Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 478
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 345
Кашкавал принципно рендосвам. На ренде. Но съм пускала и в електрическото лидълско чопърче . Надроби си го Peace

# 346
  • София
Някой пробвал ли е суровата шункова наденица от първа страница на брошурата? Дали е добра?

# 347
Кашкавал принципно рендосвам. На ренде. Но съм пускала и в електрическото лидълско чопърче . Надроби си го Peace

И аз уж така ама пусти мързел Simple Smile

# 348
И аз да попитам, имам ютия от Лидл, но започна да тече отнякъде, купена е преди по-малко от 2 години, толкова пише, че е гаранцията, ще ми върнат ли парите или по-скоро ще ми я ремонтират?  newsm78

# 349
  • Бургас
И чопърът на пасатора се справя перфектно с кашкавала, както писах миналата седмица. По принцип и аз си го стържа на ренде, но тогава ми трябваше на трохи и чопърът ми свърши идеална работа.
Никой ли не отвори магазина тази сутрин Mr. Green Отзиви за пижамите и чаршафите - никакви Crazy

# 350
  • Пловдив
Здравейте,
някой да си спомня кога пускаха сушилнята за плодове изеленчуци?Не се справих с търсачката...

# 351
Тия дни мернах в някоя брошура такъв уред, май в кауфланд, я виж там

# 352
Здравейте!
Аз ходих сутринта за Дамска пижама - комплекта с розовия потник е умален в сравнение с другите в Оранжево и сиво с тънките презрамки. Разлика в долнищата около 2-3 см. Долнищата са с широк ластик и не им се регулира ширината с връзки.
Другите неща не съм ги гледала.
Следващата седмица е Балканска седмица и ще има хубава Румънска бира - любима марка. Купувам редовно като ходя в Букурещ. Лидъл ме изненадаха направо.

# 353
  • Перник
И един съвет от мен- кашкавал в него НЕ!! Simple Smile

И бисквити за чийзкейк  Crazy

Аз моето така го прецаках. Още го подбутвам из шкафовете и все се чудя защо не го изхвърля.

Уред за сушене на плодове и зеленчуци ще има тази седмица в Кауфланд, да.

Споделяла ли съм колко ми харесват селските кори за баница Родна стряха? Е, споделям  Mr. Green
В събота взех изостанали от италианската седмица пресни кори за лазаня. Мноого вкусна стана.

# 354
ред за сушене на плодове и зеленчуци ще има тази седмица в Кауфланд, да.

Ти пък....да хвалиш такъв прост уред. Stop Поне да беше био нещо си, здравословно да ги суши и подмята, поне 150 кинта да струва, пък то... Crossing Arms

# 355
  • Перник
ред за сушене на плодове и зеленчуци ще има тази седмица в Кауфланд, да.

Ти пък....да хвалиш такъв прост уред. Stop Поне да беше био нещо си, здравословно да ги суши и подмята, поне 150 кинта да струва, пък то... Crossing Arms

А, Тете, не си ме разбрала - не го хваля, само споделям, че ще го продават  Peace Иначе си е био и здравословно - не ги суши на вестник на двора като баба едно време - уред е - модерна работа  Wink

# 356
Не е френдли към природата-зер ток харчи  Mr. Green

# 357
Ама духа ли им?

# 358
Ахъм....на джоба им духа. Отвява парягите отмЪ  hahaha

# 359
  • софия
Здравейте,
някой да си спомня кога пускаха сушилнята за плодове изеленчуци?Не се справих с търсачката...
В Кауфланд пускат редовно.
Моята е на Горение.

Общи условия

Активация на акаунт