спечелени награди, да побърза да си ги вземе от "Дондуков". Този път не закупих билети за тяхната томбола. Дано сключат отново договор, защото ми харесваха менютата им.

# 1 126
здравейте, да попитам за нещо сигурно което ви е станало омразно, но все пак  аз искам да си пробвам късмета....
За Националната лотария става дума - дали още важи онова за регистрирането на определен брой билети и спечелване веднага на 100 лв.?

# 1 127
  • Телиш/Плевен
За Националната лотария става дума - дали още важи онова за регистрирането на определен брой билети и спечелване веднага на 100 лв.?
Ще спечелиш сто лева, ако регистрираш най-много билети за деня. Предполагам, че това имаш предвид.

# 1 128
здравейте, да попитам за нещо сигурно което ви е станало омразно, но все пак  аз искам да си пробвам късмета....
Мисля че от профил може само веднъж да се спечели. Пак не съм сигурна, но една която я познавам и работи на лафка я има в печелившите за най-много рег билети за деня, и дъщеря ѝ е в списъка и снаха ѝ.

# 1 129
ясно. Благодаря за отговорите.

# 1 130
  • София
За грила плащаше ли се данък, сигурно сте писали, но съм пропуснала, извинявам се за което.  Blush Брат ми след смс преди една седмица и той си го е получил днес, след като е звъннал на куриера де.

# 1 131
# 1 132
  • Сандански
За грила плащаше ли се данък, сигурно сте писали, но съм пропуснала, извинявам се за което.  Blush Брат ми след смс преди една седмица и той си го е получил днес, след като е звъннал на куриера де.

Не се плаща. Simple Smile

# 1 133
Остана ли някой без награда от белвита, защото моята кутия още я няма Blush Чудя се да звъня ли да питам, не помня какъв срок бяха задали за доставяне Simple Smile

Аз също чакам моята кутия от Белвита, точно преди месец я спечелих. Вчера ходих до офис на Лео Експрес, тъй като се съмнявах, че момичето от Белвита не ми е записало правилно номера.... Но уви.. Видях, че имат дооста кутии, които си седят и всичките били объркани
Дано скоро си ги получим.. Доста са удобни Blush

# 1 134
И аз чакам още 2. Казах на куриера, който идва често и ме познава, но той не спомена да са пристигнали.

# 1 135
  • при късмета
Само регистрация ли трябва да направиш? Гледах, че трябва да гласуваш, но не виждам такава опция

# 1 136
споменава се гласуване.

# 1 137

Не схванах как се гласува в играта на Линдт, на страницата пише:

Цитат
Избери 20-те хита на лято 2017 с LINDT - шоколадови хитове, които изкушават и подканят да бъдат споделени с приятели!

Гласувай за любимият си летен хит, подреди класацията CITY SUMMER TOP 20 и може да спечелиш пълен комплект от новите летни вкусове на LINDT.

По-долу има гласуване, само за един любим хит ли се гласува или всичките ги подреждаш на 1-во, 2-ро и т.н. места, според твоя вкус? newsm78

# 1 138
  • София
Ами аз гласувах само за една, след като се регистрирах...то и правила няма, така че...казва ли ти някой  Laughing

# 1 139

Общи условия

Активация на акаунт