Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 493
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас / UK
По принцип Лидл е с по-ниски цени,не бих казала качество,от други големи вериги.Аз живея в Севрна Ирландия(по-голямата част от годината) и в нашия град също  има ЛИдл.От там си купуваме продукти,които не можем да намерим в Теско например,особено ,когато има гръцка седмица има готови
 баници,маслини,вкусни сирена(за разлика от Англия,където има пък огромен брой турски и български магазини,от където можеш да си купиш тези продукти)...Там,например,никога не съм виждала размятани дрехи,гащи....както в бургаските магазини.По принцип нито тук ,нито там съм голям фен на Лидл,но не бих казала,че са магазини за простолюдието...Лично мнение от видяно и преживяно  Peace

# 391
  • Великобритания
Aз да си кажа за Англия - определено не е магазин с ниско качество , но с по ниски цени - да такъв е .. Ама от такива превземки , че видят ли ме да пазарувам в Лидъл и кой знае какво ще си помислят -вече ми е до гуша .. И кво им има на стоките в магазина .. и значи ли , че тези в Бг , които постоянно пазаруват оттам са отрепки ?..
На мен ми харесва магазина , има разнообразие , което го няма в другите големи вериги , особено тематичните седмици , всяка седмица от там си пазарувам почти всичко за вкъщи , и досега не съм имала проблем с нищо ..като гледам и повечето ми съседи англичани също ходят и пазаруват оттам  и .. видиш ли - не са отрепки , ами са си съвсем свястни хора Simple Smile
Сори , ама ме дразнят такива гръмки изказвания

# 392
  • Бургас / UK
Aз да си кажа за Англия - определено не е магазин с ниско качество , но с по ниски цени - да такъв е .. Ама от такива превземки , че видят ли ме да пазарувам в Лидъл и кой знае какво ще си помислят -вече ми е до гуша .. И кво им има на стоките в магазина .. и значи ли , че тези в Бг , които постоянно пазаруват оттам са отрепки ?..
На мен ми харесва магазина , има разнообразие , което го няма в другите големи вериги , особено тематичните седмици , всяка седмица от там си пазарувам почти всичко за вкъщи , и досега не съм имала проблем с нищо ..като гледам и повечето ми съседи англичани също ходят и пазаруват оттам  и .. видиш ли - не са отрепки , ами са си съвсем свястни хора Simple Smile
Сори , ама ме дразнят такива гръмки изказвания

newsm10

# 393
  • София
Добавям линк към любопитна статия за Щатския лидъл Simple Smile (на английски език е)
Ще има магазини в:
- Virginia (Hampton и Virginia Beach)
- North Carolina (Kinston, Greenville, Sanford, Rocky Mount и Winston-Salem)
- South Carolina (Spartanburg и Greenville)

# 394
Същите артикули, а в коментарите го сравняват с Алди. Смътно си спомням, че едно време се говореше, че ще откриват Алди в Бг, но сигурно са се отказали след провала на Пикадили и Пени.

# 395
  • Великобритания
лично на мен Алди не ми харесва , оттам купувам само памперси за детето понякога , или понеже ми е наблизо , ако нещо е свършило и не ми се чака докато дойде време за седмичния шопинг

# 396
  • Бургас / UK
Същите артикули, а в коментарите го сравняват с Алди. Смътно си спомням, че едно време се говореше, че ще откриват Алди в Бг, но сигурно са се отказали след провала на Пикадили и Пени.

Ако не ме лъже паметта Алди и Лидл са една верига,или на един собственик ,или нещо от сорта и едната верига (може би АЛДИ беше) е малко по-евтина от другата верига магазини... mimmito може би ти ще знаеш нещо по въпроса,аз никога не съм влизала в Алди,при нас няма.

# 397
Ясно - същата работа като Пени и Била.
Скрит текст:
Впрочем, когато Пени си закри магазините, накупих много неща изключително изгодно..

# 398

Ако не ме лъже паметта Алди и Лидл са една верига,или на един собственик ,или нещо от сорта и едната верига (може би АЛДИ беше) е малко по-евтина от другата верига магазини... mimmito може би ти ще знаеш нещо по въпроса,аз никога не съм влизала в Алди,при нас няма.

Лидл и Кауфланд са на един собственик. За Алди не знам. Алди е по-зле от Лидл, но пък от там съм си купувала много евтини неща. Аз съм от простолюдието и въобще не ме е срам да пазарувам от такива магазини.  Mr. Green

# 399
По принцип жена, дето пише и чете в бг-мама, не ми я хвали.  Animal PigПростолюдие отвсякъде... Animal Boar
И ако си купува анцуг в Лидл...ц,ц,ц,....
JoyJoyJoy

# 400
  • софия
По принцип жена, дето пише и чете в бг-мама, не ми я хвали.  Animal PigПростолюдие отвсякъде... Animal Boar
JoyJoyJoy
Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy

# 401
# 402
  • In transit
В Румъния са доста чисти и подредени магазините, доста по-големи от нашите.
В Италия има всякакъв размер Лидл, имаше един наврян в една жилищна сграда, много тесен и неудобен, но беше пълно с туристи предимно германци. Намираше се в едно градче до езерото Гарда.
Принципно в техните лидъли съм засичала предимно цветнокожи, емигранти и бедни хора. Но там разнообразието от хранителни вериги е голямо, така, че е нормално. Цените не мога да кажа, че са много по-евтини от останалите вериги супермаркети, поне в тези, в които съм пазарувала.

# 403
JoyJoyJoy

Ама то и другаде ли има?!  Joy Joy

# 404
Laughing А на мен пък ми е най-приятно да си купувам дрехи от хипермаркети - особено от Лидл. Нито дизайнът, нито качеството се отличават от тези на по-масовите марки в моловете. А и точно тези масови марки (за които първо се сещате), се изработват в Индонезия, в много по-лоши условия, отколкото можем да си представим.

Общи условия

Активация на акаунт