Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 360
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 225
Хумуса мисля на 1стр.е сред НЕхаресваните продукти.

# 226
  • Бургас / UK
Хумуса мисля на 1стр.е сред НЕхаресваните продукти.

Пропуснала съм,признавам си  Peace Но хумуса е нещо,което не всеки харесва,та и да го бях видяла сигурно пак щях да си купя,но този беше пълен боклук  no

# 227
  • София
Да споделя и аз за фритюрника с горещ въздух...
С други думи, засега съм доволна, надявам се да става добре риба и рибни пръстчета, защото децата много обичат.

Рибените пръчици стават супер за 8 минути Wink
Днес приготвих в уреда и от балканските шишове-отново отличен резултат за 12 мин. бяха готови.

# 228
Аз правих котлети, станаха доста добри Rolling Eyes

# 229
Рибните пръчици и във фурна стават супер трупер бързо.

# 230

Няма да ги оставим на мира.  Laughing Ама и аз така бях първата седмица.

# 231
На тиган под капак и мръвките си стават за 5 мин. Вратна пържола примерно..цър пър и я мяташ в чинията. И на скара също...

# 232
  • Пловдив

Няма да ги оставим на мира.  Laughing Ама и аз така бях първата седмица.
Фкусни ли са? Grinning кой вид?май са 2...

# 233
  • have faith and be patient ..
Скрит текст:
Чай да го скрия, да не ме изтрият...че не е по темата - аз луднах по един на Тръндеви. Ей този ...майкоУУУ...като течен шоколад, как се намича само... Shocked ей тъй ми стават очите, ама нямаше оня ден в магазинчето, от където го вземам  newsm45
http://www.ecoproducts.bg/1735/%D0%BB%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%B8%D0 … 0%D0%B3%D1%80.jpg
Задължително ще го потърся.
От вас чувам, че има лешников тахан, утре мисля да ходя да видя дрехите и ще го потърся, къде се намира горе-долу?
Току-що прочетох, че е бил от тематична седмица, значи вероятността да го има в нашия магазин е малка, а аз си помислих, че е от постоянния асортимент.

при нас лешниковия тахан стои в най в  дъното , най-в ляво , срещу смесения рафт с неща от изминали седмици , НО ВЪРХУ ВИТРИНИТЕ със замразени неща  отсреща .. не знам как им измислят местата честно , скоро мернах ,че още има , ми как няма то никой не може да го намери .. ми сложи го на био щанда и ще свърши за 1 седмица ..  #2gunfire ..

На тиган под капак и мръвките си стават за 5 мин. Вратна пържола примерно..цър пър и я мяташ в чинията. И на скара също...

на тиган и скара не ми е оферта на мен , понеже или трябва да съм на вън в пека и да ги обикалям постоянно  , или пък вътре на пушилник и миризми пак с особенно внимание Simple Smile)) а там си се бърка , врътка си се , не мирише , не пръска , не пуши .. гледаш от джама само Simple Smile))

# 234
....джама на фурната викаш, гледаш .. Laughing

# 235
  • have faith and be patient ..
неееееееееееее , на уреда с горещ въздух  Mr. Green Mr. Green , но моя е тефал и има прозорче отгоре , лидълския не знам дали има

# 236
Е, тъй де, тъй де....и моята фурна има прозорче, нищо, че не е тефалска  Mr. Green

Hug

# 237
  • София
Ходих днес за мъжките панталонки. Взех едни тъмносини, светлите ми изглеждат по-меки, но и те не са лоши. Белите не ги гледах въобще. Като цяло са малко по-къси от това, което ММ харесва, но да видим довечера. Взех му и едни гуменки в сиво. Внимавайте с номерацията, един господин каза, че си е взел 44 номер, а у тях се оказало, че едната обувка е 43, та се беше върнал да ги сменя. (Кога стана, кога ги купи, че и да ги сменя в 8 часа...  Simple Smile )
От дамските, видях ленените блузи, но не си заслужават. Подобни има във всеки евтин китайски магазин.

# 238
  • София
Момичета - кака са дъските за гладене от лидл? Гледам, че тази седмица е имало, предполагам не са разграбени, пък май ми трябва нова... ставта ли - стабилни ли са?

# 239
Ходих днес за мъжките панталонки. Взех едни тъмносини, светлите ми изглеждат по-меки, но и те не са лоши. Белите не ги гледах въобще. Като цяло са малко по-къси от това, което ММ харесва, но да видим довечера. Взех му и едни гуменки в сиво. Внимавайте с номерацията, един господин каза, че си е взел 44 номер, а у тях се оказало, че едната обувка е 43, та се беше върнал да ги сменя. (Кога стана, кога ги купи, че и да ги сменя в 8 часа...  Simple Smile )
От дамските, видях ленените блузи, но не си заслужават. Подобни има във всеки евтин китайски магазин.

Те и в евтините китайски магазини са на същата цена (т.е. колко да е по-евтино...), обаче не са от лен - материята там ми прилича на някакъв плътен тензух... Следобед ще мина в Лидл, дано да има останали размери, че да си харесам нещо. Впрочем, Метро имат ленена колекция - не лоши неща (като модели горе-долу са ми еднакви, то по всички магазини се продават подобни дрехи, само в изработката и състава има някаква забележима разлика), но всичко е около 40 лв. В края на сезона там често намалят дрехите на 50%, тогава ще си взема, иначе не си струва.

Общи условия

Активация на акаунт