Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 380
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 240
Блузите не са чист лен, а комбинация от памук с лен... да не се обърка някой де, казвам го да се има предвид Peace

# 241
Повече с мъжът ми не отивам в магазина, рано, рано сутринта го накарах да идем да видим панталонките.
Боже, туй чудо ме побърка, не щял, викам вземи едни бе, че са без пари, седи и цупи джуки като кифла, ядоса ме. Crossing Arms Взех едни тъмносини за брат ми, дано му станат.
За мен взех от късите панталонки, но не знам дали ще ги задържа, не съм носила подобни от години и се чувствам некомфортно.
Нямаше лешников тахан, в коша с намалените неща имаше един ленен потник от предишното пускане, та го грабнах, как е останал незабелязан не знам.

# 242
Така е - май и на етикетите на панталоните пишеше така, а тези от предишните години уж бяха чист лен (но не забелязвам разлика в качествата на плата).

# 243
За панталоните не помня, но полите бяха също смес, пък на пипане си изглеждаха като чисто ленени...
Днешните блузи обаче са им кофти моделите...едни такива бабешки, абе не ме кефят.

# 244
Блузите и на мен не ми харесаха, а имаше голям интерес към тях.

# 245
Според мен комбото памук и лен се глади по-лесно и е добър избор
Аз не минах, евентуално довечера
МОже да награбя нещо бабешко...

# 246
Дънковата блузка стои доста приятно. Единствено ме притеснява материята- лиосел- не съм носила до сега дрехи от такава. Другите модели наистина бяха по-бабешки. Друг път пускали ли са еспадрилите? Здрави ли са?

# 247
На мен почти всички съвременни ленени блузи ми изглеждат еднакво - свободни, с къс ръкав или без ръкав, може да са по-дълги отзад и обикновено имат някаква апликация от дантела.  ))
Дънковата и на мен ми харесва, но си мислех, че с нея и свободните панталони, които често нося, съвсем ще се доближа до стайлинга на медицинските сестри. Всъщност не ми  пука чак толкова и се колебая дали да не я взема...

# 248
От другата седмица харесах това-онова. Пак ще има куку-руку. Новото, което видях са дъвки идеал, кроасани 22 карата  и Теменужки Simple Smile

# 249
  • Бургас
Докладвам пак за пасатора - прави чудна майонеза Sunglasses
Пфууу, чаках с нетърпение да видя пижамите, ми много къси тез панталонки, пак не са за дебели кълки, значи Sad
На първо четене ми харесаха спалните комплекти, може би ще ги погледна и на живо.
Ретро седмицата пак не ме грабва.
Аз съм яла картофи и тиквички, приготвени в такъв тип фритюрник, понеже едно време много се бях зарибила. Ами, не стават като пържени, няма какво да се лъжем. И общо взето вентилаторът на фурната дава същия резултат.

# 250
  • Вестерос
Какво е другата седмица?

# 251
  • Перник
Какво е другата седмица?

Ретро.

# 252
  • Пловдив
Ето е брошурата за следващата седмица:
http://www.promooferti.com/%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0%BB-%D0%BA%D0%B0 … -10-%D1%8E%D0%BB/

# 253
Мерси, харесах чехлите. И те ли са от четвъртък..; сигурно ще трябва някак си да отида сутринта, понеже ми трябват големи номера...

# 254
  • Козлодуй
Момичета - кака са дъските за гладене от лидл? Гледам, че тази седмица е имало, предполагам не са разграбени, пък май ми трябва нова... ставта ли - стабилни ли са?
Бях се засилила да купувам дъска за гладене и о ужас - какво откривам то изобщо не е дъска а желязна мрежа от която дрехите ми ще станат на ромбоиди като се смачка дунапрена отгоре и сега се чудя от къде да си купя дъска за гладене защото моята се деформира от много гладене Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт