Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 500
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
аз пък търсех рецепти, но не успях да намеря нищо, чудех се дали някой е пържил чушки, да даде рецепта

# 316
  • София
В кулинарния  подфорум има тема за уреда на Тефал.Там споделят рецепти и кое как са направили. Може да се приложи и за лидълското чудо.

# 317
  • Sofia
В Pinterest също има много  интересни идеи
https://www.pinterest.com/explore/air-fryer-recipes/?lp=true

# 318
  • shumen
Ние днеска отидохме за друго,но си взех още една черна рокля изостанала от ХХЛ седмицата и на детето тениски.

# 319
Здравейте. Искам да попитам, мога ли да върна стока в друг град и магазин или трябва да е конкретно, където е направена покупката?

# 320
  • Пловдив
Здравейте. Искам да попитам, мога ли да върна стока в друг град и магазин или трябва да е конкретно, където е направена покупката?
Във всеки един магазин на Лидл може да се върне стока,закупена от който и да е Лидл,в рамките на месец с касов бон.

# 321
Във всеки един магазин на Лидл може да се върне стока,закупена от който и да е Лидл,в рамките на месец с касов бон.
Благодаря!  bouquet

# 322
  • София
Момичета,

имам бърз въпрос, който вероятно е дискутиран назад в темите, но не мога да намеря отговор: Мога ли да върна стока, ако не пазя касова бележка? Става дума за автоматичната острилка. Купих една, но не остри добре (чупи моливите). Не сме се разбрали и се оказа, че са ни купили и втора. За едната имам касов бон, но за другата- не. Вероятно ще върнат само едната, нали?

# 323
missence едната можете да върнете с Касов бон.
Без бележка не правят компромис дори за неща, които ги има само в Лидъл.

# 324
  • София
missence едната можете да върнете с Касов бон.
Без бележка не правят компромис дори за неща, които ги има само в Лидъл.

Благодаря! Значи ще върна едната. Peace

# 325
  • Вестерос
Харесах си от утре гащеризона- потник и къси панталонки, пускан ли е до сега? Някой има ли го? Как е Simple Smile

# 326
  • София
От 17.07 - спортни дрехи и стоки за мъже и жени.
От хранителните - балканска седмица с кюфета и кебапчета XXL.
От 20.07 - кухненски уреди.
Това видях на плакати днес.

# 327
Пак ще има от хубавия кашкавал - питите около 2 кг.Жалко, че не е от постоянния асортимент.

# 328
Има ли в Лидл добро краве масло и ако да - каква марка е? До сега не съм купувала от там никакво.

# 329
  • София
Има - т.н. немско масло. Не е с краварка в ъгъла, но бива.
На Родна стряха също има масло, но май тук не го харесаха.
Има и солено, играндско.
Разгледай асортимента в магазина и вземай смело.
Купувам от там масло, живи сме засега.

Общи условия

Активация на акаунт