Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 494
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 375
  • shumen
Аз си взех кашкавал на Родна стряха и ми хареса.Също взех и вафли Куку Руки,но не са като едновремешните.

# 376
  • Асеновград
Тази сутрин изчетох всички етикети на кашкавал открих две опаковки на Bluedino на които е отбелязан производител Йотови едната е квадратна 400гр. на етикета има кашкавал с маслини / но подобен етикет има на друг производител/ И пита пак на същата марка с етикет кашкавал с маслини с грамаж около 1кг.

# 377
  • Бургас
Аз мисля, че и млечните продукти "Родна стряха" са на Йотови, но ще погледна довечера, за да мога да кажа със сигурност.

# 378
  • София
И чопърът на пасатора се справя перфектно с кашкавала, както писах миналата седмица. По принцип и аз си го с
Никой ли не отвори магазина тази сутрин Mr. Green Отзиви за пижамите и чаршафите - никакви Crazy
Вчера купих един единичен комплект чаршафи- одобрявам ги и днес ще се върна за още. Пише, че са 100% био памук, на допир са приятни, наистина няма намек за синтетика, десените с листа са симпатични.

# 379
Нашите всички горни чаршафи и калъфки са от Лидл. Много ни харесват!

# 380
  • Sofia
Някой разгледа ли гащеризоните?

Взех вчера един от шарените гащеризони, но ми е огромен в горната част и ще го връщам...

# 381
  • Козлодуй
Купих чаршафи за спалня от био памук пише че са ранфорс на пипане са приятни взех едни сиви които не са показани като разцветка в листовката и вече ги изпрах, само не ми харесва, че калъфките за възглавници не са ушити с един шеф отстъп и не са красиви - изглеждат като чувал обаче са практични защото имат ципче Simple Smile

# 382
Здравейте!
В единия Лидъл-Родина всичко що е пижама е разграбено. Исках да сменя моята с такава с розов потник, но уви. Преди мен на касата две жени питаха за пижами Simple Smile, но и те искаха другата разцветка.
Щом пуска не съм изпуснала много.
Продуктите на Дулано са сменили опаковката. Взех шунка слайс. Направи ми впечатление, че има етикети за два вида шунка с различен грамаж и цена. По-скъпата според етикета е 200 гр опаковка, обаче се оказа, че на самия продукт си пише 150 гр

# 383
  • София
В Щатите са им отворили магазини на Lidl, всички се сцепват да купуват и са яко възхитени от цените и разнообразието Simple Smile

# 384
Хах
Какво доживях Simple Smile Това шега ли е

# 385
Ей, сетих се да ви питам, само от любопитство - в случай, че някой тук живее в Испания. Имам един изключително противен познат (по-скоро познат на баща ми), който изкара няколко години в Испания и казва, че не стъпва в магазин на Лидл, защото от там бил свикнал, че тази верига е отвратителна, всичко било разхвърляно, всеки се ровел както може в стоките, а и те били предназначени за възможно най-долнопробните клиенти (той ги окачестви с други думи). Впрочем, този същият е пазач и не бих го нарекла много изискан, но може пък да е прав и магазините на Лидл там наистина да са зле?

# 386
  • София
Ей, сетих се да ви питам, само от любопитство - в случай, че някой тук живее в Испания. Имам един изключително противен познат (по-скоро познат на баща ми), който изкара няколко години в Испания и казва, че не стъпва в магазин на Лидл, защото от там бил свикнал, че тази верига е отвратителна, всичко било разхвърляно, всеки се ровел както може в стоките, а и те били предназначени за възможно най-долнопробните клиенти (той ги окачестви с други думи). Впрочем, този същият е пазач и не бих го нарекла много изискан, но може пък да е прав и магазините на Лидл там наистина да са зле?
Същото е мнението за веригата и в Германия. Имам познати, които казват, че хора от техния кръг никога не биха стъпили в Лидл, защото това е магазин за простолюдието. И ако те видят да пазаруваш там, означава, че имаш проблеми, изгубил си работа, позиции и т.н.

# 387
Въх, ако ми видят гащите, че са от Лидл....срам, срам... hahaha

# 388
Ние живяхме известно време в Словения. Лидл там се смята за верига с ниско качество. В интерес на истината имаше доста разнообразие от магазини и Лидл почти не го посещавахме.

# 389
Може би ако само определен тип купувачи пазаруват от там, обстановката наистина е неприятна. Спомням си, че преди години, при откриването в София имаше бой за олио (тук, в Плевен, хората са по-малко и няма как да се образуват такива опашки, така че никога не е имало подобни скандали)...

Общи условия

Активация на акаунт