Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 356
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 210
Тето, откъде го измисли тоя хумус  Joy таквоз нещо не тургам у устата азе, некой друг е бил hahaha

# 211
Ауууу, изложих се...ужасТ Embarassed Извинете, моля Mr. Green

Тays с шевната машина да не беше... newsm78

# 212
Взех етажерката за обувки. Доволна. Хубаво е, че може да се слагат няколко една върху друга, че може да се свира и разпъва.
Купих и къси панталонки за момче. Доста къси ми се виждат, а и моя клечо не е за тях. Взех размер 110-116. Наложих ги с други негови шорти 104-110 и си паснаха.

Да попитам и нещо- видях дървено столче за сглобяване. Искам за банята децата да стъпват върху него за да ползват мивката. Дали е стабилно? Не знам от коя седмица е за да го покажа.
Ако правилно те разбрах, аз отдавна търся такова столче и накрая намерих, но е пластмасово, гумирано, за да не се плъзга. Много е красиво, удобно и сме много доволни. Намерих го в Метро. Още е на промоция 8,39лв мисля, че беше цената, а тази седмица е на промоция и в Кауфланд, но там е 9,99. Произведено в Полша. Мисля да купя още едно за другия апартамент. Аз се пробвам да го ползвам и за себе си при ходене по голяма нужда, защото осигурява по-цялостно изпразване на дебелото черво, като алтернатива на скуати-пати, което е 30$.
В брошурата на Кауфланд е на стр 27 - детско стъпало за баня
Имаме и двете столчета. Това от Метро е стабилно и детето го използва спокойно в банята и тоалетната. То е и за това. Лидълското е удобно за сядане, но има опасност за обръщане ако се стъпи в края (дори в упътването мисля, че пишеше да не се стъпва върху него). Peace
При стъпване трябва да е по средата, защото наистина се обръща и детето може да падне.

# 213
A някой пробвал ли е браунито от американската седмица?

# 214
 Моята колежка ме черпи с хумус, прекрасно нещо, обаче няколко пъти съм си купувала, мне Naughty не става за ядене!
Фъстъчено масло веднъж направих – БОЖЕ Crazy ако опитате такова, вече няма да погледнете купеното... И от кашу  Shocked още по–вкусно просто не оставих лъжицата, докато не го свърших. Тази мазнина отгоре е тяхната собствена, не се добавя.
Обаче... ми изгоря робота!
Вече не правя, пазя си робота и си спомням само...

# 215
  • София
Миналата седмица от четвъртък трябваше да пускат една косачка - комбиниран градински уред, за 349,99лв. Аз ходих до няколко магазина, но така и не го видях... Дали все пак някъде са доставили, а и да е останал из София?

# 216
A някой пробвал ли е браунито от американската седмица?
Да, замразеното - ние го харесваме, доста е сладко и какаово.

# 217
Аз съм взимала няколко пъти от браунитата - не замразени, тези, които са в индивидуални целофанови опаковки в кутията. Приятни са, много наситено сладки и шоколадови.

# 218
Лешниковият тахан в Лидл беше този http://laika.bg/index.php?route=product/product&product_id=794, мисля че цената беше 12,90. Имаше и лешникова паста на около 10 лв., но беше отдавна. Последно стоеше на рафтовете, където има смесени продукти от стари кампании.

# 219
  • София
.....
Да похваля пасатора и по специално чопъра. Влюбена съм направо, любимата ми играчка се оказа. Лук не съм рязала от една седмица Mr. Green.....
И аз съм доволна от покупката Simple Smile
С телта разбивах кисело мляко за айрян. Също разбърках забравената захар към топъл  крем с нишесте.
Пасаторът съм решила да го пробвам за млечна майонеза (гледах Катето Евро в "Черешката на тортата") Изглежда ми много лесно, пък ще видим...

# 220
  • Козлодуй
Лешниковият тахан в Лидл беше този http://laika.bg/index.php?route=product/product&product_id=794, мисля че цената беше 12,90. Имаше и лешникова паста на около 10 лв., но беше отдавна. Последно стоеше на рафтовете, където има смесени продукти от стари кампании.
Много харесвам лешниковия тахан но го няма вече в Лидл Simple Smile Благодаря за линка Simple Smile

# 221
  • Бургас / UK
Ох, като ви изчетох и прежалих 10-те лв. за малкото бурканче тахан. Като се знам колко обичам сусамов с мед... И спират да ме болят ставите като си го хапвам редовно. Обаче напълнявам... няма пълно щастие  Confused
И фъстъчено масло ще се купува, няма как  Mr. Green
И хумус харесвам, но този в Лидл не съм пробвала.

И аз обичам хумус и днес за първи път си купих от ЛИДЛ и след първата хапка отиде в коша  Mr. Green По принцип си купувам от друг магазин и го ям с лъжицата,страхотен е...Хумус съм яла и в чужбина и вкуса е същия като този,който харесвам,явно производителя на ЛИДЛ нещо не се е справил с рецептата.

# 222
  • на Мелмак

Пасаторът съм решила да го пробвам за млечна майонеза (гледах Катето Евро в "Черешката на тортата") Изглежда ми много лесно, пък ще видим...

Става за 10сек.

# 223
  • софия
Я да споделите бързо за тази майонеза.

# 224
  • на Мелмак
Ами аз основно правя яйчна , но принципа е същият.
Млечната в къщи не се предпочита.
От години не купувам.
Днес правих с топено сирене и чесън за млечен сос към пил.бонфиленца от Лидъл.
С тях нямам проблем , както и с пилето Дюк.
Виж свинско и телешко съм взимала с дъх.
Сега от там взимам пилешкото.

Общи условия

Активация на акаунт